Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UPF Barcelona School of Management a Pompeu Fabra Egyetem vezetői iskolája, amely az egyik legjobb egyetem világszerte a legfontosabb nemzetközi rangsor szerint. Ez része a Pompeu Fabra Egyetem Felsőoktatási Intézményének, amelyet az egyetemi rektor vezet. Küldetésünk, hogy olyan szakembereket fejlesszünk ki, amelyek átalakítják a társadalmat a tudomány és társadalmi tudatosság normái kihívásával. Kínálunk mesterképzés, posztgraduális képzés és szakirányú kurzusok a gazdasági és menedzsment, a jog, a politika és a közigazgatás, a kreativitás és a technológia, a közgazdaságtan, az egészség menedzsment és a tudományok, kommunikáció, újságírás és fordítás, marketing és branding, számviteli és pénzügyi és humán Erőforrások. A menedzsmentet olyan forrásként definiáljuk, amely alapvető fontosságú bármely szakmai fejlődéshez; nemcsak az üzleti vagy a vezetői szerep világához kapcsolódik. Az oktatást az egyetem és a vállalat közötti köteléknek tekintjük. Ezért minden mesterképzést és posztgraduális kurzust az UPF legrangosabb tudósai és a vezető vállalatok és állami hatóságok tiszteletben tartott szakemberei közösen fejlesztenek ki.

608_img4.jpg

Miért válasszon minket?

Mert ez a Pompeu Fabra Egyetem üzleti iskolája, a világ egyik legjobb egyeteme a legfontosabb nemzetközi rangsor szerint:

  • A Times Higher Education Ranking (2015) szerint a 12. legjobb egyetem a világ 50 év alatt.
  • A legjobb 10 közül Európa legjobb egyetemei U-Multirank (2015) szerint
  • A felső 400 egyetem a világegyetemek akadémiai rangsorolása szerint (2014). A legjobb spanyol egyetem a társadalomtudományok területén

Nemzeti és nemzetközileg elismert tanári állománya számára; ötvözve a legjobb UPF előadókat, a tanárok vezetőit, a kutatást és a tudományos termelést, magasan képzett vezetők és szakemberek a legjobb piacokon. A gazdálkodás átfogó, sokoldalú elképzelése miatt, amelyet olyan erőforrásként definiálnak, amely alapvető fontosságú bármilyen szakmai fejlődéshez; nemcsak az üzleti vagy a vezetői szerep világához kapcsolódik. Ahhoz, hogy élvezhesse nemzetközi tanulói tapasztalatait minden egyetemen. 2015-ben:

  • 45 nemzetiség képviseltette magát a hallgatói testület között
  • A nemzetközi hallgatóknak odaítélt ösztöndíjak 82% -a
  • A mesterek természettudományos oktatóinak 71% -a Spanyolországon kívüli rangos egyetemeken tanult

Erős kapcsolat az iparral. 2015-ben:

  • Több mint 900 diák vett részt szakmai gyakorlatban.
  • Több mint 1200 gyakornoki megállapodást írt alá a vállalatokkal

A Barcelona dinamikus, kozmopolita városának csodálatos helyén és emblematikus felszereltségénél: a Ciutadella Campus, a Balmes épület, a Poblenou Campus és a Mar Campus. A diákok tehetségének és motivációjának támogatására és elkötelezettségére. Tavaly:

  • 29 Master of Science hallgatók részesültek az MSc Ösztöndíj
  • 26 tehetség ösztöndíjat kapott a legrangosabb Barcelona School of Management hallgatók számára

Mivel a diákok 91% -a javasolja az iskola mesterképzését és posztgraduális képzését egy barátjának.

Helyszínek

Barcelona

UPF Barcelona School Of Management

Address
Barcelona School of Management
Balmes, 132-134


08008 Barcelona, Katalónia, Spanyolország
Telefonszám
+34 935 42 18 00

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited