CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ISMERT CESCOMPOL: KOMMUNIKÁCIÓS ÉS POLITIKA

A Center for Advanced Studies in Kommunikációs és politikai marketing Ez egy magán intézmény elkötelezett a képzés, a kutatás és tanácsadás különböző szakterületeken gyakorlására politika. Madridi székhelyű, a központ működik az országban, és a különböző latin-amerikai országokban.

Globális és interdiszciplináris szempontból összpontosít köztisztviselők képzése és az állami vezetők, elemzők és politikai tanácsadók, valamint a magánszektor szakemberek kapcsolódik a kormányzati ügyek.

A központ épül fel a tudósok és tanácsadók nemzeti és nemzetközi szervezetek nagy tapasztalattal a tervezés, végrehajtás és értékelés az állami politikák, a kormány tervei a három kormányzati szinten, a kommunikációs stratégiák és a politikai marketing és a választási kampányok .

Activity Center

KÉPZÉS

Graduate programok együttműködve egyetemi és tudományos intézmények igazodó specializáció hallgatói politikai tanácsadás, politikai marketing, a választási kampány, intézményi kommunikáció, médiakapcsolatok, elemzést politikai forgatókönyvek tervezése és kivitelezése a közrend, a biztonság, a védelem, geostratégiája, nemzetközi kapcsolatok és public affairs (lobby).

VIZSGÁLAT

A szövegek, munkaanyagok és jelentéseket, ennek eredményeként a kutatás a képzés, az egyik alapvető eleme a központ.

TANÁCSADÁS

A Center for Advanced Studies Kommunikációs és politikai marketing segíti a kormányokat a három kormány, valamint a politikai pártok és a magánintézmények kapcsolódó állami fellépés bizonyos területeken vázolt.

Helyszínek

Madrid

Address
Calle Trinidad, 1
Alcalá de Henares

28801 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket