CMI Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

misszió

A WCC létezésének célja, hogy hozzájáruljon a társadalom felébredéséhez, hogy új és jobb világot teremtsen a kutatás, fejlesztés és innováció, valamint az ember integrált oktatása révén.

Egy új, a szervezeti menedzsmenten alapuló képzésen alapulunk, amely az alapvető pillérbe helyezi az ember integritását és a társadalom és a természet minden emberének felelősségét, hogy hozzájáruljon a korunk kihívásainak megoldásához.


Ezek a CMI öt fő cselekvési iránya:

 • Kutatási, fejlesztési és innovációs szervezetként avantgárd tudományos és technológiai ismereteket generálhat az iparági ügynökökkel való együttműködésben.
 • Képzési termékeket és szolgáltatásokat kínál a kiválóság számára a szervezetek tudatos irányításában, maximalizálva a tehetségfejlesztést és az emberek képességeit.
 • A WCC Univerzális Alapítványon keresztül segítséget nyújthat az embereknek és csoportoknak, akiknek szükségtelen szükségleteik vannak, függetlenül helyzetüktől vagy eredetüktől, támogatva képességeik fejlődését és javítását.
 • Tanácsadás és támogatás az új felelős szervezetek támogatására és létrehozására.
 • Fejlett tanácsadási szolgáltatásokat kínál a vezetőknek és szervezeteknek, amelyek kiválóságot keresnek a társadalom szolgálatában.

A WCC olyan ökoszisztémaként dolgozik, amely felelősségteljes termékeket és szolgáltatásokat generál az egész ciklusra, az ötlet fogalmától az életciklus végéig.


kilátás

A WCC jövőbeli tervei, hogy világszerte hozzájáruljanak a béke és a környezethez igazodó társadalom eléréséhez, tudatos vezetők, azaz teljes és felelősségteljes kialakításával.

A CMI jövőképe az emberek és szervezetek vezetésével és tudatos kezelésével kapcsolatos oktatási, tanácsadási és vállalkozói szellem globális mércéje.

 • Különlegességeink és jellemzőink, amelyek megkülönböztetnek minket.
 • Arra törekszünk, hogy Európában a tudatos menedzsment referenciaközpontja legyen.
 • Pioneer Intézet a kutatás, fejlesztés és innováció területén a vállalatok és szervezetek képzésében és felelősségteljes irányításában.
 • A kar az orvosokból és a kutatókból áll, akik a WCC szakterületének élvonalában állnak.
 • Szeretjük munkánkat és szenvedéllyel átadjuk a legfejlettebb tudományos-technológiai fejlődést a vezetés és az adminisztráció területén, a kiválóság és a szolgáltatás szellemében.
 • A csúcsminőségű tanulmányi tervek, amelyeknek globális hatálya és hatása van.
 • Elkötelezett az emberi lény szerves fejlődésének.


A tökéletesség és a folyamatos fejlesztés keresésének szelleme

A CMI kiválósággal és folyamatos fejlesztéssel foglalkozott, ami számunkra azt jelenti, hogy mindig a legmagasabb minőséget kínáljuk, és hűek vagyunk kötelezettségvállalásainkhoz.

Rólunk

Elkötelezettségünk a kiválóság iránt elengedhetetlen a CMI, a folyamatos fejlődéssel foglalkozó Intézet sikeréhez, amely a cégek és szervezetek felelős irányításában elért legfrissebb fejlődést eredményezi.

vállalkozói szellem

A vállalkozói szellem a WCC tevékenységének alapvető része. Professzoraik több területen tevékenykednek: kutatások a szervezetek létrehozásában, tanácsadás az induló vállalkozásoknak és a felelősségteljes MBA programok diákjainak vállalkozási projektjeinek támogatásában. Mindezek révén a WCC egyedülálló ökoszisztémát mutat be, ahol a vállalkozó megtalálhatja a szükséges erőforrásokat a siker esélyeinek maximalizálására.

Mindezen projektek közös szelleműek: a felelős induló vállalkozások létrehozása.

Természetes, társadalmi és gazdasági környezet

A WCC esetében a szervezetek olyan környezetekben fejlődnek, amelyek befolyásolják és érintik a különböző perspektívákat, mint például a környezeti, szociológiai, gazdasági stb. így valódi felelősségteljes vezetéshez szükség van a környezet tanulmányozására, holisztikus és multidiszciplináris megközelítéssel.

A CMI kutatói a különböző tudományok jelenségeire bukkannak fel, amelyek a játékba lépnek, és azok egymáshoz való viszonyát, a legújabb innovációk átadását ezeken a területeken.

Kereskedelmi és marketing

A Kereskedelmi és Marketing terület kutatóprofesszorainak csapata innovatív eszközöket dolgoz ki a tudományágak legmagasabb szintű megértéséhez, bevezetéséhez és népszerűsítéséhez.

A globális és digitális piacokhoz való alkalmazkodás optimalizálásával tudatos és integráló jövőképet kínálnak, amely kiterjed e terület valamennyi alapvető tényezőjére, hogy elérje a kívánt pozitív hatást az ügyfelek szemében és a folyamatos és fenntartható sikert.

bevételek

A WCC-nél a Pénzügyi Terület kutatói a különböző területeken elért tudományos eredményeket érik el és továbbítják, amelyek a gazdasági-pénzügyi és költségelemzést erőteljesebb és hasznosabb eszközökké teszik, amelyek lehetővé teszik a világ összetettségének szélesebb körű lefedettségét és kezelését. a vállalati tevékenység által érintett jelenlegi és valamennyi fél, így pontosabban és elkötelezettebben értékelve a szervezet pénzügyi helyzetét.

A Pénzügyi Terület professzora a szakterületen tevékenykedő szakemberek, és sikeres pályafutásuk van szektorukban, és akik a felelősségteljes pénzügyek úttörőinek és előmozdítóinak dolgoznak.

művelet

A CMI arra törekszik, hogy fejlesszen újításokat a Műveletek irányába, hogy pozitív hatást gyakoroljon a társadalomra és a környezetre, biztosítva az ipari modelleket és az ökológiai és fenntartható szolgáltatásokat a legújabb tudományos és technológiai fejlesztések kihasználásával.

A WCC Műveletei professzorai széles körű tapasztalatokat szereznek ezen a területen, és élen járnak a tudás határainak bővítésében és a különböző területek, ágazatok és üzleti modellek korszerűsítésének átadásában.

Emberi menedzsment

A WCC nagy változást fog jelenteni a személyzet irányában: az emberi menedzsment irányába történő fejlődése, amely megállítja az embereknek a szervezet céljaira való erőforrásként való megfontolását, és elismeri az emberekben a kulcsfontosságú jelentőségét és az igazi főszerepet, hogy Ez megfelel az embereknek. Egy teljesen tiszteletre méltó elképzelés, amely a neurotudomány, a pszichológia, az adminisztráció és a menedzsment legújabb fejleményein alapul.

stratégia

A WCC stratégia területén új fejlemények és elméletek jönnek létre, többek között a vállalati társadalmi felelősségvállalás fejlődéséről és annak a szervezetek koncepciójára és stratégiai megvalósítására gyakorolt hatásáról. A széleskörű tapasztalattal rendelkező WCC professzorok világosan megértik a stratégiai menedzsment minden területének fontosságát és következményeit.

minőség

A tökéletességre és a maximális minőségre való törekvés mindent megteszünk, ami a WCC lényeges részét képezi. Ezért a transzverzális szempont a tanterv valamennyi témája. A Minőségi terület karja minden fontos szempontot és innovációt összpontosít a kiválóság elérése érdekében, mint például a vezetési rendszerek, az adminisztráció, a tanúsítások, a szabványok stb.

Olyan környezetben, mint a vállalati társadalmi felelősségvállalás, a CMI a tanúsítási rendszerekről szóló saját elképzelésének kidolgozására és továbbítására szolgál.

Digitális technológiák

A digitális korszakban született új intézményként a CMI kutatóprofesszorokkal szenvedélyesen tájékoztatja az idejét az információs és kommunikációs rendszerek kezelésére. Az iparág 4.0, a szociális hálózatok és a növekvő digitalizáció összefüggésében a digitális technológiai terület karja olyan képzéseket kínál, amelyek magukban foglalják a digitális rendszerek és technológiák kiváló minőségének kezelésére szolgáló legújabb eszközöket és ismereteket.


Kutatás, fejlesztés és innováció

A CMI Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Intézet, ezért azon dolgozik, hogy a tudás határain túlmenően olyan technológiákat és innovációkat alakítson ki, mint például a szervezetek irányítása, a termelési folyamatok, a társadalmi innováció stb. .

A WCC kolostorja ezért az intézet különféle szakterületeiben többnyire orvosokból vagy doktori hallgatókból áll.

A szervezetek létrehozásában és irányításában a WCC különös hangsúlyt fektet a kutatás, a fejlesztés és az innováció jellemzőire, ezért a programjaik két célkitűzéssel rendelkeznek: az alapok megteremtése az IDI-n alapuló szervezet irányításához és annak érdekében, hogy a hallgatók megszerzik azokat a tudást és készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a jövőben kialakítsanak egy doktori tanulmányi programot, hogy a felelős MBA-k a kutatási, fejlesztési és innovációs mesterként is megfogalmazódjanak, ideértve a tananyagot a program megvalósítására. kutatási munka.

Helyszínek

Madrid

Address
Avenida de Brasil, 29
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket