COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Coco iskola magán felsőoktatási intézmény található Alicante (Spanyolország). Coco Iskola, iskola 2003-ban alapított, specializálódott széles körű szakmai mester fokozatot kapcsolatos különböző területeken a tervezés, fotózás és reklám kreativitás. A tekintélyes Katolikus Egyetem San Antonio Murcia (UCAM) kibocsátja a képesítésekkel Coco Iskola, miután így ezek egyetemi jellege.

Jelenleg a specializálódás foka és kiválóságának COCO naponta növekszik, köszönhetően a szakmai sikere a kar ipari tervezés és a kommunikáció a nemzeti és nemzetközi szinten.

A vezérmotívum azt a hitet, hogy az oktatás hasznosak lehetnek a gyakorlatban, ezért minden kurzusunk évben átrajzolja év után, amely a legfrissebb az új technológiák alkalmazása és az új kommunikációs módszerek, így megy összhangban a napi áramlását a szakmát folyamatosan változó dinamikus alapján a maximális kihasználása az idő, a problémamegoldás, a bátorítás és a követelmény. Ehhez a diákok mester és kétszakos programok telt el a megfelelő vizsgálatokat, és a benyújtott és elfogadott portfolióját és a vágy, szerepelnek a táska és foglalkoztatási gyakorlat és amelyhez végzett aktív kereső.

COCO egy kozmopolita iskola, barátságos diákok más közösségek, mint a Murcia, Valencia, Madrid, Kasztília-La Mancha, Andalúzia és Galicia, valamint a nemzetközi diákok országokban, mint Oroszország, Lengyelország, Kolumbia, Venezuela, Mexikó, Ecuador, Guatemala, Chile, Hollandiában, Brazíliában, Portugália, Franciaország, Anglia, Peru, Panama, stb

Helyszínek

Alicante

Address
Avenida de Elche nº 157
03008 Alicante, Valenciai közösség, Spanyolország

Alicante

Address
Carrer Portugal, 2
03690 Alicante, Valenciai közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket