Bau Design College of Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

BEMUTATÁS

Bau olyan központ, amely a felsőoktatás terén a design. Található barcelona, Az egyik vezető városok területén a tervezés, BAU található ipari területe több mint 6000 m2-es felszerelt külön szoba az oktatás és a többcélú terek célja, hogy elősegítse a kutatás, alkotás és az innováció.

A képzés kínált Bau megvalósul az egyetemi fok grafikus, audiovizuális, belső és divattervezés, valamint Mester és posztgraduális fok. Azt is kínál más tanfolyamok, mint például a Diploma design "Bau Nit ' (Bau este), a szakirányok a grafikai tervezés és belsőépítészet, és a Nyári Egyetem, Amellett, hogy a legkülönbözőbb tanfolyamok, monografikus tanfolyamok és workshopok.

történelem

Bau, Design College of Barcelona, ​​1989-ben alakult, A kezdeményezésére a csoport szakmai tervezők erős nevelési és oktatási hivatását, mint a modern, innovatív és multidiszciplináris magas szintű központjában vizsgálatok tervezése, hogy kiegészítse a modell a hagyományos képzési központok meglévő akkoriban Barcelonában.

2003-ban Bau kötelezi magát, hogy a lépés, hogy a 22. kerületben, most a innováció és a design városrésze, ahol helyreállítja, és felújítja a csodálatos ipari területe több mint 6000 m2.

2009 fontos mérföldkő volt a története Központ: keretében az Európai Felsőoktatási Térség (EFT), BAU központja lett csatolva a University of Vic (UVic). Így lett úttörő központ az egyetemi tanulmányok a Bachelor diploma tervezése.

A képzés minőségét a Bau, amely értékeli a katalán Egyetem Minőségbiztosítási Ügynökség (AQU Catalunya), garantálja a jelenlegi és a jövőnket.

Pedagógiai rendszer

A cél a Bau és a tanároknak, hogy a vonat a kortárs, kihallgatás, kreatív, nyitott gondolkodású tervezők, akik képesek megérteni a társadalmi, kulturális és gazdasági változások, és elkötelezettek a fenntartható fejlődés reagálni a társadalom változó igényeihez.

A képzési modell Bau hozza szilárd humanista, kulturális, művészeti, technikai és módszertani képzés, amely jellemzi up-to-date tanítás, csatlakozik a valós szakmai világban A kultúra a projekt szempontjából. Bau garanciák kis csoportokban ösztönző átfogó képzést, a csapatmunka és a személyre szabott oktatás, és vigyázott arra, hogy vigyázzon a kutatási tevékenység a pedagógusok és a diákok ennek alapján fokozza a kreatív képességek és az innováció.

A Bau tanári csapat vonatkozik innovatív, minőségi oktatási gyakorlat alapuló alkalmazhatóságát tanulás fejlesztése révén a projektek, és tanítja a diákokat, hogy dolgozni szigorúan és rendszeresen elérése professzionalizálódásának a kreatív folyamat.

Bau célja, hogy elősegítse többnyelvűség professzionális célokra, különösen elsajátítását az angol nyelv, mint az alapvető nyelvet versenyképességét a munkaerőpiacon a tervezés területén, valamint a szakma gyakorlásának, és hogy hozzájáruljon a nemzetközi hírnevét a diákok.

Helyszínek

Barcelona

Address
Escuela Superior De Diseño Barcelona
c/ Pujades, 118

08005 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket