EADA Business School Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EADA - Escuela de Alta Dirección y Administración

Financial Times jelenlegi rangsor: 84 Intézményünk értékeire épül az erőfeszítés, elkötelezettség és a jól végzett munka. Küldetésünk, hogy hozzájáruljanak egy igazságosabb, kiegyensúlyozott és fenntartható társadalom. 1957-ben alapított, EADA egyike volt az első spanyol intézmények képzési programokat, hogy kifejezetten az üzleti világban.

Mindig is ismert, a mi szigorú elméleti és gyakorlati megközelítése igazodó tudás alkalmazásában a valós napi cég világban. A mi oktatási módszerek támogatása "learning by doing". Több mint 50 éve EADA volt az élvonal menedzser képzés és a munkahelyi képzési programokat az üzleti közösség. A régi kapcsolatok több mint 350 társult vállalatok alkotják a gerincét a képzés és foglalkozni kíván az igényeket a vállalati világban sürgetve a résztvevők a mi programok, hogy aktív szerepet a saját szakmai előmenetel. Több mint 120.000 résztvevők több mint 40 országban ruházták fel a képzés nekünk, ami már önmagában is mutatja, hogy EADA Európa egyik leginnovatívabb és tekintélyes üzleti iskolák. EADA nyitott, plurális és sokszínű intézmény. Reméljük, hogy képes legyen együttműködni veled annak érdekében, hogy megértsék és kezelni a képzési igényeket.

Küldetés

Mi egy független, non-profit intézmény alakult, Barcelona (Spanyolország) 1957-ben. Hiszünk abban, hogy a szervezetek és a vállalatok emberi értékeket. Elkötelezettek vagyunk, hogy a képzés és fejlesztés az emberek és előmozdítása a szakmai kiválóság. A kutatás és az oktatás kívánjuk, hogy a vonat vezetők a vállalatok és szervezetek, akik gazdaságilag hatékony, társadalmilag felelős és környezetbarát. Továbbra is törekszünk az idővel annak érdekében, hogy képes legyen ellátni társadalmi hatásait vizsgálja. Sikerül magunkat hatékonyan. Meg kell, hogy a nyereséget Tevékenységünk által annak érdekében, hogy biztosítsa a hatékony és életképes jövőt intézmény.

  • Úgy gondoljuk, hogy jó vezetők érzelmi intelligencia, a problémamegoldó készségek és vezetői képességek. Emiatt a résztvevők, hogy részt vegyen a különleges Szakmai Fejlesztési Program (PDP) a EADA's bentlakásos képzési központ. A PDP magában foglal egy tervet a személyes és a szakmai fejlődés és a résztvevők, hogy fejlesszék a soft skills szükséges, hogy sikerül az üzleti világban (a kulturális sokszínűségről, prezentációs, negotiation technikák, Vezetés és integráció)

Helyszínek

Barcelona

Address
EADA
C/ Aragó 204 - 08011

CP 08011 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció