EAE Business School International

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az EAE egy nemzetközi felsőoktatási intézmény. A Business School 50 éves tapasztalatával az EAE több mint 65.000 igazgató és szakember képzésében vett részt. Évente több mint 72 országból érkező résztvevők fejlesztik az EAE képességeit, felkészítik őket arra, hogy felelősségteljes szerepeket töltsenek be az üzleti és az intézményi világban.

Az EAE tevékenysége három kampuszon történik: 2 Barcelonában, az Universitat Politècnica de Catalunya és a Business Administration szakoktatási programjainak közös képzése; és a madridi Campus, ahol a felsőoktatási programokat az Universidad Camilo José Cela-val közösen működtetik. Az EAE integrációja a Grupo Planeta képzési osztályán belül további lendületet adott az intézmény magasabb üzleti képzési projektjének. A Grupo Planeta, a tartalomkezelés és kiadvány világvezetője a vezetés területén, és támogatja az EAE szilárd tapasztalatait, és kiemelt pozíciót biztosít a spanyol és nemzetközi üzleti iskolák között.106806_4.jpg

Az EAE Business School jelenleg a második legjobb üzleti iskola Spanyolországban a 2014-es MERCO rangsorban. Ezt sikerült elérni a projektünkbe vetett szilárd hitnek köszönhetően: az akadémiai kiválóság iránti törekvés az irányítási minőség vezető központjává válik. Az ebbe az irányba mutató látnivalókkal teljesen elkötelezettek vagyunk az üzleti világban és a jövőbeli vezetők fejlődésében. A vezetõknek ezért rendelkezniük kell az üzleti menedzsment területén a minõséggel és készségekkel, amelyek megfelelõ hatáskörrel ruházzák fel az intézmény hatékony irányítását.

Ez a cél arra ösztönzött minket, hogy egyre nagyobb igényeket támasztunk magunkon. Ennek eredményeképpen az EAE által alkalmazott magas minőségi színvonal lehetővé tette az intézmény számára, hogy Spanyolország első üzleti iskolájává vált az ISO 9001 nemzetközi minőségi tanúsítvány megszerzésére, amely támogatja és garantálja programjaink magas szintű tudományos színvonalát. Mi is kaptunk AEEDE akkreditációt, amely a legjobb spanyol üzleti iskolák elismerését és tudományos kaliberét tükrözi. Az EAE szintén részt vesz a tekintélyes nemzeti és nemzetközi testületekben, mint például az AACSB International (az Egyesület az Advance Collegiate School of Business-hez), az EFMD (Európai Kezelésfejlesztési Alapítvány), a CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración) az egész életen át tartó tanulás), az EBEN (European Business Ethics Network) és az európai MBA hálózat.

Röviden, az EAE Business School-ban határozottan elköteleztük magunkat a jövő üzleti vezetőinek képzése mellett, világos emberi megközelítéssel és nemzetközi szemléletmóddal.106823_5.jpg

Helyszínek

Barcelona

Address
C/ d'Aragó, 55
08015 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket