EAE Business School International

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az EAE Nemzetközi Felsőoktatási Management Education Institution. A 50 éves tapasztalattal rendelkezik a Business School, EAE vett részt a képzésben a több mint 65000 igazgatók és a szakemberek. Minden évben, a résztvevők több mint 72 országban fejlesszék tudásukat EAE, látják el őket, hogy végre szerepek a felelősség az üzleti és intézményi világban.

EAE tevékenysége zajlik három egyetemen: 2 Barcelona, ​​futó programok közös képesítési az Universitat Politècnica de Catalunya és a Business Administration végzettség; és a Madrid Campus, ahol a felsőoktatási programok futnak együttműködve az Universidad Camilo José Cela. EAE integrációs belül képzési osztály Grupo Planeta adott további lendületet, hogy az intézmény magasabb üzleti oktatás projekt. A linkek és támogatása Grupo Planeta, a világ vezető tartalom előállítása és közzététele a menedzsment területén, megerősítette EAE a komoly tapasztalattal és ad nekünk egy kiváltságos helyzetben között a spanyol és a nemzetközi üzleti iskolák.

EAE Business School jelenleg rangsorolva, mint a második legjobb Business School Spanyolország a 2014 MERCO rangsor. Ezt úgy sikerült elérni, köszönhetően a szilárd hit a projekt: törekvés a tudományos kiválóság, hogy egyik vezető központja irányítás minősége. A mi látnivaló meg határozottan ebbe az irányba, mi teljes mértékben elkötelezett az üzleti világ és a jövőbeli vezetők. A vezetők rendelkeznie kell egy olyan minőségi szint és a készségek területén az üzleti menedzsment, amely biztosítja számukra a hatóság köteles kormányozni intézmény hatékonyan.

Ez a cél vezérelt bennünket, hogy egyre igényesebb magunkat. Ennek eredményeként, a magas színvonalú minőség által alkalmazott EAE lehetővé tették, hogy az intézmény vált Spanyolország első Business School megszerzése ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, amely támogatja és garantálja a magas tudományos szintű programok. Azt is megadták AEEDE akkreditáció, jóváhagyását, hogy azt a felismerést tükrözi, és egyetemi kaliber a legjobb spanyol üzleti iskolák. EAE is részét képezi rangos hazai és nemzetközi szervezetek, például AACSB INTERNATIONAL (A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business), EFMD (Európai Alapítvány Management Development), CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración), ForQ (Association for minőség egész életen át tartó tanulás), EBEN (Európai Üzleti Etikai Hálózat) és az Európai MBA Network.

Röviden, a EAE Business School vagyunk szilárdan elkötelezett a képzés az üzleti vezetők a jövő egyértelműen az emberi megközelítés és nemzetközi látás.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Mesterképzések megjelenítése » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Mester

Master in Marketing & Sales

Campus Nappali 1 év April 2019 Spanyolország Barcelona Madrid + 1 további

Az EAE Master in Marketing & Sales Spanyolországban kínálunk a legfontosabb, hogy a vállalati kiválóság szakemberek ügyfelekkel való közvetlen kapcsolat, látják el őket a szükséges készségek a piac. [+]

Marketing és értékesítési mester

Ez a program fogja az angol.

Az EAE marketing és értékesítési mestere Spanyolországban a vállalati kiválóság kulcsa az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolatba kerülő szakemberek számára, a piac igényeihez igazodva. A program során a szakemberek vannak ellátva feltételek változhatnak. A résztvevők a program megy keresztül egy élmény és a változási folyamat.

Az EAE marketing és értékesítési mestere Spanyolországban:

AME és ADIGITAL Az EAE tagja Spanyolországban a Marketing és Digitális Gazdaság egyik legfontosabb szövetségének: az AME és az ADIGITAL. Marketing Szövetség Spanyolország egy olyan szervezet, amelynek célja, a hasznosítási és elismerése a szakma és tevékenység Marketing. ADIGITAL a legnagyobb multi-szektor partnerség a digitális gazdaság. Marketing terv A mester alatt marketingterv készítése kulcsfontosságú tényező, mert segít a résztvevőknek a program során szerzett készségek és kompetenciák fejlesztésében. Továbbá, mi teszi számukra, hogy nagyobb betekintést nyerjenek ezen eszköz, ami alapvető fontosságú a stratégiai fejlesztés a cég. Tanúsítvány a Google Hirdetésekben Az EAE lehetőséget ad a résztvevőknek arra, hogy ingyenesen vegyenek részt szakosodási programokkal. A "Program Tanácsadó Hírdetések" minősítésű EAE és tanúsítás a Google. Tanúsítvány az IBM SPSS-ben Az EAE lehetőséget ad a résztvevőknek arra, hogy ingyenesen vegyenek részt szakosodási programokkal. A 'Program kvantitatív piackutatás módszerei és szakirány SPSS IBM képesítéssel EAE. Az egyik legjobb mester a környéken A marketing és értékesítési mester az egyik legjobb a rangsor szerint az El Mundo. Úgy áll, mint a második legjobb Masters of Marketing Spanyolországból. A rangsor méltó, mert 100% tanítani angol nyelven. Ezen kívül értékeli a magas foglalkoztathatóságának a diplomások. Spanyolország második leghíresebb iskolája... [-]

Mestere a nemzetközi üzleti

Campus Nappali 12 hónapok October 2018 Spanyolország Barcelona Madrid + 1 további

A Master in International Business Spanyolországban (MIB) egy általános program, különös hangsúlyt fektetve a nemzetközi vonatkozásai menedzsment szükség van a mai üzleti világban. A program integrálja tanulmányok minden területén üzleti tevékenység egy küldetést, hogy fejlesszék a legmegbízhatóbb politikák és stratégiák, hogy sikeresen valósítsa meg a társaság a nemzetközi környezetben. [+]

Korai belépő kedvezmény Ez a program fogja az angol.

Az üzleti világ megköveteli tapasztalt szakembereket, akik fejlett tudással rendelkeznek a hatékony irányítás különböző területein, ugyanakkor igénylik a személyes készségeket, mint pl. Rugalmasság, alkalmazkodóképesség, tükröződés, eltökéltség és kreativitás. Ezeknek a szakembereknek a gazdálkodási technikák széles körét kell kezelniük és használniuk, nem csak a legmodernebb elméleti ismereteket, hanem a jelenlegi piaci valóságot és az üzleti világ trendjeit is.

A Master of International Business egy általános program, különös tekintettel a nemzetközi szempontok kezeléséhez szükséges a mai üzleti világban. A program integrálja az üzleti tevékenység minden területén végzett kutatásokat, hogy olyan legmegbízhatóbb politikákat és stratégiákat dolgozzon ki, amelyek sikeresen megvalósítják a vállalat nemzetközi környezetben megfogalmazott céljait.... [-]


Videók

About EAE Business School - Masters and postgraduates

Kapcsolat
Cím
Campus Barcelona
C/ Aragó, 55

C/ Tarragona, 110

Barcelona, Catalonia, 08015 ES
Cím
Campus Madrid
C/ Joaquín Costa, 41

Madrid, Community of Madrid, 28002 ES