EALDE Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

bevezetés

Az Adminisztrációs, Vezetési, Menedzsment és Vállalkozói Iskola (EALDE) a vezető online üzleti iskola a spanyolul beszélő világban. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, amelyben több mint 5000 menedzser és szakember képzésén vett részt.

Az EALDE Business School mesterképzése és posztgraduális EALDE Business School innovatív módszertant alkalmaz, kihasználva az eLearning lehetőségeit magas szintű oktatáshoz. A tanítás az együttműködésen alapuló tanulásra és a valós életben alkalmazható gyakorlati esetek megoldására összpontosít. Az összes online programja egy önkéntes coaching személyes hete csúcspontja Spanyolországban.

EALDE Business School segítséget nyújt abban, hogy EALDE Business School a karriert, amelyet professzionális professzorok tanítanak, és rangos társaságokban tevékenykednek. Mestereket és posztgraduális kurzusokat kínál vezetőknek, szakembereknek és vállalkozóknak olyan területeken, mint a kockázatkezelés, a projektmenedzsment, a marketing, a kiberbiztonság, a pénzügyek és az üzleti menedzsment.

Az EALDE Business School a spanyol székhelyén dolgozik, hogy egyedülálló tudományos tapasztalatot nyújtson. Ez lehetővé teszi a tanulmányok összeegyeztethetőségét a hallgatói munka és szakmai élettel.

Hallgatói profil

EALDE Business School nagyszerű nemzetközi EALDE Business School , különösen a latin-amerikai országokban. Minden évben 20 különböző ország szakemberei képzik ezt az üzleti iskolát, hogy vállalják a felelősséget a vállalatok és szervezetek felső vezetéséért.

EALDE Business School következőkre irányulnak:

- Nemzetközi auditorok

-Pénzügyi elemzők

- Polgári és ipari mérnökök

-Biztosítási vezetők

-Attorneys

-Szoftverfejlesztők

-Projektmenedzserek

-Információs és kiberbiztonsági biztonsági tisztviselők

- Az e-üzlet iránt érdeklődő vállalkozók

-Expert szakemberek a logisztikában és az ellátási láncban

- Az olaj- és gázipar tanácsadói

Akkreditáció:

Murcia San Antonio Katolikus Egyetem (UCAM).

AEEN: Üzleti Iskolák Spanyol Szövetsége.

BALES: A Latin-amerikai Tanulmányok Üzleti Szövetsége.

ICDE: A Nyílt és Távoktatás Nemzetközi Tanácsa.

PMI: A spanyol fejezet szponzorálása.

értékek:

„Célunk a jövőbeni szervezetek vezetőinek kiképzése” - mondta Enrique Farrás, az EALDE Business School igazgatója.

Az EALDE Business School a társaságot úgy értjük, mint egy közös célú emberek által létrehozott szervezetet. A menedzsernek döntéseket kell hoznia róluk gondolkodva, tudatában annak, hogy minden cselekedet, bármennyire kicsi is, olyan folyamat, amelynek következményei vannak másokra. Az etika és a vezetés, a szakmai fejlődés és a bizalom olyan értékek, amelyeket programjaink továbbítanak a hallgatók számára.

Olyan készségeket és képességeket kívánunk biztosítani, amelyek garantálják a hallgató számára az üzleti siker elérését, miközben fenntartják etikai és társadalmi felelősségvállalásukat szervezetükben.

Helyszínek

Madridi közösség

Address
C/ del Golfo de Salónica, 27
28033 Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket