EDAP - Escuela de Dirección y Administración de Proyectos

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hála közötti partnerség EDAP és a Katolikus Egyetem San Antonio de Murcia (Spanyolország), az általunk kifejlesztett egy átfogó diplomás program, amelyben a különböző országok szakértőinek.

Tervezésekor ezt a programot végzős Katolikus Egyetem Murcia el van látva egy teljesen moduláris felépítésű, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy ezt jól vagy teljesen függetlenül az egyes kurzusok vagy alkatrész modulok, megkönnyítve úgy, hogy minden diák tudja érni a szükséges képzés szintjét mindenkor.

ucamEn a doktori program EDAP-UCAM kínálunk egy multidiszciplináris képzés, amely egyesíti a valós idejű virtuális szemináriumok (maximális rendelkezésre), ahol a tanárok bemutatják a tartalmát a különböző anyagok, megerősítve tevékenységek vonal (maximális rugalmasságot). Ezek webináriumok lehetővé teszik a teljes interaktivitást valós időben az összes résztvevő között, bárhol internet-hozzáférés (PD, okostelefonok, tabletta ..). Nálunk minden előnyét tantermi képzés nélkül inconvenietes utazási és egyéb költségeket.

Az egész időszak során, a diákok hozzáférhetnek az online campus, ahol meg lehet erősíteni során elsajátított ismeretek a webináriumok különböző kiegészítő anyagokat és ezzel a különböző gyakorlatok és kérdőívek által javasolt tanárok.

Helyszínek

Murcia

Address
Avda. Teniente Montesinos, 8 Torre A - 4ª Planta
30100 Murcia
España

30100 Murcia, Murcia régió, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: