EDEM - Escuela de Empresarios

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EDEM Escuela de Empresarios egy nonprofit alapítvány. Küldetésünk, hogy a vonat üzleti vezetők, vezetők és vállalkozók, valamint hogy támogassák a vezetés, a vállalkozói szellem és a kultúra törekvés.

EDEM úgy tervezték, hogy megfeleljen a szükség: hogy az üzleti szektor a valenciai régió egy "Business School" által támogatott, és amelynek célja a cégek számára. Célunk, hogy egy jármű továbbítja a tudás és a sikeres tapasztalatok.

EDEM több mint 12 éves, igazolt tapasztalattal rendelkezik az üzleti képzés és minőségű képzési programok.

A University Center, csatlakozott a Universitat de Valencia és a Universitat Politècnica de Valencia hozták létre, hogy megfeleljen az igényeknek a mai vállalatok és a társadalom. Hiszünk abban, hogy a fiatalok a jövő kulcsa; csak megfelelő képzés útján lehet létrehozni egy jobb és "főállású" társadalomban.

Célunk, hogy tudást, hanem csepegtetni a vezetői képességek és értékek, amelyek nélkülözhetetlenek minden sikeres üzletemberek, mint a vezetés, erős munkaerkölcs, az alázat, a kitartás és a becsület, ugyanakkor kidomborítását a vállalkozó.

2014-ben EDEM tagja lett Babson Global, egy nemzetközi kezdeményezés Babson College, amerikai egyetemi vezető vállalkozói, és ez az első spanyol intézmény tagja ennek a konzorciumnak.

Értékeink

EDEM azonosítását, a tanári kar és a módszertan, teszi egy egyedi üzleti iskola világosan Jellemzése:

Mi egy üzleti iskola, amelynek gyökerei az üzleti világban. A programok által tanított üzleti vezetők, vezetők és magasan képzett tanárok, akik átadják tapasztalataikat, valamint a leginnovatívabb és leghatékonyabb eszközök és technikák. A dokumentum alapelvei vezetői, vállalkozói szellem és erős munkamorál. A programok tanított, ellenőrizni és értékelni, hogy a magas színvonalú és minőségű annak érdekében, hogy a legjobban fejlesztése és bővítése a diákok képességeit és tudását.

Helyszínek

Valencia

Address
Marina Real Juan Carlos I
Muelle de la Aduana s/n
46024 Valencia

46024 Valencia, Valenciai közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket