ENEB

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ENEB egy magas iskolai végzettségű, mesterképzésre és posztgraduális képzésre szakosodott üzleti iskola, távoktatási módszereken alapul. ENEB számos nemzetközi referenciaprogramot tanít Spanyolországban és Latin-Amerikában, magas szintű pozíciókat alkotva a spanyol nyelvű közösségben.

Miért ENEB ?

Akadémiai kiválóság

ENEB egy magas iskolai végzettségű, mesterképzésre és posztgraduális képzésre szakosodott üzleti iskola, távoktatási módszereken alapul. ENEB számos nemzetközi referenciaprogramot tanít Spanyolországban és Latin-Amerikában, magas szintű pozíciókat alkotva a spanyol nyelvű közösségben.

ENEB központja Barcelonában, Európában a harmadik legjobb üzleti városban, London és Párizs után, és a második európai város, amely a Cushman és a Wakefield tanácsadó cég által készített EURÓPAI PÉNZÜGYI MONITOR jelentés szerint a legjobban üzleti központként szolgál.

A virtuális campus és a 7/24 módszerünk segítségével a tutorok csoportja végleges kíséretében és tanácsadásban részesül, hogy a tanulás teljes legyen, és hogy képes legyen megoldani az összes tanulmányban felmerülő kétséget vagy kérdést. Rugalmas órákat biztosítunk ahhoz, hogy tanulmányait a személyes és szakmai tevékenységével kombinálhassuk. Itt tanulmányozhatja a tanulmányi módszertant.

Az ENEB tanított összes mester, posztgraduális és továbbképző tanfolyam az Isabel I Egyetem által akkreditált akkreditációt, amelyet az európai felsőoktatási térségben terveztek, az ECTS-kreditek (European Credit Transfer System) biztosításával az összes iskolai oktatási programban, garantálva a homogenitás és a vizsgálatok minősége.

A minőség és a kiválóság iránt elkötelezett, az Európai Üzleti Iskola Barcelonában az EAE és az IMF Business School mellett elnyerte a Cum Laude 2018 minőségi pecsétet, mint a diákok által értékelt legjobb üzleti iskolát. Ezenkívül az EFQM kiválósági bizonyítványát a legmagasabb pontszámmal szerezte meg, és az Isabel I. ENEB kapcsolódó központ. ENEB az Ipari Minisztérium által regisztrált és együttműködik a Barcelona Egyetem Központjával.

Az El País újsága a közelmúltban közzétette a legjobb spanyol üzleti iskolák listáját, és értékelte azok minőségét. ENEB az 5-ből 4,7-es minősítéssel rendelkezik az első pozícióban, így elismeri a tekintélyét és minőségét, mint az ágazat vezető üzleti iskolájának. Ezen kívül a pénzügyi magazinban a Financial Magazine is szerepel, mint a második legjobb távolsági üzleti iskola Spanyolországban, valamint a MBA MBA legjobb nemzetközi üzleti iskoláinak rangsorában és a harmadik legjobb online MBA-ben Spanyolországban az MBA portál szerint.

Nemzetközi karakter

ENEB egy globális és nemzetközi üzleti iskola, amelynek célja az üzleti szféra vezetőinek és szakembereinek képzése, amely lehetőséget kínál mind spanyol, mind portugál nyelven tanulásra. A mesterképzés és a posztgraduális programok széles skálájával a Barcelonai Európai Üzleti Iskola biztosítja a menedzsment eszközöket és a szükséges készségeket, hogy sikeresen menedzselhessen bármely vállalatirányítási osztályt. A Financial Times szerint "az EMBA vagy az MBA tulajdonában van közvetlen hatása a karrierre és a fizetés előrehaladására." Az eljárások megkönnyítése érdekében az EU-n kívüli diákok az iskola által kiadott valamennyi adminisztratív dokumentumban kérhetik az apostille-szolgáltatást.

113519_pexels-photo-1249158.jpegrawpixel.com / Pexels

Háromszoros titrálás

Az ENEB nemcsak az üzleti ismeretek elméleti képzésére ENEB , hanem magában ENEB a Coaching és az NLP (Neurolinguistic Programming) specializációs kurzusát is minden mesterképzésünkben, hogy Ön képes legyen és képes lesz alkalmazni ezeket a tudást a csapatok kezelésében és kezelésében A szakmai siker elérése érdekében bármelyik vállalatnál.

Minden képzési programunkat az üzleti angol nyelvű program egészíti ki, amely opcionális és ingyenes tárgyalási szintű angol nyelvű, amely lehetővé teszi, hogy nemzetközi munkakörnyezetben dolgozzon. Az ENEB és a Trinity College London megállapodásának köszönhetően minden olyan diák, aki sikeresen befejezte a Business English Programot, képes lesz továbbképzést folytatni az iskolában, és választani a hivatalos ISE II tanúsítványt.

Mestereink tanulmányainak befejezése után megkapja az ENEB által jóváhagyott és hitelesített ENEB által kiadott háromszoros diplomát:

  • A mesterfokozat címe
  • Oktatás és NLP szakirányú diploma
  • Üzleti angol programtanúsítvány

Az adminisztratív eljárások megkönnyítése érdekében az EU-n kívüli diákok kérhetik az apostille-szolgáltatást az iskola által kiadott valamennyi adminisztratív dokumentumban, miután befejezték a képzési programjaikat a megfelelő díjak megfizetésével.

Az egyetlen legalizálási eljárás - az apostille - az apostille vagy az önigazolás feliratozásának magában foglalja, amely igazolja a Barcelonában az Európai Üzleti Iskola által kiadott dokumentumok hitelességét. A Hágai Nemzetközi Magánjogi Konferencia XII. Egyezményének aláíró országai ezért elismerik a más országokban kiadott dokumentumok hitelességét és az apostille-t. Itt ellenőrizheti az apostille folyamatot.

Ajándék tabletta

Az ENEB minden diákunk rendelkezik a legfejlettebb technológiai erőforrásokkal, hogy tanulmányaikat a lehető leghatékonyabb módon hajtsák végre. Ezért, amikor beiratkozik bármelyik mesterképzésünkre, ingyenes tablettát kap, hogy korlátlanul és teljes szabadsággal tanulhasson.

A környezet iránti elkötelezettségünk, minden tanulmányunkat 100% -ban digitális formában tanítják. Tanulmányunk modellje lehetővé teszi, hogy az összes képzési programunk tartalmát letölthesse, és megjeleníthessük azokat a táblagépen vagy bármely más, a világ bármely pontjáról jól tanuló eszközön.

Foglalkoztatási Exchange

ENEB t a különböző ágazatok legrangosabb cégei ismerik el. Képzése, amely a munka világának jelenlegi valóságához igazodik, lehetővé teszi a diák számára, hogy tökéletesen fejlődjön bármely vállalatban, és ígéretes szakmai karrierjét fejlessze. Ahhoz, hogy ezt lehetővé tegyük, az iskola megállapodást köt a fontos üzleti vállalkozásokkal és egy olyan munkahelyi bankkal, ahol heti munkaajánlatokat kaphat.

Helyszínek

Barcelona

Address
C/ Llull 321-329
08019 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket