ESCO Escuela Superior de Comunicación y Marketing de Granada

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Wales-i Egyetem Trinity Szent Dávidhoz tartozó, nemzetközi hivatású európai egyetem. Az ESCO az első és egyetlen felsőoktatási szakközépiskola modellje alapján spanyolországi kommunikációs, marketing és digitális tartalom egyetemi tanulmányokra szakosodott felsőoktatási iskola. Az egyetemi felsőoktatás minden szintjét és posztgraduális képzését tanítja.

Az ESCO-nál nagyon gyakorlati képzést kínálunk mind az osztályteremben, az aktív tanulás révén, mind a több mint 250 vállalatnál, amelyekkel az intézmény számos megállapodással rendelkezik, hogy a diákok tudásukat gyakorlatba hozzák. Minden tanulónk az első kurzusból gyakorlatot folytat.

A marketing, a kommunikáció és a videojátékok világa az internetes fejlesztésnek köszönhetően az utóbbi években létrehozott, az IKT-val kapcsolatos legmagasabb munkaerő-profilú ágazatok. A vállalatok digitális átalakítása lehetőséget ad az új marketingesek, újságírók, publicisták, audiovizuális kommunikátorok és videojáték-tervezők számára. Lépjen be a jövő karrierjébe, ahol többet nőtt a cégek által igényelt új szakmai profilok.

Helyszínek

Granada

Address
Calle San Antón, 73
18005 Granada, Andalúzia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket