ESCP Business School - Madrid Campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az 1819-ben alapított ESCP Business School vezetőket és vállalkozókat generált. A berlini, londoni, madridi, párizsi, torinói és varsói hat városi campusával az ESCP valóban európai identitása lehetővé teszi, hogy egyedülálló multikulturális oktatási stílust kínáljon az üzleti életben, és globális képet nyújtson a nemzetközi menedzsment kérdésekben. Minden évben az ESCP több mint 6500 hallgatót és 5000 vezetőt fogad több mint 120 különböző országból, átfogó menedzsment tanfolyamokat és speciális programokat kínálva nekik (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD és Executive Education). Az ESCP Europe több akkreditációval rendelkezik: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 európai Higher Ed szabvány. www.escp.eu - Kövessen minket a Twitteren @ESCP_bs

128668_rsz_brooke-cagle-uduc5hjx2ew-unsplash.jpg

Kozmopolita, kifinomult, nyüzsgő, energikus, élénk

ESCP Business School - Madrid

Célunk: a foglalkoztathatóság növelése. A legmagasabb szintű vállalatokkal, mint például a Deloitte, az EY, a PwC, a Ferrovial és az Accenture, sokan dolgozunk. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy diákjainknak a legjobb szakmai gyakorlatot nyújtsuk, és partnereink a legtehetségesebb gyakornokok.

A campus egy békés környezetben található, néhány méterre a Monte de El Pardo Nemzeti Parktól. A Madrid Campus ideális hely a diákok számára, hogy tanulmányaikra és szakmai fejlődésükre összpontosítsanak.

A főépületet egy 6000 m2-es kert veszi körül, amely gyönyörű ligetet és füves rétet tartalmaz. Vannak kényelmes többcélú szobák, könyvtár, számítógépes szobák, kávézó és parkoló.

Az egyetemen intenzív mindennapi élet van, hiszen napi órák, információs ülések és konferenciák, nemzeti és nemzetközi cégek látogatása, hallgatói csoportok, fórumok és sok más tevékenység találkozása.

A Puerta del Soltól és a Plaza Mayor-tól a Plaza de España, Malasaña, Chueca és a Bernabeu labdarúgó-stadionig nemcsak a város puszta mérete miatt keveredik.

Ez a madrileño hozzáállás - a szocializáció, a kulturális fáklya és az emberek melegsége. Minden sarokról kiderül, hogy valami meglepő és örömteli.

Nemzetközi környezet

Madrid a világ legjobb üzleti iskoláinak otthona.

A főváros változatos és nemzetközi közösséget kínál, amely lehetőséget biztosít a világ minden tájáról érkező diákok tanulmányozására. Európa egyik leginkább megfizethető városa.

Indítsa el karrierjét

Az ipar és az innováció központjaként ismert spanyol főváros Európa egyik vezető pénzügyi központja.

Madrid nagyszerű lehetőségeket kínál a hallgatók számára szakmai kapcsolatok létesítésére és releváns tapasztalatok megszerzésére. Az ESCP-n arra törekszünk, hogy lépést tartsunk a gazdaság változó igényeivel és tendenciáival, új technológiákat és innovációt ölelve fel, mind a hallgatók, mind a jövőbeni munkaadók igényeinek kielégítése érdekében.

Helyszínek

Madrid

Address
ESCP Europe
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

London

Address
London, Anglia, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited