Hivatalos Leírás

Az ESIC Spanyolország egyik vezető üzleti iskolája, több mint ötven éves tapasztalattal rendelkező üzleti és marketing szakemberek tapasztalataival. Arra törekszünk, hogy ösztönözzük, elősegítsük és fenntartsuk a közvetlen kapcsolatot az üzleti környezetgel annak érdekében, hogy Ön gyakorlati, a munkaerőpiac szükségleteire összpontosító akadémiai képzést nyújtson Önnek. Képzést kínálunk értékekkel, sikeresen bevonni egy magasan képzett szakemberrel, kiváló parancsokkal és a legújabb trendekkel kapcsolatos ismeretekkel.

Az ESIC volt az első olyan üzleti iskola, amelyet Spanyolországban kell alapítani, a professzionális üzletemberek számára, hogy befejezzék oktatásukat a marketing területén. Ma az ESIC vezető vállalati és marketingképző iskolának számít, amely mind nemzeti, mind nemzetközileg elismert, mint az egyik legjobb képzési iskola ezen a területen. Több mint 50 000 öregdiákkal az ESIC a vállalatok és szakemberek referenciaközpontja.


Spanyolországban és két másik brazíliában tíz egyetem van, amely az üzleti iskola számára a legnagyobb nemzeti területi végrehajtást jelenti.

Az ESIC Rej Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge és Rovira i Virgili Madridban, Valenciában, Zaragozában és Tarragonában is részt vesz, és a Curitiba Campus hivatalos oktatási központként szerepel az oktatási minisztériumban Brazíliában.


Az ESIC öt területre összpontosítja tevékenységeit/>

Alapképzésben
Az ESIC fejlettséget, hivatalos fokozatokat és mindkettőt a marketing, üzleti menedzsment és adminisztráció, nemzetközi üzleti, kommunikációs, reklám és közönségkapcsolatok, üzleti adminisztráció és digitális üzletág kombinációjával biztosít. Mindezek a karrierek gyakorlatiasak és foglalkoztatás-orientáltak.

Egyetemi tanulmányok
A képzési kínálat MBA-kon, egyetemi mestereken, szakirányú mestereken (a vállalat funkcionális területein) és magasabb képzési programokon alapul, amelyek az üzleti kihívások vezetésére képesek.

Vezetői oktatás
Az Executive Education területen belül széleskörű nyitott programokat és testre szabott képzést kínálunk a vállalatok számára.

ESIC Nyelviskola
Az ESIC Language School egy képzési központ és egy engedélyezett Cambridge vizsgaközpont. Angol, német, francia és kínai tanfolyamokat kínál tapasztalt tanárokkal, és lehetőséget ad Önnek arra, hogy igazolja ezt a tudást. Képzési kínálata nyitott csoportokat, iskolákat, szakembereket és vállalatokat képvisel minden szinten.
Ezenkívül spanyol nyelvtanfolyamokat kínál idegen nyelven: általános spanyol, hivatalos tesztelőkészítés, egyetemi felvételi vizsgák, üzleti spanyol, rövid programok és tanulmányutak.

ESIC szerkesztői
Ez képviseli az ESIC projektjét a kiadói világban, ahol hozzájárul a kutatáshoz és népszerű cikkekhez a gazdaság, az üzleti élet, a marketing és a menedzsment készségek területén. Célunk, hogy könyveket, kézikönyveket és kiadványokat kínáljunk a diákok és szakemberek számára, számos híres szerzőtől, akik mélyrehatóbb figyelmet szentelnek a vállalatokkal és a vállalkozásokkal kapcsolatos valamennyi területen.

RANKING


Az ESIC szisztematikusan jelenik meg az üzleti oktatás legelterjedtebb nemzetközi rangsorában. Ez biztosítja az iskola képzési minőségének külső és objektív elismerését az elmúlt 50 év során./>
Legutóbbi pozíciók a rangsorban:

Bloomberg Business Week rangsor a legjobb üzleti iskoláknak 2017.
Az ESIC Nemzetközi MBA (IMBA) a nemzetközi MBA-k között a 27. helyen szerepel.

QS befektetési megtérülés 2015./>
Az ESIC MBA-ja 46 európai MBA program közül kiemelkedik ebben a rangsorban; a hat kategória közül kettő közül a "foglalkoztatás 3 hónapon belül az érettségi" és a "legrövidebb megtérülési idő" között szerepel. A kategóriák többségében is megjelennek a top 15-ben, és először Spanyolországban minden olyan területen, ahol kettő van, ahol második és harmadik helyen szerepel. A legfontosabb kategóriák részletei:

  • 3 hónapon belül, az érettségi után,
  • A legrövidebb megtérülési idő, 1. pozíció,
  • 10 éves befektetési hozam, 8. pozíció,
  • 20 éves befektetési hozam, 8. pozíció,
  • A vállalkozó kedv ösztönzése, 11. pozíció,
  • Fizetésemelés, 15. pozíció.

QS Global 250 Üzleti iskolák 2017./>
Az ESIC a világ 250 legjobb üzleti iskoláján belül helyezkedik el, és ami még fontosabb a hét "felső szintű foglalkoztathatóság" üzleti iskolák egyikének Európában.


QS Global 100 EMBA rangsor 2017.
Az ESIC EMBA a világ 100 legjobb EMBA-jának rangsorában jelenik meg, és Európa 29. pozícióját foglalja el.


U-Multirank 2017/18.
Az ESIC a 29. helyen áll a 492 felsőoktatási intézmény között a Graduate Business Studies számára.


költők
ESIC Business


Az ifjúsági globális b-iskola rangsorolása 2017.
Az ESIC a világ 100 legmagasabb MBA-jának kategóriájába tartozik, és ami még fontosabb a marketing 50 legjobb részében, a pénzügyminiszter, az MDF és az Executive MBA-n belül.


Amerika gazdaság MBA Global 2017.
Az ESIC MBA-ja a latin-amerikai diákok legjobb 49 programjának rangsorában 18. helyen szerepel.


CNN bõvítés A legmagasabb nemzetközi MBA programok rangsorolása 2017.
Az ESIC MBA-jai 77 nemzetközi program elitében szerepelnek, és ebben a sorrendben az 52. helyet foglalják el.


Merco Tehetség
Az ESIC Spanyolország második üzleti iskolájának elismert, a legnagyobb tehetségek vonzására és megtartására, valamint az ország első 100 legtehetségesebb vállalatának 51. helyén.
Az ESIC az egyik legtehetségesebb cégek közé tartozik Spanyolországban, kevesebb mint 1000 alkalmazottal.


El Mundo 2017 rangsor a végzős programok.
Az ESIC Marketing-Master, Reklám- és PR-mester, Emberi Erőforrás és Szervezeti Fejlesztési Mester, Nemzetközi Kereskedelmi Mester
Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

ESIC Business & Marketing School

Marketing Mester Nemzetközi Divat és Luxus (MM ... [+]

Marketing Mester Nemzetközi Divat és Luxus (MM

jellemzőiAzoknak szól, akik szeretnének vállalni karrier a divatipar és a luxus nemzetközi szinten.A Masters tanítják a hétvégén péntek délután és szombat délelőtt októbertől júliusban.Tartalmazza Masterclass tanítják iparági szakértők a divat és a luxus.Differentials tényezőkHivatalos címe: Saját cím Rey Juan Carlos Egyetem.A foglalkoztathatóság: Lehetőség gyakornoki cégek.Módszertan: A mester magában foglalja az új témák, például az innováció, a tapasztalati marketing, digitális marketing, a fogyasztói magatartás, a márkaépítés bemutató gyűjtemény divatbemutatókon, a divat és a jog, stb, tanítják a tanárok és előadók az üzleti iskolák, egyetemek és a szakértők ipar, segítségével az ügy módszer. Ezen túlmenően, a képesség, hogy motiválja az innováció, a kreativitás, a változáshoz való alkalmazkodás és a kritikus gondolkodás.előnyökszakosodott marketing alkalmazott programot a divat és a luxus iparág nemzetközi látás, amelynek célja, hogy a vonat a jövőben vezetők a készségek és eszközök kezelésére a stratégiai és operatív marketing nemzetközi szinten.Fordítson különös figyelmet a tervezés vásárlási élményt és a kritikus gondolkodás.Egyesíti az innovatív oktatási eszközök, tipikus egy üzleti iskola az ESIC BusinessMódszer magában a műszaki és stratégiai esetben szimuláció.Kolostor választott professzorok és szakemberek a divatipar.Ez magában foglalja az új témák, például az innováció, a kutatás a piaci trendek, a fogyasztói magatartás, az új anyagok, tapasztalati marketing, staging gyűjtemények és nemzetközi divatbemutatók, luxus e-kereskedelem, valamint a divat és a jog, többek között.Hozzáférést biztosít a szakmai hálózat divatcégek.Elősegítik az együttműködést és tanácsadás a fő spanyol divatcégek, elsőbbséget képzésének marketing szakemberek az ágazatban.Gyakorlatok cégek. *Látogatás a boltok és áruházak a hivatkozás a divatipar és a luxus.... [-]
Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

Master in Business Management ... [+]

A Master in Business Management URJC sajátos magas szintű program, amely elkészíti Önnek, hogy vállalja vezető szerepet a marketing területén, az üzleti szervezet és az üzleti.

Az ilyen mértékű lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a tisztek egy főiskolai program gyakorlatiasság, tapasztalata és szakértelme, a vállalat üzleti iskola nemzetközi presztízsét.

Azt is kaphatnak a mesterképzésre Marketing származó ESIC tanul további 12 programot, vagy hozzáférhet a doktori program kredit.

oktatási alapítványok tananyag/>

Tananyag a Master in Business Management (URJC) célja figyelembevételével meghatározott általános alapelveket a művészetben. 3.5 A királyi rendelet és meghatározó képzési célok formájában tudományos és szakmai kompetenciák, amelyben a tanuló ki kell képezni. Az elsődleges cél a diploma az, hogy egy científicaadecuada képzés és posztgraduális szinten kapcsolatban az Igazgatóság Marketing és értékesítési menedzsment, a tudásátadás és a kezelési ismeretek. A képzés a Masters kombinációján alapul tudományos szigor a gazdasági valóságot, integrálja az elmélet és a gyakorlat, módszertan alapján a párbeszéd és tapasztalatcsere, reflexió „esetek” képzés üzleti „szimulátorok”, és alapján a fejlesztés az analízis és szintézis kapacitás és áttekintést ad a jelentését és felelősségét maga a mű.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

A Master in Digital Marketing egy innovatív, akadémiailag hangzó, gyakorlatorientált, és a digitális marketing-központú program, amely tükrözi a jelenlegi kihívások a pia ... [+]

A Master in Digital Marketing egy innovatív, tudásalapú, gyakorlatias és digitális marketing-orientált program, amely tükrözi a jelenlegi kihívások a piacon.

Az MDM fő célja, hogy segítse és támogassa a diákokat a stratégiai menedzsmentbe való átmenetnek, elsősorban a digitális marketing területén. Az MDM kitöltésével a résztvevők megszerzik a kulcsfontosságú készségeket és ismereteket a digitális marketing stratégiák értékeléséhez, kezeléséhez és megvalósításához, miközben megerösítik képességüket az összetett kihívásokkal szembenézni és megoldani egy egyre inkább globalizált / digitalizált marketing környezetben.

Ebben az összefüggésben a program a tantervbe beépített egy világos nemzetközi megközelítést, amely a digitális marketing legújabb trendjeivel és fejleményeivel gazdagodott; két pillér, amelyek a holnap marketing vezetőinek alapjait képviselik.... [-]

Spanyolország Madrid Barcelona
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

Ez mesterképzésre jelenleg az egyik legteljesebb a szakemberek képzésére Humán Erőforrás programokat. A szigorú program hosszú tapasztalat, hogy hangsúlyozza az emberek, ... [+]

Ez mesterképzésre jelenleg az egyik legteljesebb a szakemberek képzésére Humán Erőforrás programokat. A szigorú program hosszú tapasztalat, hogy hangsúlyozza az emberek, mint a stratégiai üzleti eszközök és a jövőbeni emberi erőforrás menedzserek vitathatatlan vezetői ezt a folyamatot.

A mester egy hivatalos program közösen nyújtott az egyetem Rey Juan Carlos, módszeren alapult, amely magában foglalja az élvonalbeli oktatási elemek együttesen nagy teljesítményű képzés személyügyi és szervezetfejlesztés.

oktatási alapítványok tananyag

Tananyag a mesterképzésre Personnel Management és szervezetfejlesztés célja figyelembevételével meghatározott általános alapelveket a művészetben. 3.5 A királyi rendelet és a meghatározása a képzési célok általános és specifikus készségek a szakmai, tudományos és amelyben a hallgató ki kell képezni. Az elsődleges cél a cím, hogy megfelelő és posztgraduális szintű tudományos képzés vonatkozásában a humán erőforrás és szervezet, a tudásátadás és biztosítja a vezetői képességek, amely közvetlenül alkalmazandó a szakmai területen végzettek. A képzés a mester kombinációján alapul tudományos szigor a gazdasági valóságot, integrálja az elmélet és a gyakorlat és módszertan alapú képzés, a párbeszéd és tapasztalatcsere, reflexió „esetek” képzés „szimulátorok „üzleti és bázisként a fejlesztés a kapacitás analízis és szintézis és áttekintést jelentését és felelősségét maga a mű.... [-]

Spanyolország Madrid Seville Marbella Granada  + 1 Több
Kérj Információt
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

Az MMS egy olyan innovatív és aktualizált program az egyetlen a piacon, amely egyesíti a képzés technikák Marketing Research Business Intelligence egy rendkívül praktikus ... [+]

Az MMS egy olyan innovatív és aktualizált program az egyetlen a piacon, amely egyesíti a képzés technikák Marketing Research Business Intelligence egy rendkívül praktikus módszertan megteremtését célzó intelligencia az üzleti döntéshozatal.

jellemzői/>Program két top programok: Advanced Program Marketing Analytics és az Advanced Program Marketing ResearchA tanárok az üzleti szektor, valamint széleskörű tanítási tapasztalattal.Jogosult a kutatási módszerek és felkészül az információk elemzését eszközök segítségével, mint az Excel, SPSS és a SAS Enterprise Miner.Használt módszer valós problémák megoldására.Differentials tényezőkEz magában foglalja a lakossági héten Londonban a látogatást, és megtanulják a fontos a multinacionális vállalatok és ügynökségek szakosodott Marketing Research and Business Intelligence.Lehetőség gyakornoki ALD Automotive, Altadis Imperial Tobacco, a Burger King, Campofrío DKV Seguros, GFK, Kantar Media, a Mindshare, Nielsen, a Telefonica, a Vodafone.vont profil... [-]
Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

A Master in Marketing és értékesítési menedzsment (GESCO) a master utalás vállal vezető szerepet a marketing területén, az üzleti szervezet és az üzleti. ... [+]

Master of referencia Spanyolország területén a marketing és üzleti.

A Master in Marketing és értékesítési menedzsment (GESCO) a master utalás vállal vezető szerepet a marketing területén, az üzleti szervezet és az üzleti.

Az éves beszámolót annak tartalmát differenciálás a program több mint mások foka frissítettem a legfrissebb piaci igények és a digitális hangsúly az üzleti világ a jövőben fog kibontakozni.

jellemzőiMaster program nagy üzleti elismerés, amely jelentősen javítja a foglalkoztathatóságot, akik beiratkozott. Mindent figyelembe kell venni az egyik legjobb képzett szakemberek Marketing nagy lehetőségeket a szakmai fejlődés a piacon.Azt aktuális tartalmát Marketing és Management Development és menedzsment ismeretek.... [-]
Spanyolország Madrid Barcelona Valencia Seville Zaragoza Marbella A Coruña Pamplona Bilbao Granada  + 7 Több
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
9 - 12 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

A Master in Financial Management (MDF) a ESIC lehetőséget kínál arra, hogy legyen egy szakértő a vállalati pénzügyek. Egy olyan átfogó, szigorú és gyakorlati képzést, ame ... [+]

A gazdaságban a vállalatok kell szakértők teljes képet finanszírozás a jelenlegi spanyol cég, amely érti a műszaki és pénzügyi feltételeket és képesek megbirkózni sikeresen az új követelményeknek.

A Master in Financial Management (MDF) a ESIC lehetőséget kínál arra, hogy legyen egy szakértő a vállalati pénzügyek. Egy olyan átfogó, szigorú és gyakorlati képzést, amely biztosítja a pénzügyi képzést és fokozza a fejlesztés vezetői készségek.

Az MDF egy kari álló szakemberek az cégvezetés profil megosztani tudásukat és tapasztalataikat a diákok gyakorlati, oktatási média és interaktív képzést.

jellemzőiManagement magában foglalja a kritériumok által előírt piac, mert ő az, aki meghatározza a siker vagy kudarc a vállalatRészletek a funkciók és a legfontosabb technikák, hogy finanszírozza a természetét és lényegét közös bármely szervezet, és ugyan nem lehet figyelmen kívül hagyni minden esetben ki kell igazítani a kreativitás és rugalmasság minden körülmények között.Hozzáteszi a vonatkozó paramétereket, a környezet, figyelembe véve a folyamatban lévő pénzügyi globalizáció, így például a növekvő közötti kölcsönhatás a különböző piacokon, és nem pusztán földrajzi diverzifikáció üzleti tevékenység.Integrálja a pénzügyi szerepet a tágabb összefüggésben az üzleti stratégia, amely összeköti az anyagiakat operatív döntéseket.Differentials tényezőkElhelyezkedési aránya: 92% diákjaink munkát találni hat hónapon belül a befejező mester.Ranglista: ESIC került kiválasztásra a Financial Times között 4 legjobb iskolák Spanyolországban, hogy tanulmányozza a mester fokozatot a finanszírozáshoz.Tapasztalat: spanyol a leggyakrabban tapasztalt pénzügyi mester 100 kérdéseket 1992 és 2000 végzős hallgatók.Óra: Kompatibilis szakmai tevékenység. támogatja hat ülés, amelyek kiegészítik az alapvető hétvégén kerül sor hétköznaponként.Kolostor kar tagjai a csapatnak, amely egyesíti a szakmai munkát a tanítás, így a program az egyensúlyt... [-]
Spanyolország Madrid Valencia Seville Pamplona Bilbao Granada  + 3 Több
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

A DRHO egyik legteljesebb programok jelenleg találni a piacon a szakemberek képzésére Humán Erőforrás. ... [+]

A DRHO egyik legteljesebb programok jelenleg találni a piacon a szakemberek képzésére Humán Erőforrás.

A szigorú mester, több mint 35 éves tapasztalattal, amely nagy hangsúlyt fektet az emberek, mint a stratégiai cégek eszközeinek, mert ők azok, akik végső soron miatt a vállalatok sikere.

A program sikere abban rejlik, hogy szoros kapcsolat jöjjön létre a diákok a nagyvállalatok és intézmények, mint a Honvédelmi Minisztérium, Cepsa, Vöröskereszt, Iberdrola Adecco vagy Cajamar tanárokkal, a szakemberek az emberi erőforrás menedzsment ismereteket a szakmai tapasztalat.

jellemzőistratégiai jövőkép emberek kezelése.globális látást, a megértés emberi erőforrás, mint egy része, hogy minden területét érinti a cég.gyakorlati jövőkép orientált üzleti gyakorlat módszertanát.etikai elképzelés az üzletből.Differentials tényezőkTapasztalat: végre 1980-ban és folyamatosan frissített programot.Rugalmasság: Óra Kompatibilis munkát.Módszertan: Az egyéni munka és a csapat kombinációja elméletek és erősebb HR eszközöket és a legújabb trendeket, és magában foglalja a szemináriumokra, ahol tényleges esetek elemezzük.Kolostor: vezető tanárok pedagógiai szakértelmet és nagy tudás a valóság vagyonkezelők és üzleti tanácsadók.... [-]
Spanyolország Madrid Seville Marbella Granada  + 1 Több
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

A Master in Sports Marketing borító szükség szakmaiság a marketing világában sport. Ez egy olyan szektor hatalmas lehetőségeket a nemzeti és nemzetközi fejlesztési, és fe ... [+]

Master of referencia Spanyolország területén a marketing és a sport.

A Master in Sports Marketing borító szükség szakmaiság a marketing világában sport. Ez egy olyan szektor hatalmas lehetőségeket a nemzeti és nemzetközi fejlesztési, és feltételezi, hogy a jövőben a szakemberek, akik azt szeretnék, hogy a szektorban foglalkoztatott kell szerezni speciális ismereteket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy végre megfelelő kezelése, hasznosítása és felhasználása a lehetőségek és kihívások merülnek fel .

jellemzőiSport Business iparág egy olyan szektor, hogy szüksége van egyre a szakemberek, amely képes értéket és megoldásokat sportmarketing.A hatás a sport a spanyol gazdaság ma már a GDP 2,5%, és várhatóan tovább növekszik magasabb arány, mint más ágazatokban. Ez az egyik leggyorsabban növekvő ágazat mind gazdasági, mind társadalmi szempontból.Differentials tényezők400 óra22 kísérleti esetek10 mesterkurzus28 órás tutori... [-]
Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
9 - 12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

Az üzleti és a karrier kérnek egy darabig: digitalizarte szükség. Ha a cél az, hogy vállalja felelős pozíciót és vezető ebben az új digitális környezetben, a változás kez ... [+]

Ő irányítja, vezeti és támogatja a digitalizálás a cég.

Az üzleti és a karrier kérnek egy darabig: digitalizarte szükség. Ha a cél az, hogy vállalja felelős pozíciót és vezető ebben az új digitális környezetben, a változás kezdődik a Mester Digital Business at ICEMD. Átfogó képzés, amely lehetővé teszi, hogy növeljék a digitalizálási folyamatának a cég, vagy indítson saját online üzlet.

Hat teljes modulokat, amely alatt meg fogja tanulni a dolgokat, mint hogy hogyan növelik az értékesítés mennyiségét köszönhetően a számítási felhő, hogyan kell mérni a hatékonyságát, a digitális hirdetési vagy a siker kulcsa az e-kereskedelem.... [-]

Spanyolország Madrid Valencia Marbella Pamplona Bilbao  + 2 Több
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
9 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

A digitális technológia, minden megváltozott, és itt az ideje, hogy visszanyerje az irányítást a márka kapcsolatot az ügyfelekkel a digitális környezetben. Fedezze fel a ... [+]

Légy globális digitális marketing szakmai tanulási stratégiák, technikák és gyakorlatok digitális marketing és az online hirdetési környezet ma

A digitális technológia, minden megváltozott, és itt az ideje, hogy visszanyerje az irányítást a márka kapcsolatot az ügyfelekkel a digitális környezetben. Fedezze fel a Mester Digital Marketing lehetőségek ICEMD megállíthatatlan forradalom célzási képességek, kétirányú kommunikáció, a mérési eredmények, a hozzáférést a globális piacon.

Hat teljes modulok, amely segít elsajátítani a legfejlettebb és hatékony tudományágak Marketing, kommunikáció, reklám és értékesítése Online, kézi digitális szakemberek aktív. Mindenki Digital Marketing egyetlen mester, amely után minden szükséges tudást, hogy digitálisan fokozza az üzleti és ad egy új csavart a karrierjét.... [-]

Spanyolország Madrid Barcelona Valencia Seville A Coruña Pamplona  + 3 Több
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
5 - 12 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

Az MPC megkönnyíti az ismeretek és készségek szükségesek a sikeres kihívásaira az új információs társadalomban, ahol a hatalom, nagyrészt a kezében a fogyasztó eszközöket ... [+]

A vállalkozások közvetíteni sok üzenet önként és önkéntelenül. És ez -unida kommunikáció az emberi - tényező rejlik a különbség a siker és a kudarc az üzleti kapcsolata a többi szereplők tevékenységüket.

Az MPC megkönnyíti az ismeretek és készségek szükségesek a sikeres kihívásaira az új információs társadalomban, ahol a hatalom, nagyrészt a kezében a fogyasztó eszközöket.

A Mester Kommunikáció és reklám, amely két felső posztgraduális amely függetlenül tanulmányozható, amely esetben a fok kaptuk: Superior Management Program Kommunikáció (KBVP) és az Advanced Program reklám és a digitális környezetben ( PSDP).

... [-]

Spanyolország Madrid Barcelona
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

Ez a Master in Communication és az új technológiák felmerül annak érdekében, hogy megfeleljen az egyre növekvő kereslet a képzett szakemberek ezekben alatt feltárt terüle ... [+]

Ez a Master in Communication és az új technológiák felmerül annak érdekében, hogy megfeleljen az egyre növekvő kereslet a képzett szakemberek ezekben alatt - feltárt területek és olyan új és izgalmas karrier lehetőségeket.

célkitűzések

Orientált javasolt vizsgálatokat cím reagál a szükségét érezték a társadalom és a vállalkozások, és lefordítva növekvő kereslet a szakemberek a következő területeken közlemény és az új technológiák.

A vállalatok és intézmények közvetíteni sok üzenetet, hogy önkéntes vagy kényszerű. És éppen a kommunikáció az emberi tényező -unida, ahol az igazi különbség a siker vagy kudarc az üzleti kapcsolata a többi szereplők tevékenységüket.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

A Mester Logisztika és Ellátási Lánc (LOCS) bizonyítja, hogy rendkívül fontos a kiváló menedzsment lánc, a kínálat a fogyasztó vásárlására vagy fogyasztani a terméket. Ez ... [+]

A szerepe a logisztikai igazgató és ellátási lánc egyik fő stratégiai irányok a legtöbb vállalatnál.

A Mester Logisztika és Ellátási Lánc (LOCS) bizonyítja, hogy rendkívül fontos a kiváló menedzsment lánc, a kínálat a fogyasztó vásárlására vagy fogyasztani a terméket. Ez fedezi a menedzsment a termék nem rakódik létesítményeket marketing: stratégiai tárgyalás és kiválasztás a forgalmazók, trade marketing, kategória menedzsment, vizuális merchandising.

A LOCS mester figyelembe veszi az új eszközöket és online piacokon annak érdekében, hogy rendelkezésre álló fogyasztói termékek magas hozzáadott értékkel.

A program magában foglalja a képzés és a tanúsítás modul beszerzési SAP ERP részeként a logisztikai folyamat és az ellátási lánc.... [-]

Spanyolország Madrid Valencia
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

A Master in Marketing Management (MiM) egy innovatív, tudásalapú, gyakorlat-vezérelt, és marketing-központú program, amely tükrözi a jelenlegi kihívások a piacon. A MiM k ... [+]

A Master in Marketing Management (MiM) egy innovatív, tudásalapú , gyakorlat-vezérelt , és marketing-központú program, amely tükrözi a jelenlegi kihívások a piacon./>

A MiM kitöltésével a résztvevők megszerezzék a kulcsfontosságú készségeket és ismereteket a marketingstratégia értékeléséhez, menedzseléséhez és megvalósításához, miközben erősítik a komplex kihívásokkal való szembenézést és megoldást egy egyre inkább globalizált marketing környezetben. Ebben az összefüggésben a program a tantervbe beépített egy világos nemzetközi megközelítést, amely a digitális marketing legújabb trendjeivel és fejleményeivel gazdagodott; két pillér, amelyek a holnap marketing vezetőinek alapjait képviselik. Minden tanítás angol nyelven érkezik.... [-]

Spanyolország Madrid Barcelona
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESIC Business & Marketing School

Az MITB célja, hogy alaposan megismerje a globalizáció irányítóit, a nemzetközivé válás folyamatát, a globális gazdasági környezet hogyan befolyásolja a vállalatok versen ... [+]

Az MITB célja, hogy alaposan megismerje a globalizáció irányítóit , a nemzetközivé válás folyamatát, a globális gazdasági környezet hogyan befolyásolja a vállalatok versenyképes válaszait és hogyan kapcsolódik a világ. Ez azt eredményezi, hogy a diplomások készen állnak arra, hogy kezeljék az üzleti világnak az új globális piacokra való kiterjesztésével, valamint a kultúrák és kontinensek csoportjainak kezelésével kapcsolatos kihívásokat.

Az MITB kitöltésével Ön képes lesz azonosítani a külföldi piacok szervezésének indítékait és eszközeit, foglalkozni a nemzetközi kereskedelemben vitatott kérdésekkel

Az MITB felkészíti Önt a szükséges ismeretek és készségek elsajátításához szükséges komplexitás szükséges döntéseket egy globalizált üzleti környezetben . Azt is hozzá fog járulni a széles körű megértéséhez, hogy a globális cégek működnek, felkészüljenek arra, hogy üzleti tevékenységet végezzenek globális környezetben, és felkarolják a nemzetközi kereskedelemben és üzleti világban felmerülő kérdéseket.... [-]

Spanyolország Madrid Barcelona Valencia
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Address
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Community of Madrid, Spanyolország
Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Spanyolország
Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Spanyolország
Address
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Seville, Andalusia, Spanyolország
Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Spanyolország
Address
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Andalusia, Spanyolország
Address
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Spanyolország
Address
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Pamplona, Navarre, Spanyolország
Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Basque Country, Spanyolország
Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Spanyolország
Address
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Spanyolország
Address
Spain Online, Spanyolország