Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

Az EUDE Business School a vezetésen és vezetői vezetésen alapuló gyakorlati képzéssel kapcsolatos feladata, hogy az otthoni szektor szakembereinek kiképzésére tervezett Master és Postgraduális programokat kínál.

Elkötelezettek vagyunk a kiválóság iránt, és büszkék vagyunk arra, hogy az üzleti és szakmai környezetben az oktatás és a technológia élvonalában állunk. A legnépszerűbb mesterképzésünk közül az üzleti adminisztráció és menedzsment mestere van , amely képes a vezetők képzésére minden üzleti területen; a Marketing Mestere , amely az egyik legfontosabb üzleti területen nyújt oktatást; a digitális marketing mestere , amely a jelenlegi piacot vihar; a nemzetközi kereskedelem mestere , amely tanulmányozza az üzleti nemzetköziesedést; és az Emberi Erőforrások Mestere, amely a humán tőke fontosságát vizsgálja egyre több vállalat számára.

EUDE üzleti iskolája Madridban, Spanyolországban található.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

A Humán Erőforrás Menedzsment Mestere, amellett, hogy előkészíti Önt vezetőnek és szakembernek az Emberi Tőke irányításában, és képezi Önt arra, hogy globális megoldásoka ... [+]

A Humán Erőforrás Menedzsment Mestere, amellett, hogy előkészíti Önt vezetőnek és szakembernek az Emberi Tőke irányításában, és képezi Önt arra, hogy globális megoldásokat adjon a személyzet felvételének és megtartásának szükségleteire, potencializálja önéletrajzát és exponenciálisan növeli a beilleszkedési és javítási esélyeit munkaerő.

Mindezekkel a humánerőforrás-menedzsment mestere mindazoknak szól, akik szakmai karrierjüket kívánják fejleszteni az egyik legmagasabb szintű cégek által leginkább értékelt osztályon.

Válasszon az EUDE Business School-on, amely az egyik legfontosabb üzleti iskola Európában , amely már több mint 100 000 hallgatót képzett, a mesterképzéssel, amely a rangos nemzetközi ranglisták legfelső pozíciójában jelenik meg.... [-]

Spanyolország Madrid
Május 2020
Spanyol
Részidős oktatás
12 - 18 hónap
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

A cégek által jelenleg igényelt fő profilok a digitális környezethez kapcsolódnak. Emiatt a Master of Digital Marketing nem csak az online stratégiai projektek vezetésére ... [+]

A cégek által jelenleg igényelt fő profilok a digitális környezethez kapcsolódnak. Emiatt a Master of Digital Marketing nem csak az online stratégiai projektek vezetésére készít fel, hanem segít megerősíteni önéletrajzát.

Az EUDE digitális marketing EUDE lehetővé teszi, hogy megismerje az online marketing összes eszközét és technikáját a különféle területein, mint például a SEO, a SEM, az Analytics és a Web használhatóság, a közösségi média, a Big Data, a CRM, a mobil marketing, az e-kereskedelem stb. .

Válasszon az EUDE Business School-on, amely Európa egyik legfontosabb üzleti iskolája , amely már több mint 50 000 diákot képzett, a mesterek, akik a rangos nemzetközi ranglisták legfelsőbb pozícióiban jelennek meg.... [-]

Spanyolország Madrid
Március 2020
Spanyol,Angol
Részidős oktatás
1500 órák
Campus
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Location address
Arturo Soria 245
Madrid, Madridi közösség, 28033 ES