University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyetemi Főiskola Hotel Menedzsment és Kulináris Művészet StPOL

Az alapítás óta a StPOL-nak mindig is nagyon világos elképzelése volt: a szállodai tréning ideális környezetét az egyetemek Hotel-Iskola képezi, amely úttörő Európában. Ezért 1966-ban egy képzési program jött létre, melyet egy hotel-iskola alakított ki egy étteremmel, ahol az egyetem vendéglátó hallgatók közvetlenül a valódi ügyfelekkel közvetlenül gyakorolhatnák gyakorlataikat a szakmai tanári felügyelet felügyelete és közvetlen értékelése mellett.

Az egyik mottóinkat így fejlesztettük ki: "learning by doing", talán az, amely legjobban összefoglalja a hotel-iskola filozófiáját és koncepcióját, ahol semmit sem veszünk magunkévá, amíg a tényleges munkakörnyezetben és ezt a szakmai kritérium is megerősíti.

Az EUHT StPOL volt az első spanyolországi iskola is, amely programot és speciális elméleti gyakorlati képzési módszertant hozott létre a vendéglátás menedzsmentjében, amikor a spanyolországi képzési tervek alig különböztek meg a vendéglátás területén.

Aztán, mint most, az élvonalban volt, nemcsak a formában, hanem a bázisban, valamint a vezetők és szállodaigazgatók számos generációjánál, a Michelin-csillagok, a sommelierek, a vezetők stb. Escuela de Sant Pol de Mar a tantervükben, amely lehetővé teszi az EUHT StPOL számára, hogy folytassa az innovációt és új utakat nyit meg a "képzés" területén.

Küldetés
Az EUHT StPOL küldetése, hogy a szálloda- és éttermi létesítmények jövőbeli osztályvezetőit és főigazgatóit a helyszíntől függetlenül felkészítse a kiválóságtól. Az EUHT StPOL elképzelése, hogy továbbra is úttörő európai iskola és egy olyan integrált minőségi képzési modellben amelyben az elmélet, a gyakorlat és a kutatás egy Hotel-Iskola formuláján keresztül egészítik ki egymást:


"Elmondta neki, és elfelejtette;
látta és hitt;
ő megtette és megértette "

Konfuciusz, 554-479 bc.

Az EUHT StPOL stratégiai cselekvése az azonosító értékeken, cselekvési útmutatókon és jellegzetes meggyőződéseken alapul. Az identitásértékek sorozata különösen a szolgáltatás minőségét, a személyre szabott figyelmet a tanításon keresztül, valamint egy olyan oktatási módszertant foglal magában, amely motiválja a hallgatókat személyes képességeik növelésére.

Az ágazat mély ismerete és tapasztalata az EUHT StPOL-t félretette a diákok, a szakemberek és a vállalatok viszonyítási alapjaként több mint 45 éve. Mindez nem lett volna lehetséges, ha az iskola nem maradt szigorúan hűen a folyamatos kutatásba, elemzésbe és tanulmányozásba vetett befektetések elveihez és új tendenciákhoz, amelyek a diákjaihoz legjobban alkalmazkodó szakosodási programokra és piaci igényekre irányulnak .Helyszínek

Barcelona

Address
Carretera N-II s/n Km 664
Sant Pol de Mar

08395 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket