Escuela Europea de Salud

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EURÓPAI School of Health Vállalkozói és innovációs INTÉZMÉNY

Minden végzős kínált programok vannak a piaci igényeket mind az állami Nemzeti Egészségügyi Rendszer magán- és képezzük a diákokat, a gyakorlati alkalmazása a legújabb fejlesztéseit a különböző szakterületek szakembereinek képzése a magas szintű képzettséget A különböző technikai és vezetői pozíciókat kínált cégek és intézmények, kiegészítve az oktatási területek átfogó és személyre szabott felkészítés álláskeresés és szakmai előmenetel.

Center, amely kizárólag a végzős szakemberek képzését, akik tökéletességre törekszünk. Sokféle program célja, hogy megfeleljen a szakmai és a jelenlegi és jövőbeni piaci igényeknek. Módszertan igényeihez igazított a szakembereket, ahol minden egyes személyes helyzetére semmihez sem hasonlítható. A kar a legmagasabb tudományos-technikai és megerősítette tekintélyét bevált tanítási tapasztalatok. A magas minőség és a kereslet az adott programokban, valamint a nagyon konkrét tanácsadói programokhoz, a többség szerzett elismerést az érintett ágazatok, hogy jóváhagyta a presztízse az Európai Iskola Egészségügyi hallgatói által előző promóciók , akik csatlakoztak a vezető vállalata az iparágban. A könyv anyaga pdf formátumban, és mellette egy laptop vagy iPad mini választás. Az oktatási rendszer alapja a folyamatos értékelését a hallgató oktatói nagyfokú specializáció. Garancia munkájának közzététele a mester, közzétételét követően szerinti szerződés a szerzői jogi törvény és be kell állítani, hogy a tudományos módszer és a szabványok Vancouver. Ezzel, a szerző / s lesz egy könyvet ISBN Oktatási Minisztérium, Kulturális és Sport RCA Group szerkesztő vagy magazin formátumban ISSN.

INTÉZMÉNYI HÁTTÉR Európai Iskola Egészségügyi megkapta a támogatást és együttműködést a különböző intézmények, szakmai szervezetek és a vállalatok, integrálva az Akadémiai Tanács, biztosítják az oktatás minősége biztosított, és együttműködnek a lebonyolító különbözo kurzusokat.

FELKÉSZÜLÉS Álláskeresés A diákok a European School of Health kapott, a terület a személyes marketing azt tanítják az összes egyetemi programok, szilárd és átfogó képzési hogy megfeleljen az egyre bonyolultabb folyamatok toborzók, akik követik a vállalatok és intézmények nemzeti és nemzetközi. A személyzet és a menedzsment fejlesztése. Az oktatási filozófiája European School of Health kimagasló helyet foglal foglalkozó képzési holisztikus szempontból, munka erősítése vezetői képességeinek diákok, hogy gondolkodjunk azokat szakemberek, figyelembe speciális érdeklődési körének olyan jelentős, mint tárgyalási, kommunikációs készség, stb

Helyszínek

Madrid

Address
Centro Empresarial El Coloso
28013 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket