Escuela Universitaria ERAM

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A ERAM University, akkor tanulmányi hivatalos fok audiovizuális és multimédiás, Előadóművészeti és a Masters in kreatív fotózás.

Adunk több

Egyetem ERAM gondolni az Ön igényeinek, mi gondoskodunk, hogy érzi magát otthon. Dolgozunk, hogy a tapasztalatok tökéletes.

EGYETEMI ERAM

Egyetem ERAM csatlakozik a University of Girona szentelt területén a tervezés, multimédia, audiovizuális központ, a fényképezés és az előadóművészet.

Beyond, amelyek a jó infrastruktúra, ERAM kiemelkedik a humán erőforrás, a diákok, a tanárok és szakemberek, akik osztoznak a szenvedélyes tudásátadás, elégedettség a tanulás folyamatos, és mindenek felett, elkötelezettség mind a fejlesztés személyes és szakmai minden egyes ember, miközben nagy tiszteletben etikai és társadalmi értékeket.

COMA CROS KULTURÁLIS FACTORIA

Az iskola található az egykori textilgyár, a „gyári Coma Cros” Salt (Girona). A hely már helyreállították, és modern infrastruktúra és a szükséges berendezéseket a tudományos gyakorlat, és továbbra is megtartja a varázsa egy tizenkilencedik századi modernista épületben.

Tanulás GIRONA

Található egy kiváltságos helyen helyezkedik el, a Földközi-tenger és a hegyek a Pireneusok, megtaláljuk a város Girona. Ez a tartomány fővárosa, és jól kapcsolódik a emblematikus város Barcelona, ​​csak egy órányira fekszik ezen az autóval és 38 perc vonattal. Ez is nagyon közel a francia határhoz városokban, mint Perpignan (Franciaország) A Girona város körül négy folyók, egy szép város, és egy központi helyen sok kulturális események egész évben. A kombináció a zöld területek, építési elérjük kő és értékes rejtett kertek, hogy az adott karaktert az ősi város Girona.

Az utcák a Girona szolgált terepet a Game of Thrones sorozat. A város nevezetes terméke a gasztronómia, több mint tizenhárom étterem, összesen 17 Michelin csillag, ami pompás kombinációja a kulináris hagyományok és a kreatív szellem.

Girona, a kulturális élmény

Minden hétvégén más-más kulturális események vagy zenei fesztiválok és egyéb események, mint például előadóművészetek, a kulturális attrakciók fokozatosan egyre viszonyítási világszerte.

Girona egyesíti éjszakai olyan művészeti és zenei fesztiválok.

Az egyik jellemzője ezeknek az eseményeknek a változatossága, amely összehozza nagyon különböző stílusok, mint például a Fekete-Zenei Fesztivál, a Nemzetközi Zenei Fesztivál Castell de Peralada, a Vinomi Fesztivál, Girona Capella, Girona Jazz Fesztiválon, a Nemzetközi Fesztivál Porta Ferrada, akusztikus fesztivál, koncert vagy rendezvény Ibercamara Előadóművészeti Főszezon, Girona.

Student Services

Egyetem ERAM együtt a University of Girona kínál minden tevékenységét, szolgáltatásait fejlesztéséhez szükséges a hallgatók, mind tudományosan és személyesen. Ilyen például, szakosodott sport szolgáltatás, modern tanulni a nagy világnyelven, speciális szolgáltatásokat a nemzetközi diákok és sok más nyelven.

Helyszínek

Address
Factoria Cultural Coma Cros
C/ St. Antoni, 1

17190 , Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok