Euroaula Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A School of Tourism EUROAULA Ez az intézmény 1987-ben alapított és szakosodott idegenforgalmi képzés. 1997 óta EUROAULA kapcsolódik a Universitat de Girona, Tanítása képzés idegenforgalmi Double Degree in International idegenforgalmi és szálloda szakon, Masters és a diplomásokat. Ezért az egyetemi tanulmányok turizmus teljesen hivatalos és elismert.

Hasonlóképpen Euroaula olyan központ által elismert D'Ensenyament Osztálya a katalánKölcsönöz felsőfokú szakképzés képesítési hivatalosan engedélyezett DOGC ENS / 2116/2002 / július 8.

Mi egy oktatási intézmény szakosodott turisztikai hivatása pedagógiai innováció. a EUROAULA mi vonat jövő szakemberek Az idegenforgalmi ágazat a használata az elméleti ismeretek és a valós esettanulmányok. mi nagy tanítási tapasztalat tesz minket, mint vezetői a szakképzésben, elérhetővé tétele, hogy a diákok az eszközöket, hogy megszerezzék a szükséges ismereteket a képzés és a személyes fejlődés, felkészítve őket a versenyképes munkaerő-piaci és folyamatosan változik.

Ezen kívül, mi része a Association Européenne des Escoles d'Hotellerie et de TourismeEgy nemzetközi szervezet, melynek célja, hogy elősegítse szállodák és idegenforgalmi iskolák Európában.

A UNE-EN ISO 9001 a nemzetközi szabvány, amely meghatározza a követelmények a rendszer a minőségi képzés, a School of Tourism Euroaula. A fő cél a folyamatos javulás az oktatás minősége megtervezzük a képzési programokat.

Ezért a programok tanúsított 2007 óta sikeresen leküzdeni évente felülvizsgálja, vezényel Bureau Veritas.

Helyszínek

Barcelona

Address
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

08011 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket