EU Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EU Business School

Az 1973-ban alapított EU Business School (EU) egy nemzetközi, szakmailag akkreditált, magas rangú üzleti iskola, amelynek campusai vannak Barcelona, Genf, Montreux és München területén. Kis, dinamikus tanfolyamokat biztosítunk angol nyelven, a legjobb az észak-amerikai és az európai tudományos tantervekkel egyaránt. Az üzleti oktatás gyakorlati megközelítése felkészíti a hallgatókat a karrierre a mai gyorsan fejlődő és globalizált üzleti világban.

116204_Capture2.PNG

Az EU alapítványi, alapképzési, mesterképzési, MBA és doktori programokat kínál mind az egyetemen, mind az interneten üzleti adminisztrációval, kommunikációval, idegenforgalmi menedzsmenttel, nemzetközi kapcsolatokkal, sportmenedzsmenttel, digitális médiamenedzsmenttel, nemzetközi üzleti, marketing, pénzügyi, vállalati és emberi erőforrás menedzsmenttel, többek között.

  • Az EU Online MBA a vezető helyet foglalja el a vezérigazgató magazin online globális rangsorában
  • A China Economic Review magazin a 20 legjobb üzleti iskolába sorolta
  • A Capital magazin szerint a hatodik legjobb üzleti iskola női hallgatók számára
  • A Magazine vezérigazgatója a globális és az európai MBA programok felső szintjén helyezkedik el
  • Az QS MBA Guide Investment Investment Return jelentésében az ötödik helyezett a fizetésnövekedés Európában

A tudományos partnerek globális hálózatán keresztül a hallgatók állami elismert diplomákat szerezhetnek az EU egyetemein a londoni Roehampton Egyetemen, az Egyesült Királyság Derby Egyetemen és a spanyolországi Católica de Murcia (UCAM) egyetemen. A New York-i Pace Egyetemen, a Riverside-i Kaliforniai Egyetemen, a bostoni Fisher Főiskolán és a bangkoki Shinawatra Egyetemen alapuló partnerség lehetőséget kínál a hallgatók számára, hogy második képesítést szerezzenek, miközben változatos és gazdagító környezetben tanulnak. Az EU-csoport programokat az üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsa (ACBSP) és a Kollégiumi Üzleti Oktatás Nemzetközi Közgyûlése (IACBE) akkreditálta, amelyet a Felsõoktatási Akkreditáció Tanácsa (CHEA) elismert. Rendelkezünk továbbá a Közép- és Kelet-Európai Menedzsmentfejlesztési Szövetség (CEEMAN) által odaítélt Nemzetközi Minőségi Akkreditációval (IQA) is. Az EU-csoportot az EduQua is akkreditálta, az első svájci minőségi címke, amely a felnőttképzés felé irányult.

uniós campus a mediterrán tengerparton , a Svájci Alpok között és Németország gazdasági fővárosában, lehetőséget adva a hallgatóknak, hogy négy különálló és gazdagító környezetben éljenek. A hallgatók átválthatnak a campusok között és felfedezhetik Barcelona, Genf, Montreux és München sokszínűségét. Ez nagyszerű ürügy egy nyelv megtanulására és sokféle emberrel való találkozásra, miközben új üzleti-orientált lehetőségeket tapasztalnak meg. Ezen felül a hallgatók részt vehetnek például az Egyesült Államok, Kína, Egyesült Királyság, Spanyolország, Thaiföld, Malajzia, Tajvan, Mexikó, Brazília, Kazahsztán, Kanada és Oroszország partnerintézményeinkkel folytatott csereprogramokban.

116213_Capture4.PNG

Helyszínek

Barcelona

EU Business School

Telefonszám
+34 932 01 81 71

Genf

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 Genf, Genf, Svájc
Telefonszám
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Svájc
Telefonszám
+41 21 964 84 64

München

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 München, Bajorország, Németország
Telefonszám
+49 89 55029595

Svájc Online

Address
Svájc Online, Svájc