Hivatalos Leírás

Egy iskola a Nemzeti Top 10-ben

"Csak akkor érheti el az 50 éves jelet, ha már 50 éve sikeresen éltél."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

A Fundesem eredete 1965-re nyúlik vissza, amikor az iskola azért jött létre, hogy megfeleljen az új generációs szakemberek iránti igénynek. Azóta és mindeddig megvédtük az erőfeszítés értékét és a kiválósági igényt, mint kulcsfontosságú tényezőt a kézzelfogható eredmények eléréséhez.

Miután több mint 63 000 szakembert állítottunk elő vezetői pozíciókra, állandó innovációs és fejlesztési kapacitásunkkal együtt bevezettünk bennünket az üzleti iskolák nemzeti listájába.

A társadalom kiszolgáltathatatlan szolgálata

Üzleti Iskolánk - az FBS - egy olyan nonprofit alapítvány részét képezi, amely több mint 260 vállalkozást foglal magában a foglalkoztatás megteremtésére irányuló jó gyakorlatok megteremtésében és jutalmazásában.

Partnerkapcsolatunk a foglalkoztatási képzéssel és a hálózati eseményekkel, hogy évente több mint 1200 résztvevõ foglalkoztatási kilátásait javítsuk.

Különféle sporttevékenységeket szervezünk és szponzorálunk, mint például a Női Verseny és a Fundesem Basket School, amely ingyenes képzést és részvételt biztosít a városunk szociálisan hátrányos helyzetű területein.

Nagyon elkötelezett a sport és a gyermekek iránt

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

Fundesem Business School

Az üzleti adózási tanácsadás mestere (MAFE) technikai ismereteket és készségeket nyújt az üzleti ügyvéd vagy az adótanácsadó szakma gyakorlásához. ... [+]

A követelmény, a szigorúság és a gyakorlat alapján végzett minősítés

Az üzleti adózási tanácsadás mestere (MAFE) technikai ismereteket és készségeket nyújt az üzleti ügyvéd vagy az adótanácsadó szakma gyakorlásához.

A mesterképzés befejezése után a hallgató teljes mértékben képzett, hogy fejlessze szakmai munkáját a nagyvállalatok és a középvállalatok tanácsadásában, az üzleti és adóügyi szakosodott cégekben, illetve tanácsadói vagy könyvvizsgáló cégekben.

A MAFE egy modern és frissített mester mindenben, ami az új költségvetési kihívásokhoz kapcsolódik, például a digitális világban.

módszertan

A Jogi Iskola tanítási módszerei reagálnak a gyakorlati képzés biztosításának szükségességére, és szigorú jogszabályok szerinti mesterfokozatot kérő hallgatókra alkalmazzák, követelve és alkalmazkodva a vállalat vagy a Bíróság valóságához.... [-]

Spanyolország Alicante
Október 2019
Spanyol
Campus
Bővebben magyarul
Fundesem Business School

A Master in Marketing és Digitális Kommunikációs Stratégia (MMDI) az egyik első mestere a specialitás, hogy már Spanyolországban. Több mint 600 diák vett át tantermünket, ... [+]

Spanyolország egyik legrangosabb mestere

A Marketing és a Digitális Kommunikációs Stratégia Master (MMDI) az egyik első mestere a szakterületen, amely Spanyolországban volt. Osztályainkon keresztül több mint 600 diák vett részt, akik most vállalják a felelősségi pozíciókat a vállalatoknál.

Ami a Fundesem MMDI-t eltéríti a többi hasonló programtól, a következő:

A tantervek és a karok kolostora folyamatos frissítése. Ez a Mester, mint bármely más, megköveteli, hogy állandó kapcsolatban álljon a vállalatok valóságával.Nagyon magas foglalkoztathatóság. Az MMDI hallgatók majdnem 100% -a dolgozik a diploma megszerzése után. Vannak olyan promóciók, amelyekben 100% -os foglalkoztathatóságot értek el a piacvezető program felvétele után.Magas szintű tantárgyak. A mester és a kurzus közötti különbség éppen annak a lehetősége, hogy alaposan elemezni tudják az eszközöket és a témákat.Folyamatos képzés A Fundesem-ben tudatában vagyunk annak, hogy ez a tudásterület folyamatosan fejlődik, ezért az MMDI öregdiákjainak állandó képzést kapunk (amit utókornak hívunk), hogy frissítsék és újrahasznosítsák az ebben a tudományágban felmerülő új trendeket. Ezek az órák ingyenesek és exkluzívek az MMDI hallgatók számára.Sok tevékenység kívül az osztályteremben. Ez lehetővé teszi a tantárgyak jobb megértését.És a vállalat egészének víziója. Mi teszi az MMDI hallgatókat a Fundesem-ben, nem csak a digitális környezet szakértői, hanem képesek a vállalat egészének megismerésére.... [-]
Spanyolország Alicante
Október 2019
Spanyol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Fundesem Business School

Az ügyvédi joggyakorlat mestere (MJA) előkészíti és kiképzi a jogi szakma szakmai szakértőjévé. Szakemberek segítségével és az eset módszertanán keresztül megszerzik a jo ... [+]

A mesterképzés olyan jogi szakemberek számára készült, akik a legjobb ügyvédek akarnak lenni. Nemcsak a törvények ismerete elég.

Az ügyvédi joggyakorlat mestere (MJA) előkészíti és kiképzi a jogi szakma szakmai szakértőjévé. Szakemberek segítségével és az eset módszertanán keresztül megszerzik a jogi szakma gyakorlásához szükséges ismereteket, készségeket és képességeket.

A mester fokozatot olyan professzorok alkotják, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a szakma gyakorlásában, és a legjobb cégek és ügyvédi irodák részét képezik.

A képzés különösen az új tagoknak vagy azoknak, akik egy ideig kollegálisak lesznek. Ezen túlmenően a szakma gyakorlásához szükséges ismeretek és technikák lehetővé teszik a szükséges szakmai készségek fejlesztését, és a jogi területen a nagy cégek által igényeltek.... [-]

Spanyolország Alicante
Október 2019
Spanyol
Campus
Bővebben magyarul

Experiencia FBS Episodio 1_Primer día de clase, buen viaje a todos

Open Day en Fundesem - InformaciónTV | FBS