Fundesem Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egy iskola a Nemzeti Top 10-ben

"Csak akkor érheti el az 50 éves jelet, ha már 50 éve sikeresen éltél."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

A Fundesem eredete 1965-re nyúlik vissza, amikor az iskola azért jött létre, hogy megfeleljen az új generációs szakemberek iránti igénynek. Azóta és mindeddig megvédtük az erőfeszítés értékét és a kiválósági igényt, mint kulcsfontosságú tényezőt a kézzelfogható eredmények eléréséhez.

Miután több mint 63 000 szakembert állítottunk elő vezetői pozíciókra, állandó innovációs és fejlesztési kapacitásunkkal együtt bevezettünk bennünket az üzleti iskolák nemzeti listájába.

A társadalom kiszolgáltathatatlan szolgálata

Üzleti Iskolánk - az FBS - egy olyan nonprofit alapítvány részét képezi, amely több mint 260 vállalkozást foglal magában a foglalkoztatás megteremtésére irányuló jó gyakorlatok megteremtésében és jutalmazásában.

Partnerkapcsolatunk a foglalkoztatási képzéssel és a hálózati eseményekkel, hogy évente több mint 1200 résztvevõ foglalkoztatási kilátásait javítsuk.

Különféle sporttevékenységeket szervezünk és szponzorálunk, mint például a Női Verseny és a Fundesem Basket School, amely ingyenes képzést és részvételt biztosít a városunk szociálisan hátrányos helyzetű területein.

Nagyon elkötelezett a sport és a gyermekek iránt

Helyszínek

Alicante

Address
FBS Business School
Deportistas Hermanos Torres, 17, 03016 Alicante

Alicante, Valenciai közösség, Spanyolország