GBSB Global Business School - International

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért a GBSB globális üzleti iskola?

A globalizáció, az intenzív verseny és az azonnali kommunikáció mai világában a változás állandó. Az emberek egyik országból a másikba költöznek, a hazai piacok megnyílnak a külföldi befektetések számára, az innovatív kommunikáció, például a szociális hálózatok, súlyos következményekkel jár a globális társadalomra, és a vállalkozások lehetőségeket keresnek a globális piacokon. A barcelonai és madridi (Spanyolország) egyetemen dolgozó nemzetközi üzleti iskolánkban ezeket a kihívásokat úgy kezeljük, hogy a hallgatók számára állandó oktatási innováció és legújabb oktatási módszertan által támogatott gyakorlati oktatást kínálunk. A jövőbeli üzleti vezetők számára a rendkívüli kihívások e világában való sikeres bevezetéshez újfajta vezetési készségeket és képességeket igényel.

A GBSB Global Business School-ban elkötelezettek vagyunk abban, hogy hallgatóinknak jobban ki tudjuk mutatni a globális trendeket és a kultúrák közötti jártasságot, fejlesszük a képességét a különféle háttérrel rendelkező emberekkel való kommunikációhoz, valamint hogy képesek érezni otthon magukat a világ minden táján.

Az első egyetem Spanyolországban, amelynek középpontjában a világ áll

A GBSB Global Business School egy teljesen akkreditált magánmenedzsment egyetem, amelynek campusai vannak barcelonai és madridi spanyolországi településeken, vállalkozásokat tanít angolul, és elkötelezett a hallgatók felkészítésekor a globális gazdaság karrierjére. Az üzleti, a nemzetközi menedzsment, a pénzügy, a marketing, a vállalkozói és az üzemeltetési menedzsment területén szerzett diplomáink felkészítik a hallgatókat arra, hogy könnyedén működjenek a határokon átnyúló és kultúrális keretek között - olyan környezetben, amely megkülönbözteti a sokszínűséget és azt a képességet, hogy világszinten támogassa a nemzetközi üzleti tanulmányokat. . A GBSB Global Business School kiváló hely azoknak a hallgatóknak, akik Európában innovatív üzleti diplomát keresnek a mediterrán térség trendi városi és kozmopolita környezetében. Az üzleti iskola megkülönböztetői a következők:

 • Globális fókusz - a hallgatók oktatása globális állampolgárokké válásáért, akik globális gondolkodással bírnak, miközben helyi szinten cselekszenek
 • Üzleti etika és fenntarthatóság - a mai globális kihívások megoldása a holnap etikus és felelősségteljes üzleti vezetõinek oktatásával
 • Foglalkoztathatóság - a hallgatók támogatása jövőbeli karrierjük biztosításában azáltal, hogy alkalmazható gyakorlati és modern üzleti ismereteket nyújtanak számukra
 • Modern egyetemi stílus - innovatív tanterv, nemzetközi professzorok és az amerikai üzleti iskola legjobb tanítási módszereinek nyújtása esettanulmányok, csoportos gyakorlatok és előadások felhasználásával
 • Egyéni megközelítés - a diákközpontú aktív tanulási megközelítés elősegítése kis osztályokban

Mi vagyunk az első egyetem Barcelonában, amely valóban a világra összpontosít

Az üzleti adminisztráció Bachelor programjának egyedülálló bevezető tanfolyamától az MBA program továbbfejlesztett kurzusáig a GBSB Global Business School tapasztalata alaposan nemzetközi, és a globális tudatosság fejlesztésére irányul. Az üzleti oktatás ilyen megközelítése az egyik leginnovatívabb egyetemen működik, amely Spanyolországban angolul tanítja az üzletet.

Elhelyezkedés

A gyönyörű mediterrán városban, Barcelona és a lenyűgöző fővárosban, Madridban található, a GBSB Global Business School egyedülálló oktatási élményt nyújt. Egyesíti a világszínvonalú város tengerpartján való élményét az angol nyelvtanulással egy nemzetközi egyetemen, amely garantálja a szigorú üzleti és posztgraduális üzleti programokat, valamint a kiváló diplomás foglalkoztatási kilátásokat Spanyolországban, Európában és az egész világon.

Diákjaink

A nemzetköziség alapvető eleme etoszokunknak. Diákjaink Európából, Észak- és Dél-Amerikából, Afrikából és Ázsiából származnak. Ez a rendkívül kozmopolita, többnyelvű, multikulturális hallgatói csoport dinamikus környezetet teremt akadémiai tantervünk megtervezéséhez és megvalósításához. A GBSB Global Business School-ban elkötelezettek vagyunk annak az alapelvnek, hogy beágyazzuk a nemzetköziséget a programjaink akadémiai tartalmába, és kihasználjuk hallgatóink nyelvi, kulturális és oktatási hátterének gazdagságát és sokféleségét. Meggyőződésünk, hogy a 21. század globalizált gazdaságának jövőbeli üzleti vezetőinek érett és felelősségteljes kilátásait a leghatékonyabban elősegítik a világ számos országából származó diákok közötti hivatalos és informális interakciók. A Spanyolországban az angol nyelvtanítást folytató nemzetközi egyetemek egyikeként a GBSB Global Business School híd összeköti a nemzetiségű embereket a nemzetközi üzleti színtéren.

Az üzleti oktatás megközelítése

Az üzletvitel megváltoztatásához meg kell változtatnunk az egyetemek üzleti tanításának módját is. A GBSB Global Business School-ban megkezdtük ezt a folyamatot annak biztosításával, hogy hallgatóink megértsék, hogy a nemzetközi táj átalakult. Az üzleti vállalkozás nem csak a Wall Street vagy a Main Street USA ügye, hanem a világ minden tájáról szóló, minden nagy és kicsi közösség ügye. Egyetemen tanítjuk a korszerű elmélet színvonalát, merítsük a hallgatókat a nemzetközi tapasztalatokba, és összekapcsoljuk őket az üzleti élet legjobb gyakorlatával. Az általunk kifejlesztett tulajdonságok:

 • Szellemi rugalmasság
 • Kulturális ismeretek, a szokások és a társadalom történetének alapos ismerete a világ minden tájáról, a globális piac részévé váló helyeken
 • Erős alapok az etikában
 • Az a képesség, hogy az ötleteket jól kommunikálják és idegen nyelveket beszéljenek
 • Optimizmus, kreativitás, együttműködési kilátások, vezetési hajlandóság

Zöld oktatás A GBSB globális üzleti iskolája a barcelonai és Európa fenntarthatóbb egyeteme

A GBSB Global Business School-ban elismerjük minden ember törekvéseit és a törékeny bolygónk gondozásának sürgősségét. Arra tanítjuk a hallgatókat, hogy dolgozzanak ki olyan üzleti módszereket, amelyek megfelelnek a fenntartható jövőképnek, azáltal, hogy jót tesznek a társadalomnak, miközben jól járnak a társaságnak, és másoknak profitálnak, miközben profitot termelnek. A kutatási, vezetői és érdekképviseleti lehetőségek segítenek a GBSB Global Business School hallgatóinak összekapcsolni üzleti oktatásaikat a valós problémákkal. Egyetemünk számos lehetőséget kínál a hallgatóknak a fenntarthatóság megismerésére és gyakorlására. Íme néhány példa:

 • Innovatív tanfolyamok, például a globális környezettudomány és a nemzetközi üzleti etikai dimenziói
 • Mentorálás biológusokkal, Spanyolország és Európa környezetvédelmi aktivistáival és a helyi vezetőkkel
 • Tantervi lehetőségek, például a campus fenntarthatósági témájának alapja, újrahasznosítási tevékenységek és megújuló energiával foglalkozó konferenciák

Küldetésünk

GBSB GLOBALmission

A GBSB Global Business School támogatja és előmozdítja üzleti iskolánk tantervének, szolgáltatásainak és tájékoztatásának nemzetköziségét. Arra törekszünk, hogy globálisan versenyképes és globálisan releváns legyen, és oktatjuk hallgatóinkat olyan globális polgárokké válni, akik globálisan gondolkodnak, miközben helyben járnak. Hisszük, hogy a GBSB Global Business School fontos szerepet játszik a jövőbeli üzleti közösségben és a mai legfontosabb globális kihívások megoldásában, ideértve az etikus és felelősségteljes üzleti vezetők oktatását, a környezeti fenntarthatóságot, a globális felmelegedést, valamint a különböző országok pénzügyi és gazdasági stabilitását. a világ. Az üzleti iskolánk tantervében a globális térségi tanulmányok célja, hogy elősegítsék a hallgatók tudatosságát a világ fokozódó kölcsönös függőségében, és elősegítsék a hallgatókban a világközösség sokszínűségének tiszteletben tartását.

A GBSB Global Business School értékeli a nemzetek és emberek kölcsönös függőségének tudatosítását, valamint az egyenlőség iránti elkötelezettséget, amely megköveteli a sokféleséget és az igazságosságot az emberek, csoportok és ötletek között. Az üzleti oktatás kiválósági központjaként a GBSB Global Business School elősegíti a legmagasabb színvonalú előírásokat az üzleti menedzsment, az adminisztráció, a biztonság és a környezetvédelem területén, és mechanizmust biztosít a tudás nemzetközi cseréje és átadása érdekében. Különösen üzleti iskolánk:

 • Felkészíti a hallgatókat az üzleti élettel kapcsolatos szakmák széles skálájának vezetésére
 • Az egyetemi hallgatók és a hallgatók számára olyan környezetet biztosít, amely a tanulás minden dimenziójára összpontosít - tudásra, megértésre, készségekre, viselkedésre, értékekre és hozzáállásra
 • Elfogadja a előttünk álló kihívásokat és lehetőségeket, és megérti, hogy a GBSB Global Business Schoolnak folyamatosan változnia kell, alkalmazkodnia kell és növekednie kell a gyorsan fejlődő globális üzleti igények kielégítéséhez.

137151_137144_logo.jpg

A GBSB Global Business School elnyerte az ACBSP globális üzleti akkreditációját

Büszkék vagyunk arra, hogy megoszthatjuk Önnel azzal, hogy 2020. május 28-án az üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsa (ACBSP) üzleti programjainak globális üzleti akkreditációját adta a GBSB Global számára. A GBSB Global Business School nagy megtiszteltetés és büszke arra, hogy részét képezi az intézmények közösségének, amely világszerte vezető üzleti oktatást nyújt.

Az ACBSP az üzleti oktatás vezető akkreditációs szövetsége és az üzleti felsőoktatás egyik legismertebb neve az egész világon - jelenleg 63 országban csaknem 1200 egyetemen akkreditál üzleti programokat, és ismert, hogy a legmagasabb szintű akkreditációs szinttel rendelkezik.

Az ACBSP akkreditáció a vezetés, a stratégiai tervezés, az érdekeltekkel fenntartott kapcsolatok, az akadémiai programok minősége, a kari képesítések és az oktatás támogatásának szempontjait értékeli. Az ACBSP akkreditáció tanúsítja, hogy a GBSB Global Business School által kínált üzleti programokon belüli oktatási és tanulási folyamatok megfelelnek az ACBSP által megállapított oktatási szabványoknak.

ACBSP akkreditációs előnyök a leendő hallgatók számára

Az ACBSP akkreditációja tanúsítványként szolgál minden leendő hallgató számára, akik jelentkezni kívánnak a GBSB Global Business Schoolba. Ezzel a leendő GBSB globális hallgatók biztosak lehetnek abban, hogy maga az iskola és annak oktatási programjai különféle kategóriákban vannak alaposan megfontolva és értékelve.

A GBSB Global elismerték, hogy hallgatóinak magasan képzett oktatói testületet , erős akadémiai tantervet és különféle oktatási partnerségeket biztosít más intézményekkel. A GBSB Global becslése szerint erős oktatási támogató rendszerrel rendelkezik az üzleti tanulmányok teljes időtartama alatt és a diploma megszerzése után is.

ACBSP akkreditációs előnyök a GBSB globális hallgatói és hallgatói számára

 • Könnyebb kreditátutalás: az ACBSP akkreditáció megkönnyíti a megszerzett fokozatú kredit átvitelét. Mivel ezeket a krediteket más intézmények gyakrabban fogadják el, a GBSB globális hallgatói és öregdiákok számára egyszerűbb, ha felsőfokú végzettséget vagy más kurzust folytatnak, és később átvihetik őket.
 • Foglalkoztatási lehetőségek: Az ACBSP akkreditációs szabványai rendkívül értékesek a munkáltatók, az engedélyező testületek és a szabályozó ügynökségek körében. A GBSB Global hallgatója hírek és kapcsolatok nyílik a világon. Az ACBSP által jóváhagyott intézmény végzettsége és üzleti diplomája megkönnyíti a foglalkoztatás megtalálását a tanulmányok befejezése után.
 • Tagság és kapcsolat: Az ACBSP által elismert üzleti iskolák a globális oktatási hálózat részét képezik. Ez a hálózat hozzáférést biztosít a GBSB globális hallgatói és öregdiákjai számára különféle kutatási és csereprogramokhoz, valamint kulturális gazdagítási lehetőségekhez.

Helyszínek

Barcelona

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179

08011 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Madrid

Address
Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket