GBSB Global Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

GBSB Global Business School ( GBSB Global ) egy oktatási szervezet, amelynek célja az új gazdasági körülmények és a változó idők kihívásai. Az üzleti iskolát Európa első számú rangsorolja a fenntarthatósági iskolák útmutatójában, és a Newsweek Magazine 2012 decemberében elismerte vezetőjeként a globális oktatásban. A GBSB Global az egyetlen diplomás iskola Spanyolországban, amelyet meghívtak a Nemzetközi üzleti életben való részvételre. Etikai esettanulmány Kaliforniában, valamint az olyan egyetemekkel, mint például az Oxford, az INSEAD, a Kaliforniai Egyetem - Irvine stb., Ahol a hallgatók döntősökké váltak és első helyezést értek el a versenyen, ezáltal GBSB Global Business School a GBSB Global Business School által nyújtott oktatás minőségének nemzetközi elismerését. GBSB Global Business School .

GBSB Global a Microsoft 2017-ben elismerte az első és egyetlen hivatalos Microsoft GBSB Global Spanyolországban. A GBSB Global kiemelkedő előrelépéseket tett a digitális tantermi tapasztalatok területén, átalakítva a hallgatók tanulási környezetét, és lehetővé téve számukra a távoli eszközök GBSB Global . Ezenkívül 2013 novemberében felkínálták a GBSB Global Business School számára, hogy az Európai Bizottság hivatalos akadémiai partnerévé váljon az Európai Fejlesztési Napok során, amely a világpolitika és a fejlesztés premier fóruma. Ismét ez volt az egyetlen spanyol üzleti iskola, amely a világ 20 legjobb egyeteme mellett érte el ezt az érdemet.

GBSB Global Business School t elismerték az egyik leginnovatívabb üzleti iskolának Európában, ahol a tanterv a jelenlegi piaci igényeket tükrözi. Ez a Spanyolország egyetlen üzleti iskolája, amely olyan regionális tanulmányokat tanít, mint például „Afrikában üzletet vállalni”, „Latin-Amerikában üzletet vállalni” stb. A hallgatói testület nagyon nemzetközi, több mint 85 különféle nemzetiséget képvisel. Az iskolának stratégiai partnerei vannak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Svájcban, amelyek garantálják a rugalmas hallgatói és oktatói mobilitást.

GBSB Global Business School akkreditálta a Nemzetközi Iskolák, Főiskolák és Egyetemek Akkreditációs Szolgálata (ASIC) által - amelyet az Egyesült Királyság Belügyminisztériuma elismert és az Ofsted, a Felsőoktatási Akkreditációs Tanács jóváhagyott.

Miért a GBSB Global ?

 • Az egyetlen üzleti iskola Spanyolországban, amelynek nemzetközi akkreditációja az ASIC-től
 • Az első és egyetlen hivatalos spanyol Microsoft School, amelyet a Microsoft a digitális oktatásban vezető szerepet tölt be, és amely a legkorszerűbb tanulási tapasztalatokat biztosítja a diákoknak az első naptól
 • Hivatalos Microsoft Showcase Iskola
 • Az egyetlen üzleti iskola Barcelonában és Madridban, ACCA Számítógépes Vizsgaközpont státusszal és ezüst Tanulási Partner státusszal
 • Az Egyesült Államok üzleti iskoláinak és programjainak akkreditációs tanácsa (ACBSP) által akkreditálva
 • A MYBS („Mind Your Own Business School”) rögzítette Európa egyik legjobb üzleti iskolájaként .
 • A Newsweek Magazine elismerte a globális oktatás vezetőjévé
 • Európa első számú helyezett a fenntarthatósági iskolák útmutatójában
 • Az Európai Gazdasági Oktatási Tanács (ECBE) hivatalos tagja
 • Az International Business Ethics Case Competition ismétlődő nyertese, USA
 • Globális sokféleség | 85 országból és 20 országból érkező karok
 • Fókuszban az innovációra A tanítási módszertanoktól, a tantervtől és a műhelyektől a teljesen digitalizált oktatási környezetig mindannyian az innováció és a kihívásokkal küzdő status quo
 • Foglalkoztathatóság és karrierfejlesztési lehetőségek Gyakorlati ismeretek és készségek, karrier-tanácsadás és egyéni edzői foglalkozások
 • Elismert globális MBA Tier One rangsor és # 11 Online MBA a vezérigazgatói magazinban

A GBSB Global ajánlatok tanulmányozása:

 • Egyedülálló ipari látogatások multinacionális vállalatokhoz az Ön területén
 • A Microsoft 365 Education páratlan digitális oktatási és tanulási környezetet kínál
 • Lehetőség egy vállalati laborban dolgozni más induló vállalkozásokkal
 • További idegen nyelvek tanulmányozása
 • Találkozók különböző cégek vezetőivel, akik vendég előadókként érkeznek az iskolába
 • Osztályok tanárokkal, nagy tapasztalattal
 • Globális tanulmányutak az Egyesült Nemzetek Szervezetéhez, a Kereskedelmi Világszervezethez és más fontos szervezetekhez, a gyakorlat biztosításának lehetőségével
 • Innovatív oktatási megközelítés, amely hangsúlyozza a gyakorlati ismereteket
 • Karrier segítség és tanácsadás
 • Hozzáférés az egyetemi tanácsadó céghez az üzleti vállalkozás indításához
 • A Bolognai Felsőoktatási Folyamatban elismert európai mesterképzés 60 ECTS kreditben

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School elnyerte az ACBSP globális üzleti akkreditációját

Büszkék vagyunk arra, hogy megoszthatjuk Önnel azzal, hogy 2020. május 28-án az üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsa (ACBSP) üzleti programjainak globális üzleti akkreditációját adta a GBSB Global számára. GBSB Global Business School nagy megtiszteltetés és büszke arra, hogy részét képezi az intézmények közösségének, amely világszerte vezető üzleti oktatást nyújt.

Az ACBSP az üzleti oktatás vezető akkreditációs szövetsége és az üzleti felsőoktatás egyik legismertebb neve az egész világon - jelenleg 63 országban csaknem 1200 egyetemen akkreditál üzleti programokat, és ismert, hogy a legmagasabb szintű akkreditációs szinttel rendelkezik.

Az ACBSP akkreditáció a vezetés, a stratégiai tervezés, az érdekeltekkel fenntartott kapcsolatok, az akadémiai programok minősége, a kari képesítések és az oktatás támogatásának szempontjait értékeli. Az ACBSP akkreditáció tanúsítja, hogy a GBSB Global Business School által kínált üzleti programokon belüli oktatási és tanulási folyamatok megfelelnek az ACBSP által megállapított oktatási szabványoknak.

ACBSP akkreditációs előnyök a leendő hallgatók számára

Az ACBSP akkreditációja tanúsítványként szolgál minden leendő hallgató számára, akik jelentkezni kívánnak a GBSB Global Business School . Ennek segítségével a leendő GBSB Global hallgatók biztosak lehetnek abban, hogy maga az iskola és annak oktatási programjai különféle kategóriákban vannak alaposan megfontolva és értékelve.

GBSB Global elismerték, hogy hallgatóinak magasan képzett oktatói testületet , erős akadémiai tantervet és különféle oktatási partnerségeket biztosít más intézményekkel. GBSB Global erős oktatási támogató rendszerrel rendelkezik az üzleti tanulmányok teljes időtartama alatt és a diploma megszerzése után is.

ACBSP akkreditációs előnyök a GBSB Global hallgatói és hallgatói számára

 • Könnyebb kreditátutalás: az ACBSP akkreditáció megkönnyíti a megszerzett fokozatú kredit átvitelét. Mivel ezeket a krediteket más intézmények gyakrabban fogadják el, a GBSB Global hallgatói és öregdiákok számára egyszerűbb, GBSB Global felsőfokú végzettséget vagy más kurzust folytatnak, és később átvihetik őket.
 • Foglalkoztatási lehetőségek: Az ACBSP akkreditációs szabványai rendkívül értékesek a munkáltatók, az engedélyező testületek és a szabályozó ügynökségek körében. A GBSB Global hírek és kapcsolatok nyílik a világon. Az ACBSP által jóváhagyott intézmény végzettsége és üzleti diplomája megkönnyíti a foglalkoztatás megtalálását a tanulmányok befejezése után.
 • Tagság és kapcsolat: Az ACBSP által elismert üzleti iskolák a globális oktatási hálózat részét képezik. Ez a hálózat hozzáférést biztosít a GBSB Global hallgatói és öregdiákjai számára különféle kutatási és csereprogramokhoz, valamint kulturális gazdagítási lehetőségekhez.

Helyszínek

Madrid

Address
Plaza de San Diego, s/n, Alcala de Henares
28801 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

MSc
Mester