HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válassza a HTSI ?

A Sant Ignasi Turisztikai és Vendéglátás Menedzsment Iskolája a Ramon Llull Egyetem egyetemi központja, amely a Jézus Társaság által létrehozott Alapítványba integrálódik, a Magán Xavier Alapítványba, az ESADE és az IQS igazgatóságában képviselettel. Elkötelezettségünk az, hogy diplomásokat készítsünk az integritás és a felelősségvállalás tudatosítása iránt, hogy hozzájáruljanak az idegenforgalmi és vendéglátási ágazat humanizált fejlődéséhez az interkulturális párbeszéd keretében. A Sant Ignasi Turisztikai és Vendéglátás Menedzsment Iskola szigorú tudományos képzést és világos gyakorlati útmutatást kínál az egyetemi diplomások gyors foglalkoztatásának megkönnyítésére az ágazatban:

  • Az egyén átfogó képzése, az akadémiai ismeretek ötvözésével az etikai értékek hozzájárulásával.
  • Kimagasló nemzetközi kar a legmagasabb szinten.
  • Tanítási módszertan alapú tanulásmenedzsment, az esettanulmányok hangsúlyozásával
  • Folyamatos kapcsolattartás a turizmus és vendéglátás szakembereivel látogatások, vendég előadások és konferenciák révén.
  • Kötelező és választható gyakorlat , hogy a hallgatók az osztályteremben elsajátított ismereteket valódi munkakörnyezetben alkalmazhassák .
  • A foglalkoztathatósági készségek fejlesztése az összes egyetemi programban a hallgatók foglalkoztatásának megkönnyítése érdekében.
  • A hallgatók nemzetközivé válása a külföldi akadémiai és szakmai csere lehetőségeivel.
  • Személyre szabott szolgáltatás és hallgatói támogatás.

Küldetés

A Sant Ignasi Turisztikai és Vendéglátóipari Menedzsment Iskola egy nemzetközi egyetem, amelynek feladata az oktatás, a kutatás és az ismeretek terjesztésének előmozdítása a vendéglátás és az idegenforgalmi vállalkozások vezetése és menedzsmentje területén. Célja, hogy hozzájáruljon a szakmailag hozzáértő emberek tudományos, társadalmi és emberi képzéséhez, akik tudatában vannak felelősségüknek az együttműködés fejlesztésében a globális jelenség humanizáló jelenségeként, valamint az egyének és a társadalmak sajátos tevékenységeként. Az inspiráció a keresztény humanizmus , amelyet az interkulturális párbeszéd keretében hajtanak végre.

Látomás

A Turisztikai és Vendéglátás Menedzsment Iskolája - Sant Ignasi egyetemi magáévá válik , amely elismert intellektuális szigor , kritikus értelme és akadémiai kiválósága miatt, és a közeljövőben az egyetemek és képzési központok csoportjába tartozik Nemzetközileg a képzés minősége és értéke, valamint az idegenforgalom és vendéglátás területén a tudáshoz és a párbeszédhez való hozzájárulásuk fontossága, valamint a misszióját és identitását inspiráló alapvető értékek iránti elkötelezettség terén elért haladás. HTSI átfogó képzést kíván kínálni, amelyet az emberek fejlődésének átfogó megközelítése jellemez, kiváló szakemberek és felelős polgárok számára . A tanulási útnak a tanulásra és az új európai felsőoktatási térség által kínált teljes potenciálfejlesztésre kell összpontosítania. A kutatásban a HTSI elősegíti a releváns tudás professzionális és társadalmi szempontból történő megteremtését annak érdekében, hogy széles körben alkalmazható legyen. A globális világban, jelentős gazdasági és társadalmi kihívásokkal, valamint a társadalmi és vallási pluralizmus összefüggésében, a HTSI megszilárdult abban, hogy önálló térré válik, ahol bárki kifejezheti és megvitathatja a XXI . Század turizmusát érintő fő kérdéseket. HTSI kapcsolódik az öregdiákok csoportjához, és az üzleti és szakmai világgal fenntartott kapcsolataiban továbbra is növekszik, hogy elősegítse a HTSI olyan nemzeti és nemzetközi vállalatokban és szervezetekben, amelyek fejleszteni akarják tudásukat és készségeiket. HTSI együttműködésben erősíti kapcsolatait a jezsuita és más tekintélyes egyetemek hálózatával, és folytatja együttműködését a fejlődő országok intézményeivel. Ennek lehetővé tétele érdekében a HTSI vonzó lehetőség lehet a kar és a nem oktatók számára, ahol mindenki fejlesztheti tudományos és szakmai karrierjét . Hasonlóképpen, a HTSI nek képesnek kell lennie arra, hogy mozgósítsa az intézményeit és a vállalatait a befolyáskörében, hogy megszerezzék a növekedéshez és a fejlődéshez szükséges forrásokat, különösen a tanulmányi támogatási programok és a kutatási projektek számára.

Helyszínek

Barcelona

Address
HTSI-Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi
C/ Marqués de Mulhacén 40-42. Campus ESADE. Edificio 2.

08034 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket