Harbour.Space University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Harbour.Space University

Üdvözöljük a Harbour.Space-ben, a legmodernebb európai egyetemen, amely a technológiára , a vállalkozói szellemre és a formatervezésre összpontosít a jövő vezetõinek együttes létrehozása érdekében.

Az innováció, a kommunikáció és a technológia gyors ütemű növekedése az oktatás csendes forradalmát kényszeríti, és sok hagyományos egyetem küzd a lépésekkel. A Harbour.Space-nál arra törekszünk, hogy újradefiniálja a tanulási tapasztalatokat azáltal, hogy aktív tapasztalati alapú oktatást kínál , amelyet a világ néhány vezető ipari vezetője vezet.

Kínálunk progresszív alapítványi, alapképzési és mesterképzési programokat , ahol a valós problémák középpontjában az osztályterem áll, nem pedig a tankönyvekkel kapcsolatos kihívásokkal. Tanévünk 15 intenzív 3 hetes modulra oszlik, és gyorsítóként működik a vállalkozók számára, innovációs laboratóriumként a kreatívok számára, és gyakorlati képzési központként szolgál a tech-szerelmesek számára. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vállaljanak nemzetközi és interdiszciplináris gondolkodásmódot, felkészítve őket arra, hogy ne csak megfeleljenek, hanem hogy meghaladják a szakmai munkaerő igényeit is.

Filozófia

Harbour.Space egyetem az innovatív, a jövő gondolkodású és a változásokra éhes emberek számára. Filozófiánk három alapvető pilléren alapul - egy kapcsolat az iparral, egy modern és agilis oktatási modell, valamint a kivételes innovátorok és vállalkozók hálózata, amelyek készen állnak a jövő vállalkozásának közös létrehozására.

Mi vagyunk a szakterületünk alkotói és úttörői, és vezető iparági vezetőkkel rendelkezünk, mint a hallgatók személyes tanárai és mentorjai. Nagyon gondolkodunk, vállaljuk esélyeinket és megzavarjuk az iparágakat azáltal, hogy újraképzeljük a módját, ahogyan megtanuljuk, kapcsolatba lépünk és üzleti tevékenységet folytatunk. Az interaktív tanulási filozófiánk középpontjában a személyre szabott, gyakorlati megközelítés áll. Ez olyan oktatási tapasztalatot hoz létre, amely meghaladja a hagyományos oktatási intézmények tapasztalatait, és felkészíti a hallgatókat a jövőbeli munkakörökre. Együttműködve innovatív nemzetközi szakértőkkel, sikeres vállalkozókkal, vezető tudósokkal és kreatív változtatókkal a világ minden tájáról, képesek vagyunk kidolgozni modern kreatív és műszaki programokat , a holnap iparági igényei alapján.

A barcelonai és a Bangkok-i egyetemekkel arra törekszünk, hogy támogassuk és felgyorsítsuk a tehetségeket, a technológiai és formatervezési iparág legtapasztaltabb és legsikeresebb embereinek támogatásával. Nézze meg az alábbi érettségi videofilmünket, hogy megtudja, hogyan hallgatóink leírják a Harbour.Space tapasztalataikat.

A Harbour.Space tanulmányozásának legfontosabb okai

 • A jövő kreatív és tech tudományága: 10 egyedi program, amelyek a tervezésre, a technológiára és a vállalkozásra összpontosítanak, hogy biztosítsák az értelmes és kreatívan kielégítő legmagasabb szintű szakmai jövőket.

 • Legjobb ipari vezetők professzorként: 75+ úttörő szakemberek a világ minden tájáról, mentorálva, irányítva és felkészítve a jövő munkáira.

 • Interdiszciplináris tanulás: 15 intenzív 3 hetes modul, amelyekből 5 választható, amelyek lehetővé teszik az új tudományágak felfedezését és a holisztikus készségek kialakítását.

 • Személyre szabott megközelítés: Több mint 100 kurzus közül választhat, és egyéni oktatási tapasztalatokat építhet fel, személyes és szakmai céljaival összhangban.

 • Gyakorlati tapasztalatok: Dolgozzon interdiszciplináris csapatokkal a Capstone, egy multidiszciplináris személyes üzleti vállalkozás / projekt fejlesztése érdekében, amely egy valós problémák innovatív megoldásán alapul. További információ a Capstone projektekről itt.

Ki kell alkalmazni

Mindenki, aki szereti a technológiát és a tervezést, várjuk jelentkezését: globális tudományos intézet vagyunk minden nemzetiség, nem és kulturális háttér számára.

Minden pályázatot online kell benyújtani, és a törekvő hallgatók várják jelentkezésüket az év bármely pontján. A kérelmeket a lehető legkorábban, mint később lehet benyújtani, mivel mind a jelentkezési folyamat, mind a lehetséges vízumkérelmek időt vesznek igénybe.

Ha elkötelezett a nagy ötletek fejlesztésében és kivitelezésében a tervezés és a technológia terén, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a világra, a Harbour.Space lehet az akadémiai otthona.

Tudományos partnerek

 • UTCC
 • München Műszaki Egyetem
 • X-labs Tsinghua
 • INRIA
 • Gazdasági Felsőoktatási Iskola
 • Moszkvai Fizikai és Technológiai Intézet

Hasso Plattner Intézet

Harbour.Space a számokban

Néha könnyebb hagyni, hogy a számok magukért beszéljenek. Íme néhány gyors statisztika, amiben biztosan érdekes lesz:

 • Pályakezdőink 95% -a jelenleg dolgozik

 • 83% -uk munkát talált a diploma megszerzése óta eltelt első 3 hónapban

 • A diplomások 53% -a ténylegesen talált munkát a diploma megszerzése előtt

 • A diplomások 80% -a elégedett jelenlegi helyzetével

Szeretne többet látni? A foglalkoztathatóságról szóló jelentésben megtalálhatja az összes szükséges számot, valamint a mögöttük lévő történetet. Nézze meg a teljes jelentést itt.

Helyszínek

Barcelona

Harbour.Space University

Address
Carrer de Rosa Sensat 9
08005 Barcelona, Katalónia, Spanyolország
Telefonszám
+34 674 29 14 22

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket