Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Institute of Zaragoza

A IAMZ egyike a négy Mediterrán Mezőgazdasági Intézet CIHEAM (International Centre for Advanced Mediterrán Mezőgazdasági Tanulmányok Központja), nemzetközi kormányközi szervezet -founded 1962 közös kezdeményezésére az OECD és a Tanács Európa-beleértve feladata, hogy együttműködést alakítson ki a mediterrán országokban a posztgraduális képzés és a promóciós együttműködésen alapuló kutatás területén a mezőgazdaság, az élelmiszer és a fenntartható vidékfejlesztés.

Kik vagyunk mi?

Mi egy globális csapat 25 szakemberek több mint 40 éves tapasztalattal rendelkeznek a posztgraduális képzés, a tudományos kutatás és a nemzetközi együttműködés.

A szakterülete a Növénytermesztési, Állattenyésztési, környezetvédelmi, halászati ​​és akvakultúra, valamint a tudomány, a technológia és marketing Foods.

Mit csináljunk?

A képzés középpontjában az üzleti IAMZ szerint nemzetközi és multidiszciplináris megközelítés. Minden évben kapnak több mint 400 résztvevő 250 professzorok meghívott mintegy 80 országban. Kínálunk széles körű tanfolyamok szakemberek és a Master of Science programot. Mi előmozdítása és koordinálása kooperatív kutatási projektek, valamint számos egyéb együttműködési tevékenységek. Sok ilyen tevékenységeket végzik együttműködve a nemzeti és nemzetközi intézmények és lezajlik IAMZ vagy más központok mediterrán partnerországok.

Jelenleg kínál 8 Master of Science program (4 Masters évente két éven át). Mi is szervezünk évente körülbelül 12 rövid tanfolyamok szakemberek a tudományos kérdésekről és a fejlett technika.

Mi is kiváló képzési partnerekkel dolgozunk egyetemekkel, magánvállalatok és más nemzetközi szervezetek (OECD, FAO, az ENSZ, a WTO, az EFSA, EK, ICARDA, EAAP stb) keresztül projektek és kutatási hálózatok fejlesztésére és testre tanfolyamok és képzési tevékenységek igényei szerint és céljai a partnerek, különösen, hogy segítsen eredményeinek terjesztése a projektek és hálózatépítési tevékenységeket.

Helyszínek

Zaragoza

Address
IAMZ-CIHEAM Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza.
Av. Montañana 1005

50059 Zaragoza, Aragon, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: