Hivatalos Leírás

ICADE Business SchoolEnnek szerves része a Kar Közgazdaságtudományi az Universidad Pontificia Comillas, ez egy kedvezményezett és örököse egy nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkezik a képzés az üzleti szakemberek. Több mint 50 éves múltra tekint vissza garantáljuk a minőséget és megítélést a rendelkezésre releváns és aktuális programok, és fejlődik, hogy megfeleljen az igényeinek a társadalom és a gazdaság számára. Büszkék vagyunk a mi múlttal, mint az egyik legnagyobb intézmények idő a spanyol egyetemi jelenet, a bizonyítottan sikeres a tanítás üzleti szakemberek. Ezért vonalunk kiválósági egyértelműen gyökerezik és konszolidált.

ICADE Business School Így jelent stratégiai befektetés a jövőbe, amely egyesíti a legjobb idő újítás az oktatás, a kutatás és a tudás átadása az üzleti területen.

a személyazonosság

  • INTERNATIONAL: Szakterületünk szakemberek képzésében a nemzetközi kontextusban. Ennek bizonyítéka a mi stratégiai szövetség ARISTOS CAMPUS MUNDUS (az egyetemek Deusto, Ramón Llull, Georgetown, Boston College, és Fordham) és azokat a lehetőségeket kínálunk diákjaink nemzetközi cserék rangos egyetemeken.
INNOVÁCIÓ: Mi kreatív és merész üzleti képzés egy elképzelés. Mi bele technológiai és ágazati ismeretek szerint más központok Comillas (ICAI School of Engineering, székek Gazdasági és Üzleti Etikai nemzetközi üzleti, a sokszínűség és a szakmai fejlődés, a Bankia pénzügyi és adózási ismeretek, latin-amerikai vagy BP energia és fenntarthatóság).

INTEGRAL KÉPZÉS: Mi vagyunk a szakemberek elkötelezett a jó társadalom és etikai értékrendet, aggódnak csökkenő vállalati fenntarthatóság és a társadalmi és környezeti fenntarthatóság és elhatározta, hogy aktívan gyakorolja a vállalati társadalmi felelősségvállalás. Folytatott üzleti kapcsolata: Mi vesz egy kiterjedt vállalati kapcsolatok vezető vállalatok, amely megkönnyíti a foglalkoztathatóság diákjaink létrehozásáról az alapja a sikeres karrier (szponzorált, a szakmai, a munkalehetőségek, Comillas Foglalkoztatási Fórum, ...) . Vállalkozói szemlélet: via „Comillas Emprende” támogatni és kísérni a vállalkozói kezdeményezések (versenyek, képzés, mentorálás hálózati platform vállalkozók Comillas Nyitott Future, stb.) PÁLYAORIENTÁCIÓ: Segítünk nyoma a szakmai és a személyes karrier, köszönhetően a rendszer személyre szabott tanácsadást is. GYAKORLATOK ÉS FOGLALKOZTATÁS: Van együttműködési megállapodások több mint 5000 vállalat; Kaptunk átlagosan 20 ajánlat heti gyakorlatok; és 94,6% diákjaink dolgozó 6 hónap vége után (kivéve azokat, akik úgy döntenek, hogy növeljék a tanulmányok).

Program oktatási nyelve:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

ICADE Business School

Az Emberi Erőforrás oklevelet az Universidad Pontifika Comillas (ICADE) Humán- és Társadalomtudományi Karának (ICADE) ICADE Business School az ICADE Business School . A m ... [+]

Az Emberi Erőforrás oklevelet az Universidad Pontifika Comillas (ICADE) Humán- és Társadalomtudományi Karának (ICADE) ICADE Business School az ICADE Business School .

A mesterképzés reagál a növekvő igénye a legtöbb szervezet és vállalat, amelyek úgy a humántőkét, mint a legértékesebb és gyakran pótolhatatlan komponens. A személyzeti menedzsment így stratégiai és döntő fontosságú kérdéssé válik, amely közvetlenül kapcsolódik az üzleti eredményekhez.

Miért érdemes megismerkednie velünk a mesterből az emberi erőforrásokban?

- Mester, amely lehetővé teszi, hogy széles szakmai színtérre összpontosítson.

- Szakmai gyakorlatok.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

A Master in International Management (MIM) készíti fel a munkát kereszt-kulturálisan, készségek biztosítása az üzleti menedzsment szakosodott nemzetközi környezetben. Leh ... [+]

A Master in International Management (MIM) készíti fel a munkát kereszt-kulturálisan, készségek biztosítása az üzleti menedzsment szakosodott nemzetközi környezetben. Lehetővé teszi, hogy a munka, mint egy menedzser a világpiacon, kezdve a karrier egy multinacionális vagy globális szervezet.

Ez a program elsődleges célja a hallgatók a közgazdasági, üzleti adminisztráció vagy mérnöki fok. A jelentkezőknek a különböző tudományterületek lesz befejezni a képzést kiegészítőket, hogy megszerezzék a alapjait a menedzsment.

Ez egy teljes munkaidős program, melynek célja, hogy a hallgatók széles körű ismeretekkel a hasonlóságokat és különbségeket az emberek és a különböző országok, szabályok és intézmények, így tisztában van a legjobb gyakorlatok és eljárások a nemzetközi gazdálkodás. Célja továbbá, hogy a hallgatók a tudás, készségek és kompetenciák működtetéséhez szükséges különböző területein a nemzetközi szervezet - mind globális, mind kifejezetten nemzeti. Lehetőség marad a nagy presztízsű nemzetközi üzleti iskolák Európában és az Egyesült Államokban. Képes végrehajtani a szakmai gyakorlat.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

A Master in Marketing (MSc in Marketing) által szervezett Közgazdasági és Üzleti az Universidad Pontificia Comillas (ICADE) keresztül ICADE Business School. Lehetőség mar ... [+]

A Master in Marketing (MSc in Marketing) által szervezett Kar Közgazdaságtudományi az Universidad Pontificia Comillas (ICADE) keresztül ICADE Business School. Lehetőség marad a nagy presztízsű nemzetközi üzleti iskolák Európában és az Egyesült Államokban. Képes végrehajtani a szakmai gyakorlat.

Ez a hivatalos program biztosítja szakorvosi képzés fejlesztése a sikeres karrier területén a marketing, értékesítés és piackutatás.

A program tanítják szinte teljes egészében angol nyelven, mint a teljes szakértelem ezen a nyelven kell belépni a munkaerőpiacra, és dolgozzanak ki az azonos állapotban.

A program jelenleg rangsorolva 41 mesterekkel saját szakterületükön, mint a legjobb Universal Master és 4. Spanyolország szerint a rangsor világ Graduate.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Angol
Nappali
11 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

A mérnöki oklevél a könyvvizsgálat és a kiváló számviteli egy posztgraduális diploma által tanított ICADE Business School , a Universidad Pontificia Comillas. Fő célja, h ... [+]

A mérnöki oklevél a könyvvizsgálat és a kiváló számviteli egy posztgraduális diploma által tanított ICADE Business School , a Universidad Pontificia Comillas. Fő célja, hogy szakirányú és szakmai képzést biztosítson a könyvvizsgálat és számvitel terén.

A különböző pontok között:

- Az a kiválóság, amelyet nyomtatásra használunk a tanítási-tanulási folyamatokban.

- A különböző könyvvizsgáló cégekkel való kapcsolódás, amely az ágazat szakmai gyakorlatához kapcsolódik.

- Az ICAC által jóváhagyott mester, hogy mentesítse a ROAC-hez való hozzáférés nyilvános vizsga elvi részét.

- Kiváló Klasszika, ahol az ipar képviseletére szakosodott szakemberek fontos képviselete szerepel.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

A Pénzügyi Kockázatkezelés Master-fokozatát az Universidad Pontificia Comillas (ICADE) Gazdaság- és Üzletképesítési Karja szervezi az ICADE Business School . ... [+]

A Pénzügyi Kockázatkezelés Master-fokozatát az Universidad Pontificia Comillas (ICADE) Gazdaság- és Üzletképesítési Karja szervezi az ICADE Business School .

Fő feladata, hogy speciális és szakmai képzést nyújtson a kockázatok területén, többek között a Mester különböző témakörökben: képzés és szakosodás a pénzügyi kockázatok terén, olyan ágazat, amelynek növekvő igénye van az ilyen típusú szakemberek számára, Tapasztalt, főként a jogszabályi megfelelésben.

Foglalkoztathatóság közel 100% -kal 6 hónapos befejezése után a Master kockázatkezelés.

Szigorú képzés a pedagógusok állandó és személyre szabott támogatásával.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

A Comillas Pápai Egyetem és a Gestamp kínálják az innovatív mestert az autóipar nemzetközi projektmenedzsmentjében, kombinálva a tudományos kiválóságot az ipari és a nemz ... [+]

A Comillas Pápai Egyetem és a Gestamp kínálják az innovatív mestert az autóipar nemzetközi projektmenedzsmentjében, kombinálva a tudományos kiválóságot az ipari és a nemzetköziesedési tapasztalattal.

A Nemzetközi Ipari Projektmenedzsment Mester a következőkre összpontosít:

5 hónapos nevelés és képzés a Comillas-ban, nemzetközileg elismert tudományos és ipari kutatási területeken.

4 hónap a valódi projektmenedzsment munkatapasztalat során a Gestamp üzemeiben http://http://www.gestamp.com/Home.aspx? Lang = hu-US

Pénzügyi támogatás a diákok számára, akik kiemelkednek az eredményekből.

Az esély, hogy csatlakozzon a Gestamp projektvezetőjeként a legnagyobb potenciállal rendelkező diákok számára.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

A Master átfogó képzést nyújt a pénzügy és lehetővé teszi a diák, hogy megértsék a gazdasági és pénzügyi jelenségek, amelyek jelen vannak, valamint elemzésére és kezelésé ... [+]

A Mester Pénzügyi Ez által szervezett Kar Közgazdaságtudományi az Universidad Pontificia Comillas (ICADE) keresztül ICADE Business School.

A Master átfogó képzést nyújt a pénzügy és lehetővé teszi a diák, hogy megértsék a gazdasági és pénzügyi jelenségek, amelyek jelen vannak, valamint elemzésére és kezelésére megtakarítások és az üzleti beruházások.

A Master különösen alkalmas azok számára, akik szeretnének dolgozni, a pénzügyi szektor (beleértve a biztosítási), pénzügyi tanácsadás audit vagy pénzügyi részlegek minden cég (különösen működő szabályozott ágazatokban).

a különbözőség Focus lehetővé teszi a széles körű szakmai spektrum (pénzügyi szektor, biztosítás, könyvvizsgálat, stratégiai tanácsadás, vállalati pénzügyek cégek ...) Több mint 90% a diplomások kap munkát feltételezve pénzügyi funkciók. hivatalos neve széles körben elismert vállalkozások, erős a kereslet a diplomások. szakmai kar: körülbelül 50% -a tanárok felső vezetés. Ratio jóváhagyott CFA I 80%. Lehetőségét, hogy a mester csak angolul és egyesíti az angol és a spanyol. Lehetőség, hogy munkatapasztalatot szereznek a pénzügyi területen Lehetőség marad a nagy presztízsű nemzetközi üzleti iskolákban. ... [-]
Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Angol,Spanyol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Vídeo Universidad Pontificia Comillas

Location address
Universidad Pontificia Comillas
C. Alberto Aguilera 23

Madrid, Community of Madrid, 28015 ES