Hivatalos Leírás

ICADE Business SchoolEnnek szerves része a Kar Közgazdaságtudományi az Universidad Pontificia Comillas, ez egy kedvezményezett és örököse egy nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkezik a képzés az üzleti szakemberek. Több mint 50 éves múltra tekint vissza garantáljuk a minőséget és megítélést a rendelkezésre releváns és aktuális programok, és fejlődik, hogy megfeleljen az igényeinek a társadalom és a gazdaság számára. Büszkék vagyunk a mi múlttal, mint az egyik legnagyobb intézmények idő a spanyol egyetemi jelenet, a bizonyítottan sikeres a tanítás üzleti szakemberek. Ezért vonalunk kiválósági egyértelműen gyökerezik és konszolidált.

ICADE Business School Így jelent stratégiai befektetés a jövőbe, amely egyesíti a legjobb idő újítás az oktatás, a kutatás és a tudás átadása az üzleti területen.

a személyazonosság

  • INTERNATIONAL: Szakterületünk szakemberek képzésében a nemzetközi kontextusban. Ennek bizonyítéka a mi stratégiai szövetség ARISTOS CAMPUS MUNDUS (az egyetemek Deusto, Ramón Llull, Georgetown, Boston College, és Fordham) és azokat a lehetőségeket kínálunk diákjaink nemzetközi cserék rangos egyetemeken.
INNOVÁCIÓ: Mi kreatív és merész üzleti képzés egy elképzelés. Mi bele technológiai és ágazati ismeretek szerint más központok Comillas (ICAI School of Engineering, székek Gazdasági és Üzleti Etikai nemzetközi üzleti, a sokszínűség és a szakmai fejlődés, a Bankia pénzügyi és adózási ismeretek, latin-amerikai vagy BP energia és fenntarthatóság).

INTEGRAL KÉPZÉS: Mi vagyunk a szakemberek elkötelezett a jó társadalom és etikai értékrendet, aggódnak csökkenő vállalati fenntarthatóság és a társadalmi és környezeti fenntarthatóság és elhatározta, hogy aktívan gyakorolja a vállalati társadalmi felelősségvállalás. Folytatott üzleti kapcsolata: Mi vesz egy kiterjedt vállalati kapcsolatok vezető vállalatok, amely megkönnyíti a foglalkoztathatóság diákjaink létrehozásáról az alapja a sikeres karrier (szponzorált, a szakmai, a munkalehetőségek, Comillas Foglalkoztatási Fórum, ...) . Vállalkozói szemlélet: via „Comillas Emprende” támogatni és kísérni a vállalkozói kezdeményezések (versenyek, képzés, mentorálás hálózati platform vállalkozók Comillas Nyitott Future, stb.) PÁLYAORIENTÁCIÓ: Segítünk nyoma a szakmai és a személyes karrier, köszönhetően a rendszer személyre szabott tanácsadást is. GYAKORLATOK ÉS FOGLALKOZTATÁS: Van együttműködési megállapodások több mint 5000 vállalat; Kaptunk átlagosan 20 ajánlat heti gyakorlatok; és 94,6% diákjaink dolgozó 6 hónap vége után (kivéve azokat, akik úgy döntenek, hogy növeljék a tanulmányok).

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

ICADE Business School

Ez a hivatalos program szakképzést nyújt a szakmai karrier sikeres vezetéséhez a marketing, az értékesítés és a piackutatás területén. A programot szinte teljes egészében ... [+]

A hivatalos marketing diplomát (MSc in Marketing) a Comillas Pontifical University Gazdaságtudományi Karának kínálják az ICADE Business School keresztül.

Ez a hivatalos program szakképzést nyújt a szakmai karrier sikeres vezetéséhez a marketing, az értékesítés és a piackutatás területén.

A programot szinte teljes egészében angol nyelven tanítják, mivel az ezen nyelv teljes ismerete alapvető követelmény a munkaerőpiacra való belépéshez és a karrier kialakításához. Néhány szemináriumot, előadást vagy anyagot spanyolul is el lehet juttatni.

Magas foglalkoztathatóság. A hallgatók 100% -a a mesterképzés elvégzését követő 2 éven belül, 85% -a 6 hónapon belül.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2020
Angol
Nappali
11 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

Ez a Mesterfokozat készségeket és képességeket biztosít a humán erőforrás menedzsmentjéhez, mind a személyzet értékelése és kiválasztása, a képzés, a fejlesztés és a karr ... [+]

Mi a hivatalos humánerőforrás-diplomája?

A humán erőforrások hivatalos mesterfokozatát a Comillas Pontifical University (ICADE) Közgazdasági és Gazdaságtudományi Kar, valamint a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar kínálja az ICADE Business School keresztül.

A Master's program reagál a számos szervezet és vállalat növekvő igényeire, amelyek emberi tőkéjuket tekintik a legértékesebb és gyakran pótolhatatlan eszköznek. Az emberek vezetése tehát olyan stratégiai és kritikus kérdéssé válik, amely közvetlenül kapcsolódik az üzleti eredményekhez.

A szakmai karrier fejlesztése és irányítása az elejétől a végéig... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2020
Spanyol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

A Master in International Management (MIM) készíti fel a munkát kereszt-kulturálisan, készségek biztosítása az üzleti menedzsment szakosodott nemzetközi környezetben. Leh ... [+]

A Master in International Management (MIM) készíti fel a munkát kereszt-kulturálisan, készségek biztosítása az üzleti menedzsment szakosodott nemzetközi környezetben. Lehetővé teszi, hogy a munka, mint egy menedzser a világpiacon, kezdve a karrier egy multinacionális vagy globális szervezet.

Ez a program elsődleges célja a hallgatók a közgazdasági, üzleti adminisztráció vagy mérnöki fok. A jelentkezőknek a különböző tudományterületek lesz befejezni a képzést kiegészítőket, hogy megszerezzék a alapjait a menedzsment.

Ez egy teljes munkaidős program, melynek célja, hogy a hallgatók széles körű ismeretekkel a hasonlóságokat és különbségeket az emberek és a különböző országok, szabályok és intézmények, így tisztában van a legjobb gyakorlatok és eljárások a nemzetközi gazdálkodás. Célja továbbá, hogy a hallgatók a tudás, készségek és kompetenciák működtetéséhez szükséges különböző területein a nemzetközi szervezet - mind globális, mind kifejezetten nemzeti. Lehetőség marad a nagy presztízsű nemzetközi üzleti iskolák Európában és az Egyesült Államokban. Képes végrehajtani a szakmai gyakorlat.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2020
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

A pénzügyi kimutatások könyvvizsgálatának és haladó számvitelének hivatalos mesterképzését az ICADE Business School a Comillas Pontifical University-ben. Fő célja speciál ... [+]

Mi a hivatalos mesterfokozat a pénzügyi kimutatások könyvvizsgálata és az Advanced Accounting területén?

A pénzügyi kimutatások könyvvizsgálatának és haladó számvitelének hivatalos mesterképzését az ICADE Business School a Comillas Pontifical University-ben. Fő célja speciális szakmai képzés biztosítása az ellenőrzés és a könyvelés területén. Ez egy kombinált mesterképzés, teljes időben egy évig tart, vagy részmunkaidőben két vagy három évig.

Ez a mesterképzés kapcsolódik a fontos könyvvizsgáló cégekhez, amely kiváló szakmai gyakorlatot jelent az ágazatban, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy kézből megértsék annak tartalmát.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2020
Spanyol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

A Master átfogó képzést nyújt a pénzügy és lehetővé teszi a diák, hogy megértsék a gazdasági és pénzügyi jelenségek, amelyek jelen vannak, valamint elemzésére és kezelésé ... [+]

A Mester Pénzügyi Ez által szervezett Kar Közgazdaságtudományi az Universidad Pontificia Comillas (ICADE) keresztül ICADE Business School.

A Master átfogó képzést nyújt a pénzügy és lehetővé teszi a diák, hogy megértsék a gazdasági és pénzügyi jelenségek, amelyek jelen vannak, valamint elemzésére és kezelésére megtakarítások és az üzleti beruházások.

A Master különösen alkalmas azok számára, akik szeretnének dolgozni, a pénzügyi szektor (beleértve a biztosítási), pénzügyi tanácsadás audit vagy pénzügyi részlegek minden cég (különösen működő szabályozott ágazatokban).

a különbözőség Focus lehetővé teszi a széles körű szakmai spektrum (pénzügyi szektor, biztosítás, könyvvizsgálat, stratégiai tanácsadás, vállalati pénzügyek cégek ...) Több mint 90% a diplomások kap munkát feltételezve pénzügyi funkciók. hivatalos neve széles körben elismert vállalkozások, erős a kereslet a diplomások. szakmai kar: körülbelül 50% -a tanárok felső vezetés. Ratio jóváhagyott CFA I 80%. Lehetőségét, hogy a mester csak angolul és egyesíti az angol és a spanyol. Lehetőség, hogy munkatapasztalatot szereznek a pénzügyi területen Lehetőség marad a nagy presztízsű nemzetközi üzleti iskolákban. ... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2020
Angol,Spanyol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ICADE Business School

Ezt a fokozatot különösen közgazdaságtan, üzleti adminisztráció vagy olyan hallgatók számára igazítják, amelyek megkönnyítik a szilárd kvantitatív képzést. ... [+]

Mi a hivatalos diplomája a pénzügyi kockázatkezelésről?

A pénzügyi kockázatkezelés hivatalos mesterfokozatát a Comillas Pontifical University (ICADE) Közgazdaságtudományi és Üzleti Adminisztrációs Kar kínál az ICADE Business School keresztül.

Fő célja speciális képzés biztosítása a kockázatok terén a szakmai szerepekre.

Ezt a mester programot teljes munkaidőben tanítják és négy modulra tagolják.

Az első magánképzést foglal magában, amelynek célja a pénzügyi kockázatkezelőként való munka elvégzéséhez szükséges elméleti háttér alapos megértése.

A második a hallgatók számára a területre jellemző speciális ismereteket nyújtja. A harmadik és a negyedik modul a szakdolgozatot és a vállalkozáson belüli szakmai gyakorlatot foglalja magában.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2020
Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Vídeo Universidad Pontificia Comillas

Location address
Universidad Pontificia Comillas
C. Alberto Aguilera 23

Madrid, Madridi közösség, 28015 ES