IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Köszöntjük üzleti iskola, IEBS

IEBS, a School of Business Innováció és vállalkozás, alatt született a világ válság a céllal, hogy valódi alternatívát a hagyományos oktatási modell alternatívája. Támogatásának köszönhetően a különböző intézmények javaslatot tesz egy új oktatási modell alapján szilárd értékeken képező több felelős ember közvetlen projektek a vállalkozói szellem az innováció, etika és fenntarthatóság.

Egy innovatív koncepció Business School képzünk szakvezetők képes innováció és a vállalkozások, akik hozzáadott értéket biztosítson a vállalatok, a munkavállalók és általában a társadalom, egy új módja az üzleti.

Rólunk

Ebben IEBS választhatják a formáció, amelynek során:

Az új technológiák és az innováció a tanulás az alapja a képzés. Használata esettanulmányok és szimulációk a gerincét az oktatás, a hallgatók felkészítése, hogy szembenézzen a valós világban. Formai tantermi tanulás együtt informális tanulás Internet tanítás, hogyan kell tanulni, és ösztönözze a kollaboratív tanulás. A legújabb trendek és innovációk minden területen az ismeretek vannak beépítve. Tanáraink lesz a mentorok, irányítja és segíti a tanuló mindenkor és aktív részesévé válva a képzési folyamatban a diák. A diák, hogy részt vegyenek, véleményük kifejtésére, és megtanulják, hogy elemezzék, és a saját döntéseit.

Küldetés és jövőkép

Azt akarjuk, hogy egy másik iskolába üzleti arra összpontosít, hogy a képzés alapja az innováció és a vállalkozási Küldetésünk, hogy a vonat a jövőbeli vállalkozók, vállalkozók és vállalati vezetők, hogy vezesse a változás és átalakulás a szervezetek révén Innováció, vállalkozás , etika és fenntarthatóság.

Jövőképünk akarunk lenni egy másik iskolába üzleti arra összpontosít, hogy a képzés alapja az innováció és a vállalkozói szellem. Célunk, hogy tájékoztassuk a diákok az innovációs képesség és vállalják, hogy támogatják a projektet az elejétől a végéig.

Értékeink

A vállalkozás, az etika és fenntarthatóság

IEBS ül a négy pillér, hogy úgy véljük, fontos szerepet kell játszania a vállalati menedzsment a következő évtizedekben:

Innováció: vagyunk elkötelezett szakemberek és innovatív cégek, hogy nagyobb hasznot a társadalom számára. Vállalkozói: támogatja a vállalkozók és az innováció része az alapító küldetés. Ezért minden diák a mester és Vállalkozók programokat vehet részt a campus, ahol a támogatás és a finanszírozás a legjobb projektek biztosított. Etikai vagyunk amellett, hogy egy olyan világban, ahol a hagyományos értékek a bizalom, az őszinteség és a kölcsönös előnyök meggyógyul. Fenntarthatóság: hiszünk a hosszú távú üzleti, amelyek hasznot a cég, a munkavállalók és a társadalom, valamint, hogy a fenntartható és a környezetet.

Társadalmi Felelősség

IEBS megfelelően jár el elvek és értékek vonatkoznak a menedzsment a Business School.

IEBS követi a filozófia a fenntartható fejlődés helyett a papír használatát az elektronikus formában történő beépítésével az "e-olvasó" vagy eBook. Hallgatók letölthetik tartalmat közvetlenül a készülékre. IEBS kínál teljes ösztöndíjat együttműködést a mester programokat annak érdekében, hogy támogassák a vállalkozói és az innovációt, főként a fejlődő országokban, Latin-Amerikában. IEBS oszt egy részét a nyereség az együttműködés és az oktatás fejlesztését a fejlődő országokban.

Helyszínek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket