Hivatalos Leírás

Szakemberek az innovatív és a hazai városi élőhely.

Madrid, létfontosságú, világos és epicentruma kultúra, a szórakozás és a művészet.

IED Madrid egy privát Higher Art Oktatási Központ tartozó IED Design Group, egy nemzetközi hálózat az oktatás tervezése és menedzsment Olaszországban született 1966-ban és ma már tizenhárom ágai között szóródik Olaszország, Spanyolország és Brazília.

2014-ben ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját; egy élmény, amelynek nyomán széles körű képzési innovatív, egyedi és felismerhető tudományos modell, amely képes alkalmazkodni az igények a változó társadalom, amely azt eredményezte, hogy számos tanuló elnyerte a nemzeti és nemzetközi rangos versenyek , parádézó legjobb kifutókon és valós projektek szoros együttműködésben a vállalat.

IED Madrid kínál magasabb fokú in Design, azonos fokozatú College, Szakképzési magasabb szintű képesítés a felsőoktatásban technikus Műanyag Iparművészeti Diploma IED, egyéves tanfolyamok, Masters, intenzív Masters Masters of Design és Innováció Tanfolyamok Szakterület Tanfolyamok és nyári Junior tanfolyamok.

Megnyitása óta, IED Madrid képzett több mint 30.000 diák évente, és 1500 új diák.

tervezés

IED design reagál teljesen a piaci igényeket, a várható tartalmát, nyelvek, kifejező és funkcionális kódok a legkülönbözőbb ágazatokban.

Product Design, Interior Design, utcabútorok, design divat kiegészítők, Automobile néhány területen, ahol az érték a tervezés megnőtt az elmúlt években. Ebben az értelemben, a tervező, mint innovátor formák és funkciók, biztosít trendek és funkcionális igények a pillanat, és felveszi a kidolgozását és végrehajtását.

IED kurzusra fejleszteni ezeket a készségeket, hogy a diákok szert szakmai készségek révén részvétel műhelyek és együttműködve vezető cégek az ágazatban.

divat

Együttműködés a vállalatok és a divat szakemberek alapvető fontosságú, és elkötelezett amellett, hogy a nagy nemzetközi tervezők.

Az iskola azt tanítja, hogyan kell élni, és úgy érzi, a divat minden szempontból a munka profin és innovációra, új alkotások.

A tanfolyamok vonat jövő szakemberek különböző területeken, kreatív stratégiai, szervezeti kereskedelmi, marketing képekkel kapcsolatos és kommunikációs tevékenységek.

vizuális kommunikáció

IED vizuális kommunikáció kreatív laboratórium, ahol az eszközöket tanult, kommunikatív és kifejező nyelv, új technikák és készségek fejlesztése projekt vizuális kommunikációs technológiák.

Élünk, egy olyan világban, ahol az audiovizuális elemek része a mindennapi életben, és a jármű fő értékek és jelentésük, hogy közvetíteni ötletek és termékeny valóság köztük olyan változatos, mint a divat, a design, a különböző ipari termelés, reklám hanem a kultúra, a politika és a társadalmi kérdések.

Létezik egy fogalom vagy projekt, korántsem puszta tartozék, meghatározó módon járul hozzá a sikeres kommunikáció egy üzenetet.

Mozgó profin és hatásköre e területen azt jelenti, hogy egy eklektikus, több kultúra alakult alapos ismerete az egyik oldalon a társadalmi-kulturális környezetet, amelyben dolgoznak, és a többi, az új információs technológiák folyamatosan változnak a papír képek és hangok a kommunikációban.

Ma az előrejelzések és termelt a rendszer multimédia; de a multimédia mindig értelmezni két szempontból: a heves és folyamatos fejlesztése a digitális technológiák, és ezzel egyidejűleg az együttélés különböző audiovizuális média, amelyek a különböző szaktudás és a kreativitás.

Az IED Vizuális Kommunikáció tanfolyam eleme a gazdagság, ami ebben az iskolában egy egyedülálló képzési központ az olasz panoráma. A folyamatos frissítése a rendelkezésre álló technológiák a diákoknak, hogy, hála a hosszú múltra, a kutatólaboratórium, amelyen belül tapasztalható, hogy fejlesszék a kreativitás mind a tartalom és a nyelv, így lehetővé téve vonat, és jogosultak azok a diákok, hogy így a munkaerő piacon.

Management és kommunikáció

Az IED Management képzés javaslat megfelel a folyamatosan szükség van új szakemberek rendkívül dinamikus és bővülő területeken: reklám, PR, marketing és emberi erőforrás.

A kar kiterjedt tapasztalattal és képzettséggel, és képes alkalmazkodni a tartalom a tanfolyamok folyamatos termelés és a technológiai átalakításokat.

A filozófia az iskola egészíti ki közvetlen kapcsolat a szakemberek, a tanulmány a piaci követelményeknek, a felvétel a tanulmányi csoportok és elemzés kutatási és fejlesztési projektek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Éljen 360º-os élményt, amely átfogó képet nyújt a tervezési folyamatról, a kreativitásról, az üzleti életről és az új technológiákról, javítja munkakörülményeit, vagy rés ... [+]

Éljen 360º-os élményt, amely átfogó képet nyújt a tervezési folyamatról, a kreativitásról, az üzleti életről és az új technológiákról, javítja munkakörülményeit, vagy része lehet egy nagy cégnek.

TanfolyamfájlA tanfolyam típusa: MesterAngol nyelvIskola: Vizuális kommunikációIED Kreditek: 60Kezdés dátuma: 2019. októberIdőtartam: 9 hónapMenetrend: Délutáni esték 19.00-22.00 óra. Közép-P 3, 4 vagy 5 nap egy hétenRészvétel: személyesenMinősítés: A kurzus végén privát, a tanfolyam befejezéséért és sikeres elvégzéséért tanúsítványt kapnak.Rendezte: FullStack fejlesztők, szoftverfejlesztők, webfejlesztők (BackEnd és FrontEnd), UX / UI tervezők, szolgáltatásFelvételi folyamat: önéletrajz, motivációs levél és portfólió (legfeljebb 3 MB) / honlap. Személyes interjú, ha az akadémiai koordináció számára kényelmes.A beiratkozási arány: 3900 €A tanfolyam díja: 11300 €... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Digitális eszközök és interaktív viselkedés a puha felületek és textíliák megmunkálásához és létrehozásához. ... [+]

TanfolyamfájlA tanfolyam típusa: MesterAngol nyelvIskola: DivatIED Kreditek: 6Időtartam: 9 hónapMenetrend: Reggel-délután Gyakorlati tantermi ütemterv: hétfőtől csütörtökig, heti 2-3 nap, 19:00 és 22:00 óra között. Műhelytervezés: szombaton és vasárnap, egy hétvégén havonta. Online osztályok ütemezése: péntek 16: 00-20: 00 és szombaton 10: 00-14: 00 közöttRészvétel: kevertMinősítés: Magán akkreditáció a kurzus végén. (Kötelező részvétel)Rendezte: divat- és terméktervező, építészek, tervezők, akik érdeklődnek a lágy anyagi készségek megvalósításában.Felvételi folyamat: CV / Motivációs levél / Portfólió (legfeljebb 3 MB) / Személyes interjú, ha a tanárkoordinátor ezt megfelelőnek tartjaA beiratkozási arány: 3900 €A tanfolyam díja: 11300 €... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Angol
Nappali
9 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Master of Communication Design Labs felajánlja a kulcsot az összekapcsolt tudományok összetettségének kezeléséhez, amelyeket a kreatív folyamat során feltártak. A hallg ... [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

A Master of Communication Design Labs felajánlja a kulcsot az összekapcsolt tudományok összetettségének kezeléséhez, amelyeket a kreatív folyamat során feltártak. A hallgatók megtanulják elsajátítani a nyelvi erőforrásokat és alkalmazásokat, interdiszciplináris csapatokat vezetni a kommunikációs projektekben.

A mester célja, hogy növelje a hallgatók szakmai profilt, hogy új üzleti struktúrák részévé válhassanak, ahol a fogalmak és a nyelv egyre közelebb kerül. A diákok és a tanárok közti állandó folyamatos cseréje (a kommunikáció terén szerzett széles körű tapasztalattal rendelkező aktív szakemberek) fokozza az innováció és a kreativitás folyamatát, amely jellemzi ezt a mestert.... [-]

Spanyolország Madrid
Február 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A 360º-os design látványa. Adja meg az ötleteket és fejlessze termékeit az utolsó részletre. ... [+]

A 360º-os design látványa. Adja meg az ötleteket és fejlessze termékeit az utolsó részletre.

TanfolyamfájlA tanfolyam típusa: MesterNyelv: spanyolIskola: IED DesignIED kredit: 60Időtartam: 9 hónapÓra: Délután 19.00 - 22.30 óra. LV. 3, 4 vagy 5 nap egy hétenSegítség: HelyszíniMinősítés: A kurzus végén privát tanúsítványt kapnak, amely igazolja, hogy sikeresen befejeződött és telt el.Célja: építészek, tervezők, műszaki építészek, műanyag művészek és minden olyan ember, aki a művészet, a design és az építészet világában háromdimenziós objektumkoncepcióval foglalkozik.Felvételi folyamat: CV. Szakmai tapasztalat értékelhető · Motivációs levél · Portfólió (nem haladja meg a 3 MB-ot), weboldal vagy blog, ha van ilyen · A 2D és 3D modellezési és planimetriás programok ismereteit értékeljük · Személyes interjú, ha a didaktikus koordináció megfelelőnek tartja .... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Bővíti a táj horizontját. Szerezd meg a lehetőséget, hogy vizuálisan és szóban strukturáljunk sokféle teret: belső, kiállítási, ideiglenes építészet, televízió vagy élő s ... [+]

Bővíti a táj horizontját. Szerezd meg a lehetőséget, hogy vizuálisan és szóban strukturáljunk sokféle teret : belső, kiállítási, ideiglenes építészet, televízió vagy élő szórakoztatás.

TanfolyamfájlA tanfolyam típusa: MesterNyelv: spanyolIskola: IED DesignIED kredit: 60Időtartam: 9 hónapÓra: Délután 19.00 - 22.30 óra. LV. 3, 4 vagy 5 nap egy hétenSegítség: HelyszíniMinősítés: A kurzus végén privát tanúsítványt kapnak, amely igazolja, hogy sikeresen befejeződött és telt el.Célja: a művészetek, a design, az építészet, a belsőépítészet stb.Felvételi folyamat: önéletrajz, motivációs levél a kurzus befejezéséhez, portfólió (nem haladja meg a 3 MB-ot), link a honlapra vagy saját blogra, azok megismerése esetén az Autocad ismerete kerül értékelésre. Személyes interjú, ha a didaktikus koordináció megfelelőnek tartja.... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Master of Interior Design meghatározza és fejleszti az alapvető fogalmak belsőépítészeti annak érdekében, hogy megértsék a kapcsolat a felhasználó és a tér körülötte, a ... [+]

Ez a program tanítják spanyol

A Master of Interior Design meghatározza és fejleszti az alapvető fogalmak belsőépítészeti annak érdekében, hogy megértsék a kapcsolat a felhasználó és a tér körülötte, a tér, hogy együtt fejlődött az új trendeket és életmód.

Keresztül történő kísérletezés az öt érzék elengedhetetlen része a mester megközelítés, amely delves fogalmakat, mint: hangerő, anyagok, fény, fóliák és térbeli utazás és a ritmus, mint az elemek, hogy hozzon létre érzések és tapasztalatok, ami szilárd alapot az innovatív megoldásokat.

A Mester Interior Design javasol kutatási folyamat, hogy megvalósul a projekt a különféle terek, hitelezési őket a nyílt megközelítés, kísérletezik különféle terek: lakossági, kereskedelmi, kiállítás, többcélú, efemer, stb, hogy ajánlatát hallgatók átfogó képet a jövőben szakmai tevékenység.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanish (Spain)
Nappali
9 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Digital Fabrication lehetővé tette az ipari gyártásból származó ugrást - amely nehéz hozzáférni a megfizethető és hozzáférhető személyes gyártáshoz -, hogy lehetővé teg ... [+]

TanfolyamfájlA tanfolyam típusa: MesterAngol nyelvIskola: DesignIED Kreditek: 60Időtartam: 9 hónapMenetrend: Délutáni kapcsolattartók: 19: 00-22: 30h (heti 2 nap) Online órák: 16: 00-20: 00 óra (Fr) | 10: 00-14: 00h (Szo) Intenzív látogatás-alapú műhely: 1 hétvége / hónapRészvétel: kevertMinősítés: A magániskolai hallgatók tanúsítványt kapnak. Azok, akik a Fab Akadémiával kettős képesítést kapnak, megkapják a Fab Alapítvány által kiadott Fab Diplomát.Rendezte: Tervezők, építészek, mérnökök, vállalkozók, művészek stb. Bárki, aki kapcsolódik a tervezési területhez.Felvételi folyamat: önéletrajz / motivációs levél Portfólió (legfeljebb 3 MB) / honlap Személyes interjú, ha a tanárkoordinátor ezt megfelelőnek tartja... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Angol
Nappali
9 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Divatgyűjteményt tart a terméktervezéstől a kereskedelmi menedzsmentig. ... [+]

TanfolyamfájlA tanfolyam típusa: MesterNyelv: spanyolIskola: IED Fashion LabIED kredit: 60Időtartam: 9 hónapÓra: Délután 19.00 - 22.30 óra. LV. 3, 4 vagy 5 nap egy hétenSegítség: HelyszíniMinősítés: A kurzus végén privát tanúsítványt kapnak, amely igazolja, hogy sikeresen befejeződött és telt el.Célja: mindazoknak, akik érdeklődnek a divat világáról, folyamatairól és a szektor legjelentősebb szakembereiről, valamint a divattervezéshez szükséges alapvető ismeretek megszerzését.Felvételi folyamat: az önéletrajz, a motivációs levél és a portfólió alapján végzett kiválasztás.

A divat az egyik legdinamikusabb szakmai szektor, amely a legnagyobb hatással van társadalmunkra. Valódi forradalmat tapasztalunk a termelés, a tervezés és a stratégiai fejlesztés területén minden területén. A járdák új és fiatal tehetségek számára nyíltak meg, és a divatpiac egyre inkább egy keresztirányú és globális elképzelést igénylő tervezői profilt igényel.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A kortárs fotózás európai mestere ma a legizgalmasabb javaslat a művészi fotózás képzésében és arra törekszik, hogy találkozzon a művészekkel és a szakemberekkel ezen a t ... [+]

leírás

A kortárs fotózás európai mestere ma a legizgalmasabb javaslat a művészi fotózás képzésében és arra törekszik, hogy találkozzon a művészekkel és a szakemberekkel ezen a területen Spanyolországban.

Gyakorlati és innovatív, egyedülálló program, amely a tanárai kiválóságán alapul (többek között Martin Parr, Irina Chmyreva, Joan Fontcuberta és Andreas Müller-Pohle), amely az európai fogalmi és kreatív identitás előfeltevéséből származik, és az akadémiai, kulturális és művészeti piacokon az első sorrendnek kell hivatkoznia. Ebben az értelemben a nagyon különböző kontinensek diákjainak részvétele különösen érdekes és gazdagító.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2020
Angol
Részidős oktatás
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Beszélhetnénk a Fashion 2.0-ról ma? Eljön a divat a divatba? A trendek előfordulnak a hálózatok és a digitális médiákban, nem pedig a hajózható utakon? Mindezen kérdések ... [+]

Beszélhetnénk a Fashion 2.0-ról ma? Eljön a divat a divatba? A trendek előfordulnak a hálózatok és a digitális médiákban, nem pedig a hajózható utakon? Mindezen kérdések láthatatlanok és jelen vannak a jelenlegi valóságban. A társadalmi változások, az új technológiák, a szociális hálózatok, a fogyasztói fejlődés és a divat demokratizálódása vezetett a márkákhoz, hogy megkérdőjelezzék stratégiáik újragondolását.

Számos márka számára ez az "új digitális korszak" alkalmat ad arra, hogy megismertessék magukat, vagy maguk is újra feltalálják magukat. A márka identitása elsődleges tényező a globális és koherens stratégia meghatározásában, nemcsak a gyűjtemény kialakításában, hanem az üzleti modellben, a termékek típusában, a célközönségben stb.... [-]

Spanyolország Madrid
Február 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
10 találd meg a neked való juris doctor képzést
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A kommunikáció kulcsa a divatmárkák irányításában és elhelyezésében ... [+]

TanfolyamfájlA tanfolyam típusa: Blended MasterAngol nyelvIskola: DivatIED Kreditek: 60Időtartam: 11 hónapMenetrend: Reggel-délután helyszíni modul: hétfőtől péntekig, 9: 30-13: 30 és 15: 00-18: 00 óra közöttRészvétel: kevertMinősítés: A kurzus végén privát / magán tanúsítvány kerül kiadásra.Rendezte: diplomások vagy a kommunikáció, a marketing, a divat, az újságírás és a design területén diplomával rendelkező diplomások, akik szakmai pályájukat a digitális területre kívánják irányítani. A szakmai tapasztalat értékelhető lesz.Felvételi folyamat: CV / Motivációs levél / Portfólió (max 3Mb) / Web / Személyes interjú, amit az Akadémiai Koordinációs Csapat szükségesnek tart... [-]
Spanyolország Madrid
Január 2020
Angol
Nappali
11 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kombinálja két szenvedélyét, és váljon professzionálisvá a divatiparban, amely a divatmárkák kommunikációs stratégiáit kreatív és innovatív módon fejlesztheti ki. ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A kommunikáció és a divat mestere olyan embereket oktat, akik képesek kommunikálni a divat szektorban, megérteni funkciójának transzcendentális jellegét, hogy koherens márkaképet hozzanak létre, ügyesen használják az eszközöket és kidolgozzák a szükséges stratégiákat a dinamikus kommunikációhoz, kreatív és innovatív, amelyek meghatározzák a divat természetét.

A közlemény magában foglalja azokat a tevékenységeket, amelyek célja a márkakép felismerése, kialakítása és elhelyezése a jelenlegi bonyolult helyzetben, és szükségessé teszi, hogy olyan magasan képzett szakemberek jöjjenek létre, akik olyan speciális stratégiákat dolgoznak ki, amelyek az évente kitörő új trendekhez igazodnak.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Master of Motion Graphics Design egy olyan tekercs elkészítésével zárul le, amelyben a hallgatók összegyűjtik a tanfolyam során végzett munkájukat, így kreatív grafikus ... [+]

A mozgástervezés számos technikai tudást igényel, hogy minden projektet javasoljon, fejlesszen és sikeresen befejezzen.

Ebben a mesterben megtanulod megvilágítani, fényképezőgépet mozgatni, animálni, szerkeszteni és utómunkát végezni, hogy egy projektet elejétől a végéig vegyünk. Készüljön fel arra, hogy életre keltesse, amit benned van, és kezdje el karrierjét a mozgástervezés izgalmas világában.

célok

A mozgástervezés számos technikai tudást igényel, hogy minden projektet javasoljon, fejlesszen és sikeresen befejezzen.

Ebben a mesterben megtanulod megvilágítani, fényképezőgépet mozgatni, animálni, szerkeszteni és utómunkát végezni, hogy egy projektet elejétől a végéig vegyünk. Készüljön fel arra, hogy életre keltesse, amit benned van, és kezdje el karrierjét a mozgástervezés izgalmas világában.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanish (Spain)
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Legyen a menedzser vagy vállalkozó a divat területén, azáltal, hogy az ágazatban tevékenykedő szakemberek tapasztalatait tapasztalja meg, különös tekintettel a luxusra. ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A Master of Management és Menedzsment a Fashion Companies vonat minden olyan, aki szeretné, hogy a vonatvezetők vagy vállalkozók a divat területén tapasztalata révén a híres szakemberek a vállalatok területén a luxus és a kiskereskedelem területén.

Egy olyan ágazatban, amely versenyképes, mint a divat, konkrét ismeretekre van szüksége a Stratégiai Menedzsment, Termékmenedzsment, Marketing és Kommunikáció, Pénzügyek terén ... ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a vállalat sikeres legyen és pozícióba kerüljön a piacon a eredményeket és a kívánt sikert.

Ebből a célból a Fashion Companies menedzsment és menedzsment menedzsere összegyűjti mindezeket a szempontokat olyan jelentőssé, amelyek szintén hangsúlyozzák az új online üzleti formátumokat és a digitális világ kínálta lehetőségeket, olyan koncepciókat, mint a fenntarthatóság vagy a tendenciák azonosítása többek között.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Az intenzív Mester Brand Management Brand célja, hogy foglalkozzon a márka minden részletét. Születése óta a márka, a DNS-t, annak alapjait, a kommunikációs stratégiák, a ... [+]

Ez a program SPANYOL Tanított

A Intenzív Master of Brand Management Célja, hogy foglalkozzon a márka minden részletét. Születése óta a márka, a DNS-t, annak alapjait, a kommunikációs stratégiák, ami üzenetek, kampányok és tartalmak eléréséhez különböző pontjain kapcsolatot a fogyasztók számára a hagyományos, digitális multimédiás stb

Ezzel a diploma, a diákok kapnak, hogy a kihívásokra a márka minden szempontból, amit a jövőbeli karrierjük a stratégián belül, a kreativitás és a kommunikáció.

CÉLOK: Intenzív Master of Brand Management, alakult azzal a céllal, hogy alkotó sikeres szakemberek a jelenlegi helyzet és jövőbeli fejlemények ezekben az ágazatokban.... [-]

Spanyolország Madrid
Február 2020
Spanish (Spain)
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A divattermékek kereskedelmi irányítása és stratégiája, a fejlesztéstől a gyártásig és a forgalmazásig. ... [+]

Ez a kurzus angol nyelven történik

A divatcikkek manapság elinduló heves sebessége miatt, és egyre nagyobb igényeket támasztó fogyasztókkal szemben elsődleges fontosságú, hogy a termékek a végső fogyasztóhoz pontosan úgy érjenek el, ahogyan azokat bemutatták, hibáik nélkül, megfelelő áron és megfelelő áron. a megadott időpontban.

Másrészt az olyan tényezők, mint az új technológiák konszolidációja, a valós idejű, az új piacok fejlesztése és a termelési decentralizáció, arra kényszerítik a textilágazatot, hogy folyamatosan keressen megoldásokat és fejlesztéseket, amellyel innovációkat és sikereket érhet el.

Ebből a feltevésből kiindulva a mestert úgy alakították ki, hogy a divattermék fejlesztésének, kezelésének és terjesztésének területén legszélesebb értelemben vett és nemzetközi szempontból képzett szakembereket képezzen.... [-]

Spanyolország Madrid
Január 2020
Angol,Spanish (Spain)
Nappali
11 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Divatkommunikációs Mesterképzés olyan embereket oktat, akik képesek kezelni a kommunikációs tevékenységet a divatiparban, hogy megértsék funkciójának fontosságát, hogy ... [+]

A PROGRAM SPANYOLBAN TALÁLHATÓ

A Divatkommunikációs Mesterképzés olyan embereket oktat, akik képesek kezelni a kommunikációs tevékenységet a divatiparban, hogy megértsék funkciójának fontosságát, hogy képet alkosson a konzisztens márkanévről, ügyesen használják az eszközöket és kidolgozzák a dinamikus, kreatív és kreatív kommunikációhoz szükséges stratégiákat innovatív kifejezések, amelyek meghatározzák a divat jellegét.

A kommunikáció magában foglalja azokat a tevékenységeket, amelyek a márkakép megjelenését, létrehozását és pozícionálását célozzák az összetett jelenlegi helyzetben, és szükségessé teszi a magasan képzett szakemberek igénybevételét, akik olyan stratégiákat dolgoznak ki, amelyek megfelelnek az új trendeknek, amelyek minden évben bekerülnek a piacra.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanish (Spain)
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Minden olyan eszköz, amire szüksége van ahhoz, hogy fejlessze szakmai karrierjét a fotózás területén a reklám, szerkesztőség, dokumentumfilm és riport, valamint a divat é ... [+]

A PROGRAM ENGEDÉLYEZETT

célok

• a diákok számára az alkalmazott és a kereskedelmi fotózás aktuális tendenciáinak áttekintése • a fotográfiai iparágban alkalmazott eszközök és tudás megvalósítása • a diákok megismerkedése a termelési, stúdió-menedzsment, poszt-gyártási, kiadói és raktárkészítési, korszerű munkamódszerekkel • a fotózás kulturális értékének, az együttműködési formák és a kreatív finanszírozási modellek bemutatása • a piac kihívásainak és korlátainak elemzése az erős média konvergencia és csökkentés idején • megismerkedni a fotózás történetével a design összefüggésében

A professzionális fotóművészet három modulja van, három szakterületre, amelyeket önállóan tanulhat.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Angol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Menj mindenféle kiadványformátum és új digitális média tervezéséhez, amely ellenőrzi a fotózás és az illusztráció, a kompozíció, a tipográfia és az olvasási folyamatban b ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A médiaművész a szerkesztői tervezésben: a Print és a Digital Media a diákokat arra készteti, hogy dolgozhassanak a jelenlegi kiadói környezetben, mind papíron, mind az új digitális médiában.

A professzionális piac ma olyan szakembert követel meg, amelyben a digitális médiában való megjelenés környezetében a nyomtatott médiára való publikáció és a digitális kiadványok környezetének szilárd formája találkozik. A szerkesztői termékek értékesítésének növekedése, a hordozható elektronikus készülékek elterjedése és az információkhoz való hozzáférés módjának megváltozása arra kényszeríti a jelenlegi tervezőt, hogy folyamatosan ellenőrizze a vizuális kommunikáció nyelvét a nyomtatott médiában.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Master in Fashion Business Management fogant azok számára, akik szeretnék, hogy a vonat a vezetők és a vállalkozók a divatipar. ... [+]

Ez a program tanítják spanyol

A Mester Fashion Business Management fogant azok számára, akik szeretnék, hogy a vonat a vezetők és a vállalkozók a divatipar.

Divat a kreativitás. Annak érdekében azonban, hogy egy termék győzedelmeskedik, eléri a kívánt közönség és dolgozik a kereskedelemben, szüksége van egy stratégiai fejlesztés. Az üzleti terv kell terjednie minden szempontból kell építeni egy cég képes megszerezni eredmények és elérni a keresett sikert.

A tanulási folyamat a Master of Fashion Business Management minden területére kiterjed az érdeklődés a divat világában, és elemzi az üzleti képességeit, hogy a diákok kell kezdeni tevékenységüket ebben az ágazatban. Emiatt támaszkodik a magasan képzett szakemberek, akik tapasztalataikat a diákoknak.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanish (Spain)
Nappali
1 év
Campus
On-line
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A fény egy nyelv, érzelmeket provokál, kommunikál, sőt, az univerzális előnye. A világítástechnikai mester a világűrben való manipulációval kapcsolatos képzést kínál, ami ... [+]

A PROGRAM SPANYOLBAN TALÁLHATÓ

A világítástervezés mestere a világűrben való manipulációval kapcsolatos képzést kínál, hozzátéve, hogy túlmutat a puszta válaszra a tisztán funkcionális vagy esztétikai igényekre.

A világítási tervezés mestereivel a diákok a fényforrások és tartozékaik műszaki szempontjainak egyesítésének módjaival dolgoznak, hogy művészi, vizuális és érzelmi eredményeket szerezzenek, és a fény manipulálásával téreket teremtsenek.

CÉLKITŰZÉS: Doktori vagy diplomások a Művészet és Tervezés, Építészek és Belsőépítészek területén. A szakmai tapasztalat értékelhető lesz.

CÉLKITŰZÉS: A világítástechnikai mester tervezi a tervezőket, akik fényt látnak olyan terekként, amelyek teret hoznak létre. A világítás az egyik legfontosabb tényező a légkör kialakításához; közvetlen konnotációi vannak a helyszínen, a méreteken, a szubjektív terheken, a minőségen stb.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanish (Spain)
Nappali
Részidős oktatás
9 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Divat kiegészítők tervezői mestere minden szükséges készséget kínál, hogy a diákok csatlakozhassanak egy márkájú kiegészítők márkájához vagy vállaljanak személyes proje ... [+]

A PROGRAM SPANYOLBAN TALÁLHATÓ

A Divat kiegészítők tervezői mestere minden szükséges készséget kínál, hogy a diákok csatlakozhassanak egy márkájú kiegészítők márkájához vagy vállaljanak személyes projektet. A program segít ösztönözni kreatív kíváncsiságukat és képességeiket az ékszerek, kézitáskák és lábbelik tervezésének szakembereivé.

A mester moduljai: Ékszer / Kézitáska / Lábbeli

Szakmai lehetőségek: Cipőtervező, Kézitáska tervező, Ékszertervező, az alt = "tartozékok cég tervező részlegéért felelős, tervező egy márkanévben egy alt =" kiegészítők területén, tanácsadó vagy szabadúszó tanácsadó a márkáknál... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol
Nappali
9 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Kommunikáció, Marketing és Reklám Menedzsment és Irányító Mester olyan képzési programot javasol, amely ötvözi az elméleti képzést a kreatív készségek fejlesztésével és ... [+]

A PROGRAM SPANYOLBAN TALÁLHATÓ

A Kommunikáció, Marketing és Reklám Menedzsment és Irányító Mester olyan képzési programot javasol, amely ötvözi az elméleti képzést a kreatív készségek fejlesztésével és a gyakorlati megvalósítással, különös tekintettel az új technológiák által kínált kommunikációs lehetőségekre, műhelyekre vagy találkozókra szakemberek a reklám, a kommunikáció és a marketing világában.

Másod a Dirección és a Gestión de Comunicación, a marketing és a Publicidad del IED Madrid között, az IED Madrid részéről, a Vimeo-n.

Az egyes termékek vagy szolgáltatások helyes pozicionálásának beállítása; a márkák megfelelő irányítása, innovatív és hatékony hirdetési kampányok létrehozása és tervezése: az eligazítás megírásától a végső művészetig, a célok kitűzéséig és a költségvetés meghatározásáig az eredmények értékeléséig olyan szempontok, amelyek kiemelkedő jelentőségűek jelen van a Master of Management és irányítása a kommunikáció, marketing és reklám.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A termék sikerének kulcsa nem csak egy nagy design. Legyél professzionális a termékfejlesztés és vásárlás menedzsment területén, a stratégia, a marketing és a divattermel ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A Master of Fashion Management és termék menedzsment célja, hogy szakemberek képzése területén a termékfejlesztés és beszerzés menedzsment, elengedhetetlen, hogy ismerje a kölcsönhatás a tervezés, a marketing, a termelés és a munka fontosságát különféle professzionális profilokban.

A termék sikerének kulcsa nem csak egy nagy design, hanem elengedhetetlen, hogy a termék eljusson a végső fogyasztóhoz a jellemzőivel, minőségi hiányosságok nélkül, megfelelő áron és a tervezett idő alatt.

Ezért a Master of Fashion Management és a termék menedzsment alapja két fő terület: egyrészt a gondolkodás és a tudás megszerzése a területeken a stratégia, a marketing és a termelés, amely a hallgató széles körű ismerete a szakaszok amely a termék megteremtésétől kezdve a tárolásig terjed; másrészt pedig a jó termékmenedzsment készségek és gyakorlati elképzelések megszerzése egy divatcégben, akár saját, akár külföldi, nagy vagy kicsi.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A kézművesben ... [+]

A PROGRAM SPANYOLBAN TALÁLHATÓ

A kézműves és terméktervezés laboratóriumában a hallgatók megtanulják, hogyan kell kutatni, fejleszteni és szállítani egy terméket a magas műszaki és minőségi előírásokra, a projekten alapuló módszertan felhasználásával, hogy megértsék a folyamatok és az ipari folyamatok fejlesztését korlátok.

Az ipari eszközök, az innovatív anyagok és a gyártási folyamatokhoz való hozzáféréssel biztosítjuk az ideális munkakörnyezetet a diákok számára, hogy előre láthassák a piac igényeit, alternatívákat keressenek a szokásos problémák megoldására, a kritikus gondolkodás és a társadalmi ösztönzésre. tudatosság.... [-]

Spanyolország Madrid
Február 2020
Spanish (Spain)
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ismerje meg a hatékony márkák építését Stratégiai tervezés és kreatív márka menedzsment. ... [+]

TANFOLYAM NYELV: SPANYOL

A márka és a menedzsment egy olyan új korszak szereplői, ahol az érték építése alapvető fontosságúvá vált a vállalatok számára. A digitális média és az új kommunikációs stratégiák nagyszerű ötleteket, üzeneteket és „folyékony” tartalmakat képesek létrehozni, amelyek képesek a márka minden cselekvési területének következetes behatolására.

Ez a mesterfokozat célja, hogy a márkákat minden szempontból kezelje. A márka, a DNS és az alapítványok születésétől kezdve a kommunikációs stratégiákon keresztül, üzenetek, kampányok és tartalom létrehozása a fogyasztókkal való különböző kapcsolattartási pontok eléréséhez hagyományos, digitális média, tapasztalatok, stb... [-]

Spanyolország Madrid
Január 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
11 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ismerje meg a hatékony márkák építését Stratégiai tervezés és kreatív márka menedzsment. ... [+]

Ez a kurzus spanyolul adódik

A márka és a menedzsment egy olyan új korszak szereplői, ahol az érték építése alapvető fontosságúvá vált a vállalatok számára. A digitális média és az új kommunikációs stratégiák nagyszerű ötleteket, üzeneteket és „folyékony” tartalmakat képesek létrehozni, amelyek képesek a márka minden cselekvési területének következetes behatolására.

Ez a mesterfokozat célja, hogy a márkákat minden szempontból kezelje. A márka, a DNS és az alapítványok születésétől kezdve a kommunikációs stratégiákon keresztül, üzenetek, kampányok és tartalom létrehozása a fogyasztókkal való különböző kapcsolattartási pontok eléréséhez hagyományos, digitális média, tapasztalatok, stb... [-]

Spanyolország Madrid
Január 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
11 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

360º divatképek létrehozása és fejlesztése a kortárs kommunikációs stratégiák mellett. ... [+]

360º divatképek létrehozása és fejlesztése a kortárs kommunikációs stratégiák mellett.

TanfolyamfájlA tanfolyam típusa: MesterAngol nyelvIskola: DivatIED Kreditek: 60Időtartam: 10 hónapMenetrend: délután 19.00-22.30 óra (MF, heti 3, 4 vagy 5 nap)Részvétel: személyesenMinősítés: A kurzus végén privát / magán tanúsítvány kerül kiadásra.Rendező: azoknak, akik a divat és a folyamatok iránt érdeklődnek, valamint a kommunikációban résztvevő diplomások vagy diplomások tulajdonosai, a Marketing és a PR, illetve az újságírás, akik a divat- és kommunikációs szakterületen speciális képzést keresnek.Felvételi folyamat: Currículum vitae / Motivációs levél Projektportfólió (max 3Mb) / Webes személyes interjú, amelyet az Akadémiai Koordinációs Csapat szükségesnek tart... [-]
Spanyolország Madrid
Október 2019
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

A Master of Business ... [+]

A PROGRAM ENGEDÉLYEZETT

Mi a Busine mestere?

A dizájn új környezetet teremt, amelyben értéket és új üzleti modelleket hozhat létre, ahol a siker alapvető eszköze az innováció.

Nincs egy mód az innovációra, és sok kontextusban különféle megközelítéseket és módszereket igényelnek. Ez az oka annak, hogy a Master of Strategic Design Labs elősegítse a kíváncsiságot és a kreativitást a hallgatókban, hogy megtalálják a megfelelő utat az innováció felé.

A mester során kedvező feltételek alakulnak ki egy éven át tartó tanulás és tapasztalat során a következő célok elérése érdekében:

Egyesítse az üzleti és kreatív jövőképeket.... [-]

Spanyolország Madrid
Február 2020
Angol
Nappali
11 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

IED Madrid
Address
C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Spanyolország
Honlap
Telefonszám
+34 914 48 04 44