Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Instituto Europeo de Posgrado Business School alapító tagja a spanyol Üzleti Iskolák Szövetségének (AEEN) és a Nemzetközi Távoktatási Bizottság (ICODE) társult tagjának .

Az online platformon keresztül évente több mint egymillió tanítási órát tartanak különböző nemzetiségű diákoknak (nemzetközi hálózat). 2013-ban több mint 2000 ember tanult az Instituto Europeo de Posgrado-ban.

Ehhez az Instituto Europeo de Posgrado a világ legrangosabb egyetemeinek és üzleti iskoláinak igazgatóival, tanáraival, professzoraival és diplomáival számol.

Ösztöndíjak és fizetési lehetőségek

Ha érdeklődik egy mester vagy MBA tanulmányozására, az Instituto Europeo de Posgrado segít Önnek 40% -os ösztöndíjak és fizetési lehetőségek nyújtásában:

Személyes telefonos interjú

Az ösztöndíj igénybevételéhez a kérelmezőnek személyes telefonbeszélgetést kell folytatnia, amelyben az Instituto Europeo de Posgrado megpróbálja meghatározni, hogy a kérelmező megfelel-e a megállapított követelményeknek.

Ezek a követelmények a jelöltek személyes, szakmai és pénzügyi helyzetéhez kapcsolódnak. Az elbíráláshoz szigorú alkalmazási sorrendet követünk.

Fizetési lehetőségek


Vannak speciális fizetési lehetőségek is, amelyeket az Instituto Europeo de Posgrado támogat.

Helyszínek

Madrid

Address
Instituto Europeo de Posgrado
C/ Caléndula 93
Edificio J (Miniparc III),
Alcobendas, 28109 Madrid

28109 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Spanyolország Online

Address
Spanyolország Online, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: