Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

IMF a nemzeti referencia-képzés a vállalkozások és a magánszemélyek; igazolni a több mint 90.000 diák képzett. A képzés alapja a sokféleség területei és szakértelem a tárgyak tanítunk.

A minőség és a presztízs szolgáltatásaink által támogatott szervezetek, mint például az egyetem Camilo José Cela, fiú ISO 9001 és 14001 Bonyolultabb (National Association of Distance Education központok) és a spanyol Association of Business Schools (AEEN). Ugyanígy, az IMF része A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB).

Ma, a katalógusban tanítunk témákat, mint a Megújuló energia Foglalkozási kockázatok megelőzéséért vagy Humánerőforrás. Van saját és a hivatalos képesítések, az utóbbi az eredmény a szövetség aláírt Camilo Jose Cela Egyetem, Ami lehetővé teszi számunkra, hogy értékpapír által szabályozott Oktatási Minisztérium.

A diákok a lehetőséget, hogy válassza ki a kívánt módot, hogy a kurzus és a vállalatok választhatnak, hogy a szolgáltatás-menedzsment képzés prémium feldolgozni a hitel. Bízunk benne, a csapat szakosodott szakemberek minden területen, hogy a bemutató és a tanulás segítséget a diákoknak, amely biztosítja, hogy mindenkor kap egy személyre szabott, átfogó ellátást csapat.

Körében szerszámnak foglalkoztatási és gyakorlata mind a lakossági ügyfelek és a vállalatok részesülhetnek, mint egy találkozóhely a munkaerőpiacon. Mi is van egy innovatív platform az online képzés, több mint 250 saját kurzusok.

Az általunk kifejlesztett bérmunka cégek számára, mint Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, Stb Mi is dolgozunk a munkaadók, a szociális partnerek és a közigazgatás támogatása ingyenes képzés speciális csoportok és munkanélküli.

Röviden, mi egy olyan szervezet, amelynek fő célja az ügyfeleink elégedettsége, és az, hogy már most megtalálta a módját, hogy ez: arra törekszenek, minden nap, hogy mi a legjobb.

kilátás

MPI víziója az, hogy egy nemzetközi vezető távoktatási és online szakemberek a műszaki területeken.

küldetés

Azt akarjuk, hogy nő veled. A cél az, hogy biztosítsa a magas szintű ügyfeleink elégedettsége a személyre szabott figyelem és a kiváló szolgáltatás minősége.

Ez a cél megköveteli a folyamatos javulás a technikai és anyagi erőforrásokat, és a maximális részvétel valamennyi alkalmazott képzés MPI egy másik élmény.

Értékek

  • Rendelkezésre bocsátja posztgraduális képzés, a minőségi képzést, versenyképes áron.
  • Választó új technológiák hozzáadott értéket a képzés.
  • Fizikai közelség a hallgatók számára a nemzetközi irodahálózat és kapcsolódó központokat.
  • Személyre szabott egyetemi mentori rendszer. Motivált nagyon profi csapat.
  • Belső elkötelezettség a csapat, ha megfelelő politikákat, amelyek lehetővé teszik a szakmai fejlődés alapja a bizalom, a rugalmasság és a saját követelmény.
Program oktatási nyelve:
Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

IMF Business School

A Master „s Degree in Human Resources Institute of Business Studies IMF megkapta a támogatást a Közép-Egyesület az Emberi Erőforrás Menedzsment (AEDIPE Center), amely egy ... [+]

Ár: 4650 euró 20% ösztöndíj - 3 720 euróFinanszírozás kamat nélkül és diszkont készpénzben.Időtartam: 60 ECTSMódszertan: OnlineMegszerzett képesítés: A Nebrijai Egyetem hivatalos mesterképzéseMunka és szakmai gyakorlat cseréjekövetelmények

Egyetemi diploma

előadás

Az IMF , az IMF Akadémiai Intézetének tagja, az Instituto de Ciencias Empresariales és a Nebrija Egyetem a humánerőforrás-menedzsment (HR) mesterképzését indítja el, amelynek fő feladata, hogy a hallgatók képesek legyenek vállalataik tehetségének kezelésére. a célokhoz igazodva, az ágazat legújabb eszközeivel.

Ez az AEDIPE Centro támogatásával tanított mesterkurzus mindkét egyetemista végzettséggel rendelkező kapcsolt fiókteleppel foglalkozik, akik szakmai karrierjüket a személyi vezetés területén kívánják összpontosítani, valamint tapasztalt szakemberek, akik hivatalos tudásuk megszerzésével szeretnék bizonyítani ismereteiket.... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
5 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
IMF Business School

Az ezen a területen képzett szakemberek iránti keresletnek köszönhetően az IMF Business School és a Deloitte létrehozta ezt a mestert, amelyet magas színvonalú osztályter ... [+]

Az elmúlt években a vállalatok és magánszemélyek elleni számítógépes támadások több mint 33% -kal nőttek, és az ONTSI (Nemzeti Távközlési és Információs Társadalmi Megfigyelő Intézet) és az INCIBE (Nemzeti Kiberbiztonsági Intézet) jelentése szerint ez a szám A spanyol vállalatokban regisztrált kiberbiztonsági események aránya 2014-től 2015-ig 200% -kal nőtt.

Az Európai Unió közelmúltbeli jelentése szerint 2020-ig várhatóan közel egymillió munkahely teremtése a cybersecurity-hez kapcsolódik. A kiberbiztonság a globális gazdaság egyik fő kockázata lett, és ez arra ösztönözte a vállalatokat, hogy egyre többet fektessenek be maguknak a számítógépes támadások elleni védelemre és a rendszerük sebezhetőségének megelőzésére.... [-]

Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol
Részidős oktatás
216 órák
On-line
Bővebben magyarul
IMF Business School

IMF Business School a Nebrija Egyetemmel együttműködve bemutatja a Web Design és Graphic mestert. Ennek a programnak a fő célja, hogy a legújabb eszközök segítségével a d ... [+]

követelmények

Egyetemi végzettség vagy azzal egyenértékű szakmai tapasztalat

előadás

IMF Business School a Nebrija Egyetemmel együttműködve bemutatja a Web Design és Graphic mestert. Ennek a programnak a fő célja, hogy a legújabb eszközök segítségével a diákok olyan kreatív szakemberekké váljanak, akik képesek kreatív potenciáljuk kihasználására.

Ez a mester mind az egyetemi diplomásoknak, mind a tapasztalt szakembereknek szól, akik karrierjüket a kreatív design világába kívánják irányítani, és akik a webfejlesztés első lépéseit szeretnék megtenni.

A webes és grafikai tervezés mesterképzését egy tanévben személyesen Madridban tanítják. Az akadémiai tartalmak teljesen frissített gyakorlati eseteken alapulnak, valamint a rangos szakemberekkel és mesterkurzusokkal ellátott kerekasztalok a modulokban szerzett ismeretek megerősítésére. Mindez lehetővé teszi, hogy a mester tanítása során fokozzák a diákok, oktatók és szakemberek közötti hálózatépítést.... [-]

Spanyolország Madrid
November 2019
Spanyol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IMF Business School

IMF Business School a Nebrija Egyetemmel együttműködve bemutatja a webes és többplatformos fejlesztés mestereit. A program fő célja, hogy a hallgatók képesek legyenek kül ... [+]

követelmények

Egyetemi végzettség vagy azzal egyenértékű szakmai tapasztalat

előadás

IMF Business School a Nebrija Egyetemmel együttműködve bemutatja a webes és többplatformos fejlesztés mestereit. A program fő célja, hogy a hallgatók képesek legyenek különböző platformokon működő szoftverprojektek kifejlesztésére, megvalósítására és fenntartására, garantálva az adatokhoz való biztonságos hozzáférést és a minőségi kritériumok teljesítését.

Ez a mester célja mind az egyetemi diplomásoknak (lehetőleg technikai pályafutásnak), mind a tapasztalt szakembereknek, akik pályafutását az alkalmazások fejlesztésére kívánják irányítani.... [-]

Spanyolország Madrid
November 2019
Spanyol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Location address
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Location address
Valencia, Valencian Community, ES
Location address
Seville, Andalusia, ES
Location address
Bilbao, Basque Country, ES