ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona felsőoktatási intézménye egy távoktatási programokra szakosodott oktatási intézmény. A multidiszciplináris jellegű tanfolyamok, többek között az üzleti, oktatási, pszichológiai, jog- és sporttevékenységek különböző szakterületein folytatott posztgraduális képzést tanítanak a spanyol online képzési központokban. Tudatában a legújabb társadalmi és piaci trendeknek, az ISEB képzési programjainak többségében tartalmazza az érzelmi intelligencia, a coaching, az NLP és a vállalati társadalmi felelősségvállalás tartalmát, hogy a jövőbeni szakemberek teljes mértékben kihasználhassák a potenciálját társadalmi szempontból felelős szempontból.

Teljesen rugalmas módszerrel a diákok választhatják ki képzési programjuk kezdési dátumát, és a hozzárendelt tanárukkal együtt személyre szabott tanulmányi tervet készítenek, hogy saját tempóban tanulhassanak, és így képesek legyenek egyesíteni tanulmányaikat a munkával. Továbbá, a 24/365 módszerünknek köszönhetően a hallgatónak mindig heti 7 napos, 24 órás, évi 365 napos oktatója lesz.

Az ISEB az Isabel I Egyetemhez tartozó, az európai felsőoktatási térségben tervezett, a távoktatás egyik legfontosabb egyetemének hivatalos központja, amely minden képzési programban ECTS krediteket (európai kreditátviteli rendszert) biztosít. így garantálja annak minőségét és homogenitását.114463_photo-1531545514256-b1400bc00f31.jpgMimi Thian / Unsplash

Az ISEB az egyik legjobb távoktatási intézményként helyezkedett el a Financial Magazine szerint a negyedik helyen a képzési központokban, és nemrégiben megkapta az EFQM tanúsítványát tanulmányainak minőségéről.

Az iskola minden oktatási programja az ISEB angol program, az opcionális és ingyenes angol nyelvtanfolyam, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a nemzetközi színtéren fejlődhessenek a szükséges nyelvi készségek.

Mester, posztgraduális és ügyvezető fejlesztési programunk tanulmányainak befejezése után a hallgató megkapja az ISEB által jóváhagyott és hitelesített ISEB által kiadott kettős fokozatot:

  • Mesterképzés, posztgraduális vagy ügyvezető fejlesztési program
  • ISEB angol program

Az adminisztratív eljárások megkönnyítése érdekében az EU-n kívüli diákok minden megkapott fokozatban jelentkezhetnek a hágai apostille-be, biztosítva tanulmányaik nemzetközi érvényességét.

Helyszínek

Barcelona

Address
Avinguda Diagonal,177
08018 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: