ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Bevezetés

Hivatalos Leírás

„Ha tetszik az egészségügyi ágazatban, segíteni az embereket az betegségek megelőzésére és kezelésére, kutatási vagy összefüggő bármely tevékenység a természetes gyógymódok, akkor a vonat meg egy iskolában, mely egy szilárd alapot a szakmai jövője.”

Történelem

Ismet(Magasabb Institute of Traditional Medicine) 1992-ben alakult, a keze José Luis Badrena és megnyitotta a Kar dékánja a hagyományos kínai orvoslás Pekingben. Ismet született a célból, hogy a képzés a természetes gyógymódok, így a hallgatók lesz a legjobb szakemberek a területen tanítunk Naturopátia és homeopátia, MedicinaTradicional Kína és akupunktúra, műszaki kézikönyvek, csontkovácsolás, Wellness és természetes esztétika, Coaching és Egészség , személyes növekedés és energia terápiák. Azóta a mai napig, Ismet folyamatosan fejlődik, és bővíteni kínálatát, továbbá a beépített mindennapi szerzett tapasztalatok az évek során, mind a diplomások, mesterek és a folyamatos képzés és a klinikai gyakorlatban az új hallgatók.

Több mint húsz éves tapasztalattal, akik letették a nagyszámú diák és több mint ezer diák aktív mögöttünk. Párhuzamos létrehozását az iskola is indult a terápiás centrum, azzal a kettős céllal, hogy hozzájáruljon a kutatás végrehajtásának módszereit vizsgálták, és szolgáljon nélkülözhetetlen kiegészítője a képzésben a diákok.

Ismet jelenleg együttműködik UCC-UVic (Central University of Catalonia - University of Vic) központ és UCAM (Katolikus Egyetem San Antonio Murcia).

iskola

Miért érdemes nálunk

 • Mi van rugalmas időbeosztás és vizsgálati módszerek (a személy vagy online), hogy alkalmazkodjanak a munka és a családi élet.
 • A végzős tantervet fejlesztett és képzés vezeti IES (Institut d'Estudis Egészség - Egészségügyi Minisztérium a katalán).
 • Nálunk egy tanítási csapat több mint 100 szakember, akik össze tanítás a klinikai gyakorlatban
 • Minden évben végzett mintegy 250 szeminárium és tok, hogy bevezető vagy specializáció
 • Mi a szakmai fejlődés révén a klinikai gyakorlat valódi betegek és gyakorlatok sportesemények. Évente mintegy 18.000 látogatást végeztek
 • Megállapodások a nemzeti és nemzetközi egyetemek szerezni egyetemi diplomát maguk területén a természetes gyógymódok
 • Keresztül a munkaerőpiacra évente több mint 200 munkahely nyílások mozog ... megnézzük Instagram teszünk közzé, azokat ott!
 • ISMETalumni, öregdiák egyesület Ismet kínál az árengedményekről és különböző exkluzív szolgáltatásokat egykori diákok Ismet ... egy teljesen ingyenes szolgáltatás
 • Mi vagyunk az egyetlen központ területén található, az épület több mint 2000m2 a bal Eixample.

Végül a közösségi Ismet ingyenes előadások és workshopok, kirándulások, folyamatos képzés, informatikai ipar és más tanórán kívüli tevékenységek.

iskola

Online módban

„Ez a mód lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a képzési programok nélkül menetrendek nélkül elmozdulás"

Főbb jellemzői az online módban:

 • A módszertani anyagok által bemutatott fejezetek és témák egészíti anyag értékelése: gyakorlatok, feladatok, vizsgák, értékelő és automatikus - teszteket is, fórumok működnek. Mindez annak biztosítása érdekében, a tanítás és tanulás dinamikus, amely megkönnyíti a megértést és elősegíti a tanulást.
 • Személyre tutori tanárok a területre szakosodott, amelyek elősegítik a tanulás és irányítja a hallgatók. Interaktív campus közösség bátorítja közötti kommunikáció tanárok és a diákok, és lehetővé teszi az evolúció a hallgató szerint a lehetőségeket.
 • Elősegíti a hallgatói részvétel. A diák állandó kapcsolatot tart az osztálytársai és a tanár. Továbbá folyamatos értékelés (fórumok, viták, csoportos gyakorlatok, e) elősegíti a motiváció a tanulásra. Minden osztálytársai és tanárai részt képzésben (közös kérdések, ötletek és magyarázatok), és ezáltal olyan „feed back” hatás mindkét oldalon.
 • Ez sokkal rugalmasabb, mert olyan nincs menetrend, vagy korlátozott ideig. A hallgató úgy dönt, hogy mikor kell tanulni, és mennyi ideig. Ez lehetővé teszi, hogy testre a tanfolyam minden speciális igények.
 • Campus kar aktív marad szeptembertől júliusban. Az augusztus hónap a diák még hozzáfér Campus, hogy vizsgálja felül órákat vagy felzárkózni kérdéseket is késő.
 • Folyamatos értékelés. A tanuló értékelt figyelembe véve azok fejlődési folyamat egésze folyamán. Így, mivel a tanfolyam indul, amíg a befejezési dátuma, akkor értékelhetjük a különböző folyamatok: gyakorlatok, tesztek, vizsgák, munka, részvétel a fórumok, stb, és az összeg az összes ezeket a vizsgálatokat vezet a végső természetesen. Student eredményeket vizsgálták tudományos bizottság további érvényesítését.
 • Monitoring tanulás. Online képzési rendszer Ismet, lehetővé teszi a diákok, hogy ellenőrizze a haladást egész tanulási folyamatot. Ebben az értelemben, a tanuló teljes mértékben tudatában van mindenkor az aktuális tudományos állapotát, és így tudják igazítani szintű tanulmány az igényeit minden pillanatban. Ahhoz, hogy az anyagokat nem készül (jelenleg folyamatban van, és szabályozza az adminisztráció) proctored vizsgák.

műszaki követelmények:

 • Készülék böngésző, hogy tud játszani a Flash tartalmat
 • Minimum képernyő felbontás 1024 × 768
 • Internet kapcsolat és sebesség ajánlott 20MBs
 • Mozilla Firefox böngésző ajánlott. Android tabletta, ha a Dolphin böngésző. Amennyiben Ipad, a Puffin böngésző
 • Plugin Flash Player 6, legalábbis. Ajánlott miután szépen frissítve
 • Célszerű, hogy az alapvető számítógépes ismeretek felhasználói szinten.

Címzett

A virtuális campus Ismet született mindazok számára, akik a munka, a személyes, vagy akár a földrajzi elhelyezkedés okokból nem tudnak rendszeresen részt vesznek az órákra.

Ez a képzés célja, hogy a személyes tapasztalat nem volt, akik szeretnék, hogy a vonat először ezeken a területeken, mint szakemberek, akik szeretnék kiegészíteni a képzés vagy újrahasznosított ezt a tudást, hogy a terapeuták szakosodott ezeken a területeken vagy más kiegészítő (chiromasseurs, természetgyógyász, stb), valamint az egészségügyi dolgozók szeretné kiegészíteni a képzés ezen a területen (orvosok, pszichológusok, gyógytornászok, illetékek, stb.).

Célok

Az alapvető cél az online vizsgálatok célja, hogy átfogó képzést a terület természetes gyógymódok, így a hallgatók megszerezzék a szükséges ismereteket a gyakorlatban ezt a szakmát. Így a diák fog tanulni, hogy ellátja a gyakorlati természetes gyógymódok és a vonat a szükséges szakértelmet kezelések természetes módszerekkel.

Tanárok és anyag

Azzal a céllal, hogy egy szilárd oktatás és a minőség, a portfolió szakoktatóinak a különböző területeken. Így teljesíti hozzájárulását a tudás, a tanárok széles körű szakmai tapasztalat, hogy elkerülhetetlenül gazdagítja a minőségi online tanfolyamok tovább. Emellett a tanárok képeztek egy dinamikus és a jelenlegi oktatási, helyénvaló az ilyen típusú képzés, és koordinálja a közoktatás tervezés.

A hallgató a konzulens / a minden kurzus, amely elkíséri az evolúció egész folyamán. Másrészt ott van az alakja koordinátor on-line, amelynek fő funkciója az, hogy összehangolja a kölcsönhatás a tanár-diák, értékelni pedagógiai folyamatok és elősegítse és biztosítsa a kultúra campus.El tananyagok elvégzéséhez szükséges tanfolyamok, azt bemutatják az online campus. A tudományos program hozta létre a terület szakértői.

ajánlás

A campus tanulási rendszer Ismet internetes nagyszerű rugalmasságot órarende. Annak érdekében, hogy lehetővé teszi, hogy csatlakozzon a campus, amikor csak akarja, és az órát, amit akar, ameddig megy, amely a célok által meghatározott szakos tanár.

Az elején a kurzus, a tanár tervezi annak tartalma, hogy a hallgató tudja, a kezdetektől fogva, hogy mikor és milyen témákat fog tanulni minden héten. A kapcsolat a kredit és több órányi elkötelezettség 1 kredit = 10 óra használat. A teljes száma kredit (óra hasznosítás) utal az időt tevékenységet végző és értékeléseket, és nem az időben a kapcsolatot.

hitelesített

A kúra befejezése után / s monográfiája / s regisztrált, és egyszer át a teszteken, és tudatában kell lennie a fizetési igazolást diploma fogják szállítani vizsgált területen. Ez a tanúsítvány a tanulók adatait, az órák számát (kredit) tanfolyamok hozott, a dátum és számát regisztrációs igazolás diploma.El részletes online tanfolyamokat egy lezárt dokumentum által bejegyzett iskola. Ez által küldött e-mailben, amelyet a campus védett PDF-formátumban, úgy, hogy lehet manipulálni szerint a hatályos jogszabályok Spanyolországban érvényességének digitális dokumentumokat.

Karrier kilátások

Szekrény vagy magán a konzultáció és gyakorlati Naturista Criterion, a Criterion kényelmes és praktikus homeopátiás kezelés hagyományos kínai. Együttműködés: egészségügyi központok és terápiák, szépségszalonok, gyógyfürdők, fürdők és a városi fürdők, bioboltokban, tornatermek vagy központok deportivos.Se kétségtelenül szakma nagy társadalmi igény, és ezért egy nagy jövő .

Nemzetközi

Szeretne tanulni kívülről Spanyolországban? Érheti online képzés bármely ország a világon, és az idő, hogy Önnek, az osztályok egy kezdő és egy záró dátumot, hogy kövesse, hogy tartsa a megfelelő ütemben, akkor elérheti, ahányszor akarod, ebben az időszakban a ideje korlátlan, ameddig tud maradni az egyetemen, így láthatjuk erősítik az órákat van szüksége vagy több alkalommal.

Helyszínek

Barcelona

Address
Carrer de Floridablanca, 18-20

08015 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Spanyolország Online

Address
Spanyolország Online, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket