Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Ortega y Gasset Egyetemi Kutatóintézet , az IUIOG, a posztgraduális tanulmányok kiválósági központja a madridi Complutense Egyetemen . E specializado több mint 30 éve a fejlesztés és a szállítás doktori és mesterek kiváló minőségű területén a társadalomtudományok, humán-és Egészségtudományi Kar, a programok hivatalos elismerést, valamint a rangsorolás presztízsét. Számos programja Spanyolország legjobbjai közé tartozik a szakterületükön, és oktatási modelljük elősegíti az oktatás minőségét és a hallgatók előrejelzését.

fotó jóvoltából Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

A diplomások tapasztalata

fotó jóvoltából Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

FOM közösség

Ez egy virtuális hely és találkozási pont a tanárok és a diákok számára. Ezen a kulturális és tudományos téren keresztül a hallgatók hozzáférhetnek az Ortega - Marañón Alapítvány által szervezett kulturális tevékenységek gazdag programjaihoz , amely egy nagy nemzetközi vetülettel foglalkozó intézmény, amely az Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset irányítja és üzemelteti , a Bölcsészettudományi Intézetet valamint Gregorio Marañón Egészségtudományi és Nemzetközi Programok.

Hasonlóképpen, a FOM közösség részletes információkat nyújt a teljes IUIOG képzési kínálatról, sokféle tanfolyammal. Tartalmazza a fórumokat, kiadványokat és kollektív tevékenységeket is, amelyek a hallgatókat a több mint 22 országból származó hallgatókat bevonó diplomások hálózatához kapcsolják.

Helyszínek

Madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Address
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország
Telefonszám
+34 917 00 41 00

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket