Immune Technology Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A technológiát az oktatás révén humanizáljuk

Immune Technology Institute egy élő tudásközösség, ahol a technológia és az ötletek képezik a növekedés motorját. Elősegítjük az egyedülálló oktatási rendszert, amelyben a tanulást a szakmai világ valós kihívásainak megoldása révén, a technológiai ágazat vezető vállalkozásaival együtt szerzik meg.

Készüljön fel a jövő munkáira

Az IMMUNE a legjobb szakemberek és vállalkozók képzése céljából született. A hagyományos iskoláktól eltérően, programjainkat a vállalatokkal együtt fejlesztjük ki, és folyamatosan frissítjük. Meg fogja találni a legújabb fejleszteni karrierjét egy jövőkép.

Maximalizálja vállalatának tehetségét

Együttműködünk vezető szervezetekkel tehetségük fejlesztése érdekében. Legyen IMMUNE partner és lépjen kapcsolatba a technológiai ágazat szakembereivel.

artificial intelligence, brain, think

filozófia

Immune Technology Institute egyedülálló tanulási ökoszisztémát kínál. Felkészítjük hallgatóinkat a mai és a holnap kihívásaira, tudást és készségeket biztosítva számukra a hagyományos megoldásokon túlmutató megoldások felépítéséhez.

"Célunk az, hogy túllépjük a formális oktatás jelenlegi keretét. Olyan innovatív környezetet teremtünk, amely elősegíti a vállalatok és a jelöltek közötti hálózatépítést, hogy merész megoldásokat építsenek ki, amelyek túlmutatnak a hagyományos megoldásokon."
Juan Riva. Az Immune Technology Institute alapítója és vezérigazgatója

Mi határozza meg minket?

becsületesség

Úgy gondoljuk, hogy az integritás alapvető elv a technológia pozitív felhasználásának biztosítása érdekében, figyelembe véve az emberiség életmódjára és az etikára gyakorolt hatást.

Vakmerőség

Az IMMUNE alkalmával ápoljuk azt a képességet, hogy szenvedélyesen álljon szembe a kihívásokkal, és szokatlan megoldásokat javasoljon.

figyel

Figyelembe vesszük a közösségünkön kívül és belül is, hogy megismerjük az új felfedezéseket, trendeket és fejleményeket, és beépítsük azokat az IMMUNE akadémiai programjaiba.

személyiség

Az IMMUNE-ban elkötelezettek vagyunk az egyes emberek és szervezetek lehetőségeinek maximalizálása mellett, erősítve erősségeiket, érdekeiket és törekvéseiket.

motiváció

Támogatjuk a korlátlan kíváncsiságot, a proaktív hozzáállást és a szabálytalanságot. Azt akarjuk, hogy hallgatóink bízzanak ösztöneikben az intelligens megoldások megtalálása érdekében.

social media, digitization, faces

Egyedi módszertan

Megoldandó eset

A hagyományos „esettanulmánytól” a „megoldandó esettől” fejlődtünk, ahol a hallgatók megoldatlan kérdések megoldásával tanulnak, amelyekhez a vállalatok hozzájárulnak.

Tanulás cselekedettel

A tudást természetesen egy 100% -os gyakorlati tanulási módszertannal szerezzük meg, amely a legfontosabb elméleti ismereteket összevonja.

Peer to peer tanulás

A szakmai siker mélyen az együttműködésben, a nyitottságban, az interakcióban és a közösségben gyökerezik - mindez tükröződik a tanulási folyamat minden lépésében.

Humán tudományok és lágy készségek

Minden program 20% -ot fordít a humán tudományok és a lágy készségek fejlesztésére, hogy interdiszciplináris prizmán keresztül kibővítse a világ megértését.

Folyamatos tanulás

Az átalakulás az egyetlen állandó folyamat a technológiában. Ezért folyamatosan frissítjük programjainkat, és lépést tartunk a legújabb innovációkkal és alkalmazásukkal.

Innovatív értékelés

Részletes információkat nyújtunk a hallgatóknak teljesítményükről, készségeikről és kulcskompetenciáikról a szakmai siker érdekében.

Elég Mester

A programok lefedik a lényeges szempontokat, hogy a technológiákról átfogó képet kapjanak, és bemerüljenek a legfontosabb területekbe, szakemberek képzésével, akik a mai piacon kiemelkednek.

motiváció

Támogatjuk a motivációt, mint a tanulás motorját, az agilis tanulási dinamikát hozva az osztályokba. Ösztönözzük a korlátlan kíváncsiságot, a proaktív hozzáállást és a szabálytalanságot.

IMMUNE a médiában

"Madridban megnyílik az IMMUNE technológiai oktatás intézete. Ebben a hallgatók a vállalkozások által javasolt projektek révén gyakorlati módon tanulnak."

ED digitális gazdaság

"Juan Riva; az IMMUNE vezérigazgatója és alapítója: Arra törekszünk, hogy Európa kiválósági központjává váljunk"

a közgazdász


" Immune Technology Institute : A legjobb 50 technológiai tehetség kutatása Spanyolországban"

Az OKHelyszínek

Madrid

Address
Paseo de la Castellana,89
28046 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket