Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért érdemes tanulmányokat folytatni az IM-ben

Ha digitális marketinget tanul, az IM-ben többszörözi a szakmai képzést

20 ok arra, hogy válasszon az IM-t:

Minőségi, pedagógiai, munkaügyi, gazdasági, technikai

MINŐSÉGI ELŐÍRÁSOK

I. Tanulmány a világ legnagyobb digitális üzleti iskolájában. Több mint 150 tanár, akik tanítják a központjainkat, elterjedtek Spanyolország, Írország, Mexikó, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Kolumbia stb. több, mint 40, a digitális marketingre szakosodott program, több mint 7000 diák 26 országból, és saját kiadó, több mint 14 könyvvel.

II. Dupla fok. A hallgató, miután befejezte a képzési programot, az Abat Oliba Egyetem által akkreditált diplomát és szakmai szinten IM-t szerez. Nemzetközi Marketing Intézet.

III. Az ISO 9001: 2008 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezünk, megfelelünk az UNE 66181 szabványnak, amely elismeri online képzési minőségünket.

IV. Az Abat Oliba Egyetem, a Costa Rica Cenfoteci Egyetem akkreditálta, és a FEDE (Európai Iskolák Európai Szövetsége), az ANCED (az eLearning és a távoktatási központok nemzeti szövetsége) és az Adigital (spanyol gazdaságegyesület) szervezetének tagja vagyunk. Digitális), többek között.

PEDAGÓGIAI OKOK

V. Hatékony pedagógia: A töltőanyag-információtól elmenekülünk, hatékonyak vagyunk. Mind a jegyzetekben, mind a tanárok.

Szabadságot szervezni, ahogy akarja, tanulmányozza a kívánt sorrendben, és adja meg, amikor akarja.

VI. Tanári személyzet A tanárkeresési folyamat intenzív és igényes. Nagyszerű digitális marketing szakembereink vannak, akik tapasztalataikat átadják. A tanáraink nagyszerűek.

VII. A tanárok teljes körű támogatása: A képzés során minden tanár lesz , nem csak a téma tanulmányozása közben.

VIII. Integrális támogató központ: Sok olyan IM-nagykövetséget akarunk, akik sikeresek lesznek a világban. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megkönnyítsük az Ön számára. Nem akadályozunk

IX. A tanulmány módszere. A tanuló igényei szerint három módszert alkalmazunk: eLearning (100% online), Blended eLearning (szemtől szembeni és online kombináció) és nyári iskola, intenzív kurzusok június és július hónapokban.

X. 3 különböző osztályt kínálunk:

 1. Osztályok *:
  dinamikus osztályok, amelyek az elméleti ismeretek alkalmazására szolgálnak a legpraktikusabb terepen.
 2. Virtuális osztályok:
  Az online osztályok a diákok kétségeinek gyakorlati megoldására összpontosítottak
 3. Szemtől szembe mesterkurzusok:
  magasan képzett hangszórók konferenciái a digitális marketing legújabb fejleményeinek nyilvánosságra hozatala érdekében, melyeket a diákok Barcelonában vehetnek igénybe, vagy virtuális egyetemen keresztül megtekinthetik a halasztottakat.

MUNKAHELYEK

XI. Munka és szakmai gyakorlat Több, mint 40% -a diákok, akik gyakorlatot folytatnak, a vállalatok által béreltek.

XII. Kapcsolódás az ágazathoz: az ágazatnak szüksége van a munkavállalókra és a tanulókra. A kínálat és a kereslet kielégítésére csatlakozóként járunk el.

XIII. Megállapodások nagy digitális cégekkel, mint például az Ebay, és jelenleg a Google, a LinkedIn, a Twitter, a Facebook, stb. Együttműködési folyamatában. Emellett a Spanyol Foglalkoztatási Minisztériumhoz csatlakozunk vállalkozási és ifjúsági foglalkoztatási stratégia projektjében.

XIV. A vállalati képzésben. Szakosodott tanácsadás a vállalatoknak, segítünk a HR osztálynak, hogy a vállalat alkalmazottai igényeinek megfelelően válasszon a legjobb képzést

GAZDASÁGI OKOK

XV. A képzés demokratizálása. Az IM-ben mindenki azt szeretné, hogy magas szinten tudjon tanulmányozni a digitális marketinget, ezért az összes képzési programunk árait a piacon a legversenyképesebbé tesszük.

XVI. Ingyenes finanszírozás. Az IM-ben lehetősége van arra, hogy ingyenesen finanszírozzuk velünk a képzését, érdeklődés nélkül, vagy ha több részletet szeretne megosztani vagy időben megosztani, akkor Banc Sabadellel 0% -os kamatlábbal is megteheti .

XVII. Bónuszképzés a háromoldalú alapítványon keresztül minden alkalmazottnak. Ha a cégnek elegendő hitele van, a képzésünk 100% -ban támogatott.

XVIII. ISIC nemzetközi kártya. Minden diákunk rendelkezik a Student International Identity Card kártyával, amely több mint 120 országban kedvezményes és exkluzív előnyökkel rendelkezik (múzeumok, elektronika, üzletek, kirándulások stb.) .

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

XIX. Létesítmények. Minden osztályunkban van egy számítógép az utolsó generációs HP **, digitális táblák, széles és modern terek és egy optikai wifi hálózat (300 Gb) magas teljesítményű Aruba berendezéssel, a piac legfejlettebbével.

XX. Oktatási platform Virtuális egyetemünk személyre szabott számunkra és diákjaink igényeihez igazodik. Ez az egyik legteljesebb és használhatóbb. Minden tanuló számára rendelkezésre áll a nap 24 órájában, személyre szabott tanárokkal és oktatókkal, akik a képzés során kísérik Önt.

(*) Ez a mód csak a szemtől-szembeni diákok számára használható

(**) A Barcelona központjában rendelkezésre álló berendezések. A többi iroda, hogy konzultáljon.

MI AZ ÁLTALÁNOS UTÁN?

A digitális marketing legjobb képzése és mindenki számára elérhetővé tétele . A digitális marketing nem lehet néhány vállalat tulajdonában.

Ezért minden évben több munkahelyet hozunk létre és több szakembert készítünk a munkaerőpiacra való integrációra . Függetlenül attól, hogy a diákok milyen eredetűek, mindenki számára egyenlő esélyekkel .

Oktatjuk, inspiráljuk és együttműködünk a szektor diákjaival, diákjaival, professzoraival és szakembereivel, akik egy élő és aktív hálózatot támogatnak. Relációs rendszer egymás támogatására a bonyolult digitális környezetben.

IM-ben meg fogod találni

 • Az emberek, az intézmények és az általuk képviselt tisztelet.
 • Az etikus viselkedés , az integritás és a gondolatszabadság védelme .
 • Nyílt tanulási modell, amely formális és informális módszereket ötvözi az új technológiák és azok lehetőségeinek hasznosítására.
 • A munkaerőpiac dinamizálása, a diákok és a vállalatok összekapcsolása. A profilok újbóli bevezetése a munkaerőpiacon.
 • A folyamatok, a szolgáltatások és az együttműködésben való részvétel minősége.
 • A képzés demokratizálása
 • Cercanía, hogy távolságokat hozzon létre, és hogy az online valami közeli és ismerősvé válik.
 • Következmény: célunk ugyanaz, mint a hallgató, hogy a Digitális Marketing legjobb szakembere az Intézetből származik.

Helyszínek

Barcelona

Address
Carrer del Comte d'Urgell,
143 Planta 5.

08036 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Madrid

Address
Calle María de Molina, Nª 54
planta 5

28006 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket