Hivatalos Leírás

Miért érdemes tanulmányokat folytatni az IM-ben

Ha digitális marketinget tanul, az IM-ben többszörözi a szakmai képzést

20 ok arra, hogy válasszon az IM-t:

Minőségi, pedagógiai, munkaügyi, gazdasági, technikai

MINŐSÉGI ELŐÍRÁSOK

I. Tanulmány a világ legnagyobb digitális üzleti iskolájában. Több mint 150 tanár, akik tanítják a központjainkat, elterjedtek Spanyolország, Írország, Mexikó, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Kolumbia stb. több, mint 40, a digitális marketingre szakosodott program, több mint 7000 diák 26 országból, és saját kiadó, több mint 14 könyvvel.

II. Dupla fok. A hallgató, miután befejezte a képzési programot, az Abat Oliba Egyetem által akkreditált diplomát és szakmai szinten IM-t szerez. Nemzetközi Marketing Intézet.

III. Az ISO 9001: 2008 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezünk, megfelelünk az UNE 66181 szabványnak, amely elismeri online képzési minőségünket.

IV. Az Abat Oliba Egyetem, a Costa Rica Cenfoteci Egyetem akkreditálta, és a FEDE (Európai Iskolák Európai Szövetsége), az ANCED (az eLearning és a távoktatási központok nemzeti szövetsége) és az Adigital (spanyol gazdaságegyesület) szervezetének tagja vagyunk. Digitális), többek között.

PEDAGÓGIAI OKOK

V. Hatékony pedagógia: A töltőanyag-információtól elmenekülünk, hatékonyak vagyunk. Mind a jegyzetekben, mind a tanárok.

Szabadságot szervezni, ahogy akarja, tanulmányozza a kívánt sorrendben, és adja meg, amikor akarja.

VI. Tanári személyzet A tanárkeresési folyamat intenzív és igényes. Nagyszerű digitális marketing szakembereink vannak, akik tapasztalataikat átadják. A tanáraink nagyszerűek.

VII. A tanárok teljes körű támogatása: A képzés során minden tanár lesz , nem csak a téma tanulmányozása közben.

VIII. Integrális támogató központ: Sok olyan IM-nagykövetséget akarunk, akik sikeresek lesznek a világban. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megkönnyítsük az Ön számára. Nem akadályozunk

IX. A tanulmány módszere. A tanuló igényei szerint három módszert alkalmazunk: eLearning (100% online), Blended eLearning (szemtől szembeni és online kombináció) és nyári iskola, intenzív kurzusok június és július hónapokban.

X. 3 különböző osztályt kínálunk:

 1. Osztályok *:
  dinamikus osztályok, amelyek az elméleti ismeretek alkalmazására szolgálnak a legpraktikusabb terepen.
 2. Virtuális osztályok:
  Az online osztályok a diákok kétségeinek gyakorlati megoldására összpontosítottak
 3. Szemtől szembe mesterkurzusok:
  magasan képzett hangszórók konferenciái a digitális marketing legújabb fejleményeinek nyilvánosságra hozatala érdekében, melyeket a diákok Barcelonában vehetnek igénybe, vagy virtuális egyetemen keresztül megtekinthetik a halasztottakat.

MUNKAHELYEK

XI. Munka és szakmai gyakorlat Több, mint 40% -a diákok, akik gyakorlatot folytatnak, a vállalatok által béreltek.

XII. Kapcsolódás az ágazathoz: az ágazatnak szüksége van a munkavállalókra és a tanulókra. A kínálat és a kereslet kielégítésére csatlakozóként járunk el.

XIII. Megállapodások nagy digitális cégekkel, mint például az Ebay, és jelenleg a Google, a LinkedIn, a Twitter, a Facebook, stb. Együttműködési folyamatában. Emellett a Spanyol Foglalkoztatási Minisztériumhoz csatlakozunk vállalkozási és ifjúsági foglalkoztatási stratégia projektjében.

XIV. A vállalati képzésben. Szakosodott tanácsadás a vállalatoknak, segítünk a HR osztálynak, hogy a vállalat alkalmazottai igényeinek megfelelően válasszon a legjobb képzést

GAZDASÁGI OKOK

XV. A képzés demokratizálása. Az IM-ben mindenki azt szeretné, hogy magas szinten tudjon tanulmányozni a digitális marketinget, ezért az összes képzési programunk árait a piacon a legversenyképesebbé tesszük.

XVI. Ingyenes finanszírozás. Az IM-ben lehetősége van arra, hogy ingyenesen finanszírozzuk velünk a képzését, érdeklődés nélkül, vagy ha több részletet szeretne megosztani vagy időben megosztani, akkor Banc Sabadellel 0% -os kamatlábbal is megteheti .

XVII. Bónuszképzés a háromoldalú alapítványon keresztül minden alkalmazottnak. Ha a cégnek elegendő hitele van, a képzésünk 100% -ban támogatott.

XVIII. ISIC nemzetközi kártya. Minden diákunk rendelkezik a Student International Identity Card kártyával, amely több mint 120 országban kedvezményes és exkluzív előnyökkel rendelkezik (múzeumok, elektronika, üzletek, kirándulások stb.) .

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

XIX. Létesítmények. Minden osztályunkban van egy számítógép az utolsó generációs HP **, digitális táblák, széles és modern terek és egy optikai wifi hálózat (300 Gb) magas teljesítményű Aruba berendezéssel, a piac legfejlettebbével.

XX. Oktatási platform Virtuális egyetemünk személyre szabott számunkra és diákjaink igényeihez igazodik. Ez az egyik legteljesebb és használhatóbb. Minden tanuló számára rendelkezésre áll a nap 24 órájában, személyre szabott tanárokkal és oktatókkal, akik a képzés során kísérik Önt.

(*) Ez a mód csak a szemtől-szembeni diákok számára használható

(**) A Barcelona központjában rendelkezésre álló berendezések. A többi iroda, hogy konzultáljon.

MI AZ ÁLTALÁNOS UTÁN?

A digitális marketing legjobb képzése és mindenki számára elérhetővé tétele . A digitális marketing nem lehet néhány vállalat tulajdonában.

Ezért minden évben több munkahelyet hozunk létre és több szakembert készítünk a munkaerőpiacra való integrációra . Függetlenül attól, hogy a diákok milyen eredetűek, mindenki számára egyenlő esélyekkel .

Oktatjuk, inspiráljuk és együttműködünk a szektor diákjaival, diákjaival, professzoraival és szakembereivel, akik egy élő és aktív hálózatot támogatnak. Relációs rendszer egymás támogatására a bonyolult digitális környezetben.

IM-ben meg fogod találni

 • Az emberek, az intézmények és az általuk képviselt tisztelet.
 • Az etikus viselkedés , az integritás és a gondolatszabadság védelme .
 • Nyílt tanulási modell, amely formális és informális módszereket ötvözi az új technológiák és azok lehetőségeinek hasznosítására.
 • A munkaerőpiac dinamizálása, a diákok és a vállalatok összekapcsolása. A profilok újbóli bevezetése a munkaerőpiacon.
 • A folyamatok, a szolgáltatások és az együttműködésben való részvétel minősége.
 • A képzés demokratizálása
 • Cercanía, hogy távolságokat hozzon létre, és hogy az online valami közeli és ismerősvé válik.
 • Következmény: célunk ugyanaz, mint a hallgató, hogy a Digitális Marketing legjobb szakembere az Intézetből származik.
Program oktatási nyelve:
 • Spanyol

Az intézmény további kínálata:


Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Legyen magasan képzett szakember, aki a digitális marketingben dolgozik. Nyerjen jelenlétet az RRSS-ben, amely az alapvető eszközöket megszerezte. ... [+]

A digitális marketing mestere a 2.0 piac szükségessége, amelynek igénye a digitális marketing minden területén magasan képzett szakembereket igényel

Miért a professzionális mester a digitális marketingben és a szociális hálózatokban?

A digitális marketing a Market 2.0 igényeinek megfelelően alakul ki, és magasan képzett szakemberek bevonását igényli minden területén. Ez a tudományág a hagyományos marketing stratégiákat új módszerekkel ötvözi, amelyek kihasználhatják a digitális médium sajátosságait és előrejelzik a jövőt.

Ez a képzés kutatási módszertanokat, kreatív folyamatokat és hatékony technikai eszközöket biztosít Önnek a digitális marketing kampányok, a szociális média stratégiai tervei és a különböző digitális csatornákon végzett tevékenységek hatékony végrehajtásához, amelyek garantálják a vállalat magas nyereségességét.... [-]

Spanyolország Barcelona Madrid
Szeptember 2019
Spanyol
Részidős oktatás
14 hónap
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

A mai napig létező legteljesebb és gyakorlati digitális marketing szakosítási program. Ez magában foglalja az online marketing minden tudományágát, amelyre szüksége lesz. ... [+]

Miért ezt a programot?

A digitális világban már nem lehetőség, hanem követelmény. Cégek, amelyek a legutóbbi időkig voltak félénken digitális, fejlődni struktúrák, ahol a digitalizálás mély és összetett valóság (kommunikáció, logisztika, marketing, értékesítés, az emberi erőforrások, stb.) Ez az, amikor egy könyörtelen kereslet a képzett szakemberek felmerül, hogy megfeleljen az új piaci igényekhez.

A Global Master a digitális menedzsmentben mindent megad, amire szüksége van ahhoz, hogy az online környezetben folyékonyan mozoghasson.

Ma már a legtöbb specifikus c és teljes ajánlatát Digital Marketing spanyol világszerte. Mi mindent elkövettek, hogy a frissített tartalom és a lehetőséget, hogy a versenytársak előtt.... [-]

Spanyolország Barcelona Madrid
Szeptember 2019
Spanish (Spain)
Nappali
2 év
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Építsen egy online üzletet a semmiből, ügyelve minden részletre. Készítse el az E-Commerce projektet, és alkalmazza a digitális marketing eszközöket, hogy kreatív módon ö ... [+]

Évről évre nő az online értékesítési szektor forgalma. A munkaerőpiacnak egyre több szakemberre van szüksége, akik képesek hatékonyan létrehozni, kezelni és felügyelni az e-kereskedelmet.

Miért a professzionális mester a digitális marketingben

Az online értékesítési ágazat forgalma évről évre nő, és a munkaerőpiac olyan szakembereket igényel, akik képesek hatékonyan létrehozni, irányítani és felügyelni az e-kereskedelmet.

A professzionális mester a digitális marketingben

célkitűzések

Legyen szakértő a digitális marketingben az E-kereskedelem nagyszerű eszközeivel

Dolgozzon szakértőként az online marketing és az e-kereskedelem bármely területén.Az online marketing minden területét a kommunikációs stratégiáktól kezdve a cselekvési tervek eredményeinek részletes elemzéséig.Vezesse az e-kereskedelmi projekteket, hatékonyan kezelje és növelje az üzleti eladásokat.Ki az?Azok számára, akik saját online áruházat szeretnének létrehozni, és rendelkeznek a szükséges erőforrásokkal ahhoz, hogy sikeresen kezelhessék.Azoknak, akik a digitális marketing területén dolgoznak, és akiknek meg kell szereznie a jelenlegi online szektor szükséges ismereteit és eszközeit.A cég bármely területéről szerzett szakemberek, akik érdeklődnek az Internet által a marketing és az e-kereskedelmi stratégiákban jelentkező fontos változások fejlesztésében és megértésében.program... [-]
Spanyolország Barcelona Madrid
Szeptember 2019
Spanyol
Részidős oktatás
14 hónap
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Ezzel a végrehajtó program megszerezzék a szükséges ismeretek és készségek, hogy fokozza az üzleti a digitális környezetben. ... [+]

Miért ezt a programot?

Van egy hatalmas szám, és különféle digitális eszközök, amelyek segítségével előnyös az üzlet. A kérdés az, tudtad? És ami a legfontosabb, tudja, hogyan kell kihasználni?

Ezzel a végrehajtó program lesz megszerezni a szükséges ismeretek és készségek, hogy fokozza az üzleti a digitális környezetben. Meg fogja találni a gyakorlati, transzverzális és összpontosított eredmények elérése, képzés, amelyben meg fogja tanulni, hogy kihasználják a lehetőségeket a fő digitális források alapján az üzleti célokat.

célkitűzés„Most megtudhatod, hogy kihasználják a digitális eszközök fő előnye az üzleti”Ismerkedjen meg a legfontosabb eszköz a digitális vetítés a vállalkozások.Tudom a lehetőségeket ezeket az eszközöket.Tudván, hogy hogyan hozhatja ki a legtöbbet a különböző digitális források támogatása az online üzlet.Szerez egy stratégiai elképzelés, hogy koordinálja csapatok hatékonyan és elérni a vállalati célokat.Annak, aki a címzettje?... [-]
Spanyolország Barcelona Madrid
Kérj Információt
Spanish (Spain)
Nappali
8 hónap
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul