Instituto Superior de Negocios Internacionales de Barcelona (ISNIB)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

„A felhatalmazás lehetővé teszi az emberek számára, hogy működésbe hozzák az agyukat, és lehetőséget biztosítanak számukra arra, hogy tudásukat, tapasztalataikat és motivációikat felhasználják a várt eredmények elérésére. Olyan üzleti légkört kell létrehoznunk, amely felszabadítja az emberekben meglévő tudást, tapasztalatot és motivációt "

Ken Blanchard

Jelenleg a társadalom az állandó technológiai fejlődésbe merül, pontosabban az e-tanítási ágazatban, lehetővé téve a munka és az állandó szakmai fejlődés összeegyeztetését. Ebből a szempontból született a Barcelona Nemzetközi Üzleti Felső Intézete, amelynek célja az emberek fejlesztése és a vezetők felhatalmazása.

Az ISNIB Business School-ban jelentős hiányosságot tapasztalunk az egyén fejlődésében, mivel nemcsak az akadémiai képzés lehetővé teszi az emberek fejlődését a szakterületen. Ezért valósítottuk meg a saját tanulási módszert, a crosslearning-ot, az online képzés új verzióját, amely a szakember igényeihez igazodik a személy elválaszthatatlan szempontjából.

A Barcelonai Nemzetközi Üzleti Felsőoktatási Intézet egy olyan nemzetközi hivatással és referenciaértékkel rendelkező intézmény az online képzési ágazatban, amelynek sajátos és innovatív módszertanának köszönhetően képzési vezetőket fejlesztünk az emberek fejlesztésén keresztül. Az innováció és a differenciálás a fő értékek, amelyek minden programunk, amelynek feladata a vezetés fejlesztése azáltal, hogy szimbiózist generál az akadémiai-szakmai-személyes szféra között. Célunk elérése érdekében az ISNIB Business School a következő alapvető szempontokon alapul:

  • Kiváló képzés mindenki számára elérhető.
  • Crosslearning, mint aktív tanulási rendszer és átfogó képzés, amely a gazdasági valósághoz igazodik.
  • Legyen ISNIB er, mint a vállalkozói, a fenntartható, innovatív szellem, látás elkötelezett vezetés és a társadalom szolgálatában.
  • Az emberek fejlesztése és a vezetők felhatalmazása

A tudományos kiválóság iránti elkötelezettséggel tartozunk a végrehajtó oktatás szakemberei számára, akik mesterképzéseket, posztgraduális és felsőfokú kurzusokat kínálnak, amelyek célja a tehetség fejlesztése és új menedzserek generálása.

Helyszínek

Barcelona

Address
Av. Diagonal, 534
08006 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket