International School of Agri Management - ISAM

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A mezőgazdasági ágazat alapvető ágazat a világ lakosságának jóléte és jövője szempontjából. Nemcsak az élelmezésbiztonsággal kapcsolatos, hanem munkahelyeket teremt a természeti erőforrások megfigyelésében és gondozásában. Az International School of Agri Management a mezőgazdasági ágazat ismeretein és értékrendjén született, mint az első Nemzetközi Üzleti Iskola , amelynek célja az agráripar jelenlegi és jövőbeli képzési igényeinek fedezése világszerte . Almeria-ban , a világ egyik legfontosabb mezőgazdasági csomópontjában található, kihasználja földrajzi elhelyezkedését, hogy agráriparban nemzetközi diplomákat kínáljon.

Az ágazat ugrásszerűen változik az új technológiák megjelenésével, új fogyasztási szokásokkal, az erőforrások felelősségteljes felhasználásával, a vállalati társadalmi felelősségvállalással, az agro-ipari marketinggel és így tovább. Ezért kell a mezőgazdasági és az élelmiszer-ellátási lánc valamennyi képviselőjének vezetőknek felkészülniük arra, hogy szembenézzenek és felkészüljenek ezekre a kihívásokra, lehetővé téve számukra a piaci versenyt .

Készített vezetők

Az ISAM-nál aktív tanácsadókkal és integrált vállalatokkal dolgozunk, hogy fedezzük és teljesítsük egy alapvető igényt: magasan képzett szakemberek képzésére a mezőgazdaságban vállalatirányítás és irányítás területén. Nemzetközi oktatószemélyzetünk bizonyított oktatási képességgel és tapasztalattal rendelkezik az agráripar területén, képviselve a mezőgazdasági és az élelmiszeripar teljes láncát.

Agro vagyunk

Az ISAM egy nemzetközi üzleti iskola, amely a mezőgazdasági ágazatból származik.

Mi úttörők vagyunk

Első üzleti iskola, amely kizárólag az agráriparra szakosodott.

Globálisak vagyunk

Születünk azzal a céllal, hogy programokat fejlesszenek ki világszerte, online és személyesen is.

Mi vagyunk az innováció

Kutatás kizárólag az agráripar területén. Az innováció állandó folyamat az ISAM-ban.

122050_pexels-photo-1076807.jpegrawpixel.com / Pexels

Küldetés

Az agráriparban dolgozó szakemberek képzése, akik pozitív hatást szeretnének generálni a vállalkozásukban és a társadalomban, valamint olyan optimális ökoszisztéma létrehozásának kiképzése, amely az innováció, hatékonyság és fenntarthatóság révén az egész mezőgazdasági ellátási lánc virágzóvá teszi.

Látomás

Vezesse az agrárszakértő szakemberek képzését világszerte.

értékek

ellenálló képesség

A képzéssel megoldásokat javasolunk az agrárszektor környezetében bekövetkező változásokra.

átélés

A hallgatói képzési folyamat részét képezzük, amikor vele együtt dolgozunk együtt egy közös cél elérése érdekében: küldetésünk.

Sokféleség

A különféle nemzetiségek, kultúrák és tapasztalatok gazdagítják a növekedést és az interperszonális kapcsolatokat.

Kiválóság

Egy lépéssel előre haladunk a kiválóság felé az összes területen, amelyen működünk.

Innováció

Állandó folyamatként éljük. Különböző ötleteket keresünk és javasolunk a jobb eredmények elérése érdekében a mindennapi munkánkban.

Befogadás és sokféleség

Az ISAM születése óta elkötelezettek vagyunk az integráció és a sokféleség iránt. Nagyszerű lehetőség tanulásra, fejlesztésre és miért nem olyan személyes kapcsolatok kialakítására, amelyek a jövőbeli nemzetközi szakmai kapcsolatokhoz vezethetnek.

Létesítményeinkben megismétlik a társadalomban meglévő sokféleséget: kulturális sokszínűség, társadalmi-gazdasági eszközök, nemek, szexuális irányultság és képességek.

Van egy szervezeti felépítésünk és egy oktatócsapatunk, amely eleinte egy együttműködő, barátságos és motiváló intézményt hozott létre, amely felméri az összes képességet, függetlenül a hallgatói profiltól, hogy mindenki szakmai sikerét biztosítsa.

A sokféleség, amint azt az ISAM-en átfogjuk, sokkal gazdagítja az osztálytermeken történő áthaladást. A világ átfogó és változatos elképzelése az innováció motorjaként működni.

Helyszínek

Almería

Address
Avenida de la Innovación,15
04160 Almería, Andalúzia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció