Hivatalos Leírás

Egyetem szellem

A hivatása, hogy tanulni, és megváltoztatni a világot

Az egyetem jár a tudás, a kutatás és az ismeretek átadása. Ugyanakkor törekszünk tovább.
Emberek vagyunk, akik szentelik a időt és energiát, hogy a tanulás, hogy megváltoztassa a világot. Láthatjuk ezt a törekvést az UIC Barcelona tevékenységet. Ez a mi DNS-t.

Már az egyetemi évek mindig is álmodott

Forgalomba minden diák középpontjában minden azt jelenti, hogy te vagy a főszereplő UIC Barcelona.

Ez a mi elkötelezettségünk Ön, tükrözi az egyéni figyelmet, kis osztály csoportok, baráti tantestületben, támogató szolgáltatásokat, és mindent meg kell javítani a készségeket.

Hidakat építő szakmai valóságban

Mi köti össze a társadalom és a vállalatok számára. Az osztályok praktikus és tanítják az aktív szakemberek. Ezeket egészíti ki a szakmai gyakorlatot programot. Mindezen okok miatt, UIC Barcelona egyik legjobb foglalkoztathatóság árakat a katalán egyetemi rendszer.

Barcelona és ezzel összefüggésben a világon

Multikulturális Barcelona nyújt átfogó háttér tehetség és a tudás.
Mi is a nemzetközi egyezmények és csereprogramok külföldi egyetemekkel. Néhány szakon tanított részben angol nyelven; akkor is vegye az egész szak ezen a nyelven.

Akkreditációs

Az Universitat Internacional de Catalunya hivatalosan is megkezdte a tudományos tevékenység 1997 októberében. Organikus törvény 11/1983 szóló egyetemi reform, (FVT), valamint a 26/1984 Katalán Parlament törvény létrehozta a megfelelő jogi keret létrehozására irányuló egyetemi kapacitású odaítéléséről hivatalos fokú bizonyítványok. A Fundación ismerős Katalán (katalán Family Foundation) vette a teljes felelősséget végző tudományos projektet.

Top ok, amiért a tanuló úgy tanul UIC Barcelona

Nemzetközi tapasztalatok az egyik legizgalmasabb város a világon: Barcelona Magasan képzett tanárok és szakemberek, hogy szeretnek tanítani egy nemzetközi gondolkodásmód Hivatalos Fok és Gyakorlati képzés nemzetközi szakmai Magas volt a foglalkoztathatóság Az optimális módja, hogy javítsa a nyelvi készségek Személyes coaching és tanácsadás az összes program, hogy minden diák Hálózat és kapcsolatok Fejlesztése vezetői és vállalkozói készségek Továbbra is az oktatás: Mester, posztgraduális és doktori programok

Szolgáltatások

SZÁLLÁS: Ha igénylik alatt az idő az egyetemen lesz képes alkalmazni a hallgatói rezidenciák, apartmanok és szobák, amelyek kifejezetten az Ön igényeinek.

Sport: Tanul UIC Barcelona jelenti fejlődik összességében egy személy. Mi ösztönzi a diákokat, hogy vegyenek részt a sport és a fizikai tevékenység. Az egyetem szervez és támogat sporttevékenységek, versenyek és biztosítja dis-számát és egyéb előnyök a diákoknak, hogy azok férhetnek hozzá más létesítmények és szervezetek Barcelonában.

Coaching és tanácsadás: Tanácsadás és coaching szolgáltatások célja a diákok, hogy elérjék személyes és szakmai kihívásoknak.

Tanuló élet

Diákok szolgáltatások: segít elérni ami a legfontosabb: a személyes céljait.

Szervez számos kulturális, sporttal kapcsolatos, társadalmi és tudományos tevékenységek. A szolgáltatás információkat és útmutatást tanulmányi, adminisztratív és tanórán kérdések az egyetemen.

Az UIC Student Services felelős tájékoztatását és tanácsadás egyetemi hallgatók, hogyan kell kezelni a papírmunka és más tanórán kívüli kérdéseket.

Alumni: UIC Barcelona relék akadémiai filozófia a társadalom révén közösség 12.000 diplomások. Ez a filozófia: kiválóság a munkában, az egyes közepén, mindent, a vágy, hogy szolgálják és az állandó igazság keresése.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

Mester

International University of Catalonia

Ez a mesterfokozat biztosít Önnek a szükséges tudást és tapasztalatot a vállalkozói szellem ösztönzésére, különös hangsúlyt fektetve a finanszírozásra, mint kulcsfontossá ... [+]

Ez a mesterfokozat biztosít Önnek a szükséges tudást és tapasztalatot a vállalkozói szellem ösztönzésére, különös hangsúlyt fektetve a finanszírozásra, mint kulcsfontosságú kérdésre. A jelenlegi makrogazdasági kontextusban, a meglévő hitel hiánya miatt a kockázatitőke-iparágak és a magántőke-befektetési társaságok egyre inkább finanszírozási alternatívává válnak a vállalatoknak.

Barcelona kiemelkedik, mivel számos olyan szervezet rendelkezik, amely mind a magántőke, mind a vállalati pénzügyek terén szakosodott, amelyek támogatják és finanszírozzák az új vállalatok fejlődését.

Egyes körökben a Barcelona mostantól ugyanúgy jelenik meg, mint egy alkalommal, amikor a Szilícium-völgyet bemutatták az Egyesült Államokban.... [-]

Spanyolország Barcelona
October 2019
Nappali
10 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
International University of Catalonia

Kezdje a képzést kulturális vezetőként, és helyezzen el egy olyan feltörekvő iparágat, amely munkahelyeket teremt. Az UIC Barcelona Művészeti és Kulturális Menedzsment Me ... [+]

2017-2018 akadémiai évfolyam: 9. kiadás

Kezdje a képzést kulturális vezetőként, és helyezzen el egy olyan feltörekvő iparágat, amely munkahelyeket teremt. Az UIC Barcelona Művészeti és Kulturális Menedzsment Mesterképzési Programja praktikus, nemzetközi megközelítést alkalmaz a terepen.

A vállalkozói perspektíva mélyreható ismereteket szerez a kulturális termékek és szolgáltatások munkaprocesszorairól. A kulcsfontosságú területeken tevékenykedő témák mellett a program olyan témákat is tartalmaz, amelyek elősegítik a vezetést és az új technológiák használatát.

A diákok is megismerik a két szakirányú munkafolyamat dinamikáját: a vizuális művészeteket és a kulturális örökséget, valamint a kreatív kulturális iparágakat. A cél annak biztosítása, hogy Ön többcélú, multidiszciplináris profilt szerezzen, hogy munkát végezhessen a kulturális politikák, intézmények és projektek területén. Ez a mester program szorosan kapcsolódik Barcelona városához, amely első osztályú kulturális panorámát és számos nemzetközi projektet büszkélkedhet.... [-]

Spanyolország Barcelona
October 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
International University of Catalonia

Az építészeti és tervezői üzleti menedzsment mesterképzése annak biztosítására törekszik, hogy üzleti ismerete révén megkapja az Ön szakmájának egyedi értékét. Ez a tudás ... [+]

A technikai / kreatív világ üzleti szféráján belül jelentős szakemberhiány van a saját tudományterületükkel kapcsolatos ismeretekkel és a cég fejlesztésére és megfelelő kezelésére.

Az építészeti és tervezői üzleti menedzsment mesterképzése annak biztosítására törekszik, hogy üzleti ismerete révén megkapja az Ön szakmájának egyedi értékét. Ez a tudás megerősíti az üzleti kapacitás bővítésének képességét, és növeli esélyeit az ágazatának vezető vállalataival való csatlakozásra, amelyek technikai ismeretekkel és sokoldalú, innovatív és stratégiai üzleti szemléletű szakemberekkel rendelkeznek.

Ezzel a mesterképzéssel megkapja a projektmenedzsment szakmai vizsga megadásához szükséges képzést, és a Project Management Institute (USA) minősített projektvezetővé válik.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Social Media