Hivatalos Leírás

School page option 1

Egyetemi szellem

A meghívás és a világ megváltoztatása

Egy egyetem magában foglalja a tudást, a kutatást és a tudástranszfert. Azonban többre törekszünk.
Olyan emberek vagyunk, akik időt és erőt szentelnek a tanulásnak a világ megváltoztatása érdekében. Láthatjuk ezt az ambíciót az UIC Barcelona tevékenységeiben. Ez a mi DNS-ben van.

Az egyetemi tapasztalat, amit mindig álmodott

Minden diák középpontjába helyezése azt jelenti, hogy Ön az UIC Barcelona főszereplője.

Ez az Ön iránti elkötelezettségünk, amelyet az egyéni figyelem, a kiscsoportos csoportok, a barátságos oktatási testület, a támogató szolgáltatások és a készségek fejlesztéséhez szükséges mindent tükröz.

Hidak építése a szakmai valósághoz

Kapcsolódunk a társadalomhoz és a vállalatokhoz. Az osztályokat aktív szakemberek gyakorolják és tanítják. Ezeket egy munkahelyi program egészíti ki. Mindezen okok miatt az UIC Barcelona az egyik legjobb foglalkoztathatósági arány a katalán egyetemi rendszerben.

Barcelonában és a világgal összefüggésben

A multikulturális Barcelona a tehetség és a tudás átfogó hátterét biztosítja.
Nemzetközi megállapodások és csereprogramok is vannak külföldi egyetemekkel. Bizonyos képzési programjainkat részben angolul tanítják; akkor is el tudja vinni a teljes szakot ezen a nyelven.

Akkreditáció

Az Universitat Internacional de Catalunya hivatalosan 1997 októberében kezdte meg tudományos tevékenységét. Az egyetemi reformról szóló 11/1983. Sz. Törvény a katalán törvény 26/1984-es parlamentjével együtt létrehozta a megfelelő jogi keretet egy egyetem létrehozásához a képesítési fokozatok megszerzésére. A Fundación Familiar Catalana (Katalán Család Alapítvány) teljes felelősséget vállalt e tudományos projekt megvalósításáért.

School page option 2

A legfőbb ok, amiért a hallgatónak fontolóra kell vennie az UIC Barcelona tanulmányozását

 1. Nemzetközi tapasztalat a világ egyik legizgalmasabb városában: Barcelona
 2. Magasan képzett professzorok és szakemberek, akik szeretnek nemzetközi gondolkodásmóddal tanítani
 3. Hivatalos fokozat és gyakorlati képzés
 4. Nemzetközi szakmai gyakorlatok
 5. Magas foglalkoztathatósági arány
 6. A nyelvi készségek javításának optimális módja
 7. Személyes coaching és tanácsadás minden program és minden diák számára
 8. Hálózat és kapcsolatok
 9. Vezetői és vállalkozói készségek fejlesztése
 10. Az oktatás folytatása: Master, posztgraduális és Ph.D. programok

Szolgáltatások

Szállás: Ha az egyetemen töltött idő alatt szállást szeretne igénybe venni, akkor igénybe veheti a diákok lakóhelyeit, apartmanjait és szobáit, amelyeket kifejezetten az Ön igényeihez terveztek.

Sport: Az UIC Barcelona-on való tanulás azt jelenti, hogy egyénileg fejlődik. Ösztönözzük a diákokat, hogy vegyenek részt a sportban és a fizikai tevékenységekben. Az egyetem sporttevékenységeket, versenyeket szervez, és kedvezményeket és egyéb előnyöket biztosít a diákoknak, hogy hozzáférjenek más barcelonai létesítményekhez és szervezetekhez.

Coaching és tanácsadás: Tanácsadási és coaching szolgáltatások a diákok számára, hogy személyes és szakmai kihívásokat érjenek el.

Diákélet

Diákszolgáltatások: segít abban, hogy elérjük a legfontosabbakat: a személyes célokat.

A kulturális, sporttal kapcsolatos, társadalmi és tudományos tevékenységek széles skáláját szervezi. A szolgáltatás tájékoztatást és útmutatást nyújt az egyetem akadémiai, adminisztratív és szabadidős kérdéseiről.

Az UIC hallgatói szolgáltatásai az egyetemi hallgatók tájékoztatásáért és tanácsadásáért felelősek arról, hogy hogyan kezeljék a papírmunkát, valamint az egyéb tanórán kívüli kérdéseket is.

Alumni: Az UIC Barcelona 12 000 diplomával rendelkező közösségén keresztül közvetíti a tudományos filozófiáját a társadalomnak. Ez a filozófia a munka kiválósága, az egyén mindennek a középpontjába kerül, a szolgálat iránti vágy és az igazság állandó keresése.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
 • Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

Executive kurzusok

International University of Catalonia

Ez a mesterfokozat biztosít Önnek a szükséges tudást és tapasztalatot a vállalkozói szellem ösztönzésére, különös hangsúlyt fektetve a finanszírozásra, mint kulcsfontossá ... [+]

Ez a mesterfokozat biztosít Önnek a szükséges tudást és tapasztalatot a vállalkozói szellem ösztönzésére, különös hangsúlyt fektetve a finanszírozásra, mint kulcsfontosságú kérdésre. A jelenlegi makrogazdasági kontextusban, a meglévő hitel hiánya miatt a kockázatitőke-iparágak és a magántőke-befektetési társaságok egyre inkább finanszírozási alternatívává válnak a vállalatoknak.

Barcelona kiemelkedik, mivel számos olyan szervezet rendelkezik, amely mind a magántőke, mind a vállalati pénzügyek terén szakosodott, amelyek támogatják és finanszírozzák az új vállalatok fejlődését.

Egyes körökben a Barcelona mostantól ugyanúgy jelenik meg, mint egy alkalommal, amikor a Szilícium-völgyet bemutatták az Egyesült Államokban.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul
International University of Catalonia

Ez a mesterképzés egy innovatív, nemzetközi és multidiszciplináris oktatási program, amely tanítja a tanulókat, hogy hogyan kell operatívabbá tenni a rugalmasabb és fennt ... [+]

Ról ről

Ez a mesterképzés egy innovatív, nemzetközi és multidiszciplináris oktatási program, amely tanítja a tanulókat, hogy hogyan kell operatívabbá tenni a rugalmasabb és fenntarthatóbb városok kialakítását a várostervezés és -tervezés révén, és hogyan kell megfelelő politikákat és irányítási modelleket kialakítani. Ez az egyéves program biztosítja az éghajlatváltozás, a természeti katasztrófák és a társadalmi és technikai átalakítások veszélyének kezelésére a legmodernebb perspektívákat, módszereket és eszközöket, amelyek a jelenlegi globális urbanizációs trendek környezeti hatásának minimalizálása érdekében szükségesek. társadalmi igazságosság.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
International University of Catalonia

Kezdje a képzést kulturális vezetőként, és helyezzen el egy olyan feltörekvő iparágat, amely munkahelyeket teremt. Az UIC Barcelona Művészeti és Kulturális Menedzsment Me ... [+]

2017-2018 akadémiai évfolyam: 9. kiadás

Kezdje a képzést kulturális vezetőként, és helyezzen el egy olyan feltörekvő iparágat, amely munkahelyeket teremt. Az UIC Barcelona Művészeti és Kulturális Menedzsment Mesterképzési Programja praktikus, nemzetközi megközelítést alkalmaz a terepen.

A vállalkozói perspektíva mélyreható ismereteket szerez a kulturális termékek és szolgáltatások munkaprocesszorairól. A kulcsfontosságú területeken tevékenykedő témák mellett a program olyan témákat is tartalmaz, amelyek elősegítik a vezetést és az új technológiák használatát.

A diákok is megismerik a két szakirányú munkafolyamat dinamikáját: a vizuális művészeteket és a kulturális örökséget, valamint a kreatív kulturális iparágakat. A cél annak biztosítása, hogy Ön többcélú, multidiszciplináris profilt szerezzen, hogy munkát végezhessen a kulturális politikák, intézmények és projektek területén. Ez a mester program szorosan kapcsolódik Barcelona városához, amely első osztályú kulturális panorámát és számos nemzetközi projektet büszkélkedhet.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Angol,Spanyol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
International University of Catalonia

Az építészeti és tervezői üzleti menedzsment mesterképzése annak biztosítására törekszik, hogy üzleti ismerete révén megkapja az Ön szakmájának egyedi értékét. Ez a tudás ... [+]

A technikai / kreatív világ üzleti szféráján belül jelentős szakemberhiány van a saját tudományterületükkel kapcsolatos ismeretekkel és a cég fejlesztésére és megfelelő kezelésére.

Az építészeti és tervezői üzleti menedzsment mesterképzése annak biztosítására törekszik, hogy üzleti ismerete révén megkapja az Ön szakmájának egyedi értékét. Ez a tudás megerősíti az üzleti kapacitás bővítésének képességét, és növeli esélyeit az ágazatának vezető vállalataival való csatlakozásra, amelyek technikai ismeretekkel és sokoldalú, innovatív és stratégiai üzleti szemléletű szakemberekkel rendelkeznek.

Ezzel a mesterképzéssel megkapja a projektmenedzsment szakmai vizsga megadásához szükséges képzést, és a Project Management Institute (USA) minősített projektvezetővé válik.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Katalónia, 08017 ES
Social Media