Johan Cruyff Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Johan Cruyff Intézet alkotnak sportolók, vezetők és más szakemberek, hogy vezető szerepet Sports Management.

Johan Cruyff Intézet egy erőteljes keveréke oktatók, alkalmazottak és a partnerek, akik ugyanazt a szenvedélyt a képzés a következő generációs vezetők a sportban, profi sportolók, partnerek, szervezetek és diákok maguk.

Szerint Johan Cruyff: "Saját elképzelés a sport menedzsment igen egyszerű. Azt hiszem, az emberek, akik szenvedélyesen a sport az, hogy a sportszervezetek kellene vennie a vezetést. " Johan Cruyff Intézet tudja, hogy a szenvedély a sport is elősegíti a tanulást és fejlődést. Diákjai a sportolótól sport vezetők és más szakemberek, hogy egy közös cél: hogy a következő generációs vezetők a sport irányítását.

Az út fel ezt az elképzelést a gyakorlatban alapul a józan ész, a pragmatizmus, az intuíció és az optimizmus. A kihívások jobb együtt a csapatszellem, annak érdekében, hogy jól tájékozott, és másokat felé mindenki javára.

Több mint 6000 diák vett részt világszerte mind online tudományos programokat, a helyszínen és az arc a sport menedzsment, sport marketing, szponzorálás, coaching és a futball adminisztráció. Ezek a következő generációs sportszervezetek felkészült az egész világon vezető.

Helyszínek

Barcelona

Johan Cruyff Institute

Address
Johan Cruyff Institute
C/Pomaret 8

08017 Barcelona, Katalónia, Spanyolország
Telefonszám
+34 934 18 78 68

Amszterdam

Address
Johan Cruyff Institute Amsterdam
Laan der Hesperiden 118

NL-1076 DX Amszterdam, Észak-Holland, Hollandia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket