Lens - Fotografía

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Megalakulása óta 2011 januárjában LENS School of Visual Arts nőtte ki magát, mint a legfiatalabb és leggyorsabban növekvő iskolai Spanyolországban. A siker iránti elkötelezettség a minőségi kínált programok alapján az oktatási, szakmai és emberi minősége a kar.

LENS egy innovatív audiovizuális képzési projekt, amely megfizethető képzés feláldozása nélkül kiváló minőségű. Talált egy fotós iskolát, hamarosan bővítette programja lesz a School of Visual Arts, tekintik eszközök boldogulni a kreativitás, hogy javítsa a tudás a világ körülöttünk, anélkül, hogy egy horizonton a személyes és kollektív átalakulás.

LENS School of Visual Arts kínál fotózás tanfolyamok, video tanfolyamok, design tanfolyamok és hétvégi workshopok ezeken a területeken, és különböző szinteken: Kezdő, középhaladó és haladó. A tartomány a technikai eszközök, a tanulás egy módja keres, és megtalálja a saját egyéni nyelvén a három mérföldkövei egy út mindenki számára nyitott.

A szakmai kurzusokon a vonat a diákok a karriert véve a valóság, a környezet, a munkahelyi és az alternatívák az új szakember.

A Masters in Fine Art Fotó-és szakmai projektek a képzési program teljesebb képet a hazai színtéren.

A tanulási rendszer a kiscsoportos és személyre szabott figyelmet. A igényeit és problémáit a diákok a kiindulópontja az építési kritikus, tudatos és kreatív polgárok számára.

LENS Gyere, hogy ellenőrizze, hogy ez lehetséges: mert élvezzük a képzés és szenvedélyesen a képzőművészetet.

Helyszínek

Madrid

Address
Lens - Fotografía
Ronda de Toledo 16, Espacio 308-310

28005 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket