MOEBIO – BIOCAT

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk

A Biocat az a szervezet, amely a Katalónia egészségügyi és élettudományi ökoszisztémáját uralja, és amelynek célja a tudomány és a technológia átalakítása a regionális gazdasági növekedésbe és a társadalmi hatásokba. A Biocat 2008 óta rendelkezik tapasztalattal az egészségügyi projektek felgyorsításában és a tehetségek fejlesztésében.

2013-ban, a stratégiai tevékenységek hatásának növelése érdekében, a Biocat elindította a Moebio-t : egy zavaró tehetségfejlesztési kezdeményezést, amely több képzési programból áll, amelyek elősegítik az innovációt és a vállalkozást a technológia, az élettudomány, az egészség és az üzleti élet kereszteződésénél.

Gustavo Fring / Pexels

Kiválósági világméretű hálózat

  • Együttműködés az EIT Health- szel, a legnagyobb európai egészségügyi hálózattal.
  • Hosszú távú partnerség a világ két legkiemelkedőbb és legjobban teljesítő innovatív ökoszisztémájával: a Stanford- nal (Szilícium-völgy / Bay Area) és a CIMIT-vel (Boston).
  • Közvetlen hozzáférés a legkiválóbb KOL-okhoz és az iparág C szintű készletéhez, valamint a Katalónia BioRégiójának kutatási rendszeréhez, amely több mint 1000 vállalatból és 90 kutatóintézetből áll.
  • Szövetségeket hoztak létre a Biocaton keresztül a legfontosabb szereplőkkel Európában és világszerte, mint például a BME IDEA, a CEBR, az Enterprise Europe Network, a BioXClusters, a MassBio, a Massachusetts Life Sciences, a TO Health! és a Mars Innovation, többek között.

A látomásunk

Miért

A vállalkozói szellem felgyorsítása és az egészségügyi megoldások piacra dobása.

Hogyan

A kutatók és a vállalkozók felkészítése a gondolkodásmódra, készségekre és hálózatra.

Mit

Különböző hosszúságú képzési programok a technológia, a tudomány, az egészségügy és az üzleti menedzsment metszéspontjában.

Kinek

Diplomások és PhD-k az egészségügy, a bio, a tech, az üzleti és a tervezés területén; az egészségügy kutatói; vállalkozók.

Helyszínek

Barcelona

Address
Baldiri Reixac, 4-8, Torre I (PCB)
080028 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: