OBS - Three Points Digital Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

HARMADIK PONTOK A DIGITÁLIS ÜZLETI ISKOLA

Az új digitális üzleti iskola, a Three Points, született Barcelonában, reagál a jelenlegi gazdasági és üzleti forgatókönyvre. Célunk, hogy biztosítsuk az emberek versenyképességét és szakmai elképzeléseiket. Ez megfelel a vállalat igényeinek is, amely az új munkamódszerekhez, a részvételre és a hatékonyabbá váláshoz, valamint a változó fogyasztói igényekhez igazodó profilokat keres.

A Three Points képzési modellje ötvözi a Dídac és Simón Lee testvérek know-how- ját és szakértelemmel , két nemzetközi referenciával a digitális világban, a legjobb tapasztalattal a Planeta Formación és az egyetemek felsőoktatásában. Ez a partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló minőségű programokat kínáljunk, különös hangsúlyt fektetve a vezetők , a szakemberek, vezető technológiai vállalatok és befektetők együttműködésére.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------------

Adataidat a THREEPOINTS EDUCATION, SLU fájlban fogjuk megjeleníteni, hogy kezeljük az Önnel való kapcsolatot. Adatainkat a postai, telefonos, személyes és / vagy telematikai tájékoztatással kezeljük termékünkről és / vagy szolgáltatásainkról, kivéve, ha ellenzi ezt a négyzetet :

Ön beleegyezik abba, hogy - miután a kapcsolatunk véget ért - a THREEPOINTS EDUCATION, SLU közli az Ön információit a www.planeta.es-hez kapcsolódó Grupo Planeta cégekkel, amelyek tevékenységüket a kiadói, képzési, kulturális, szabadidős, gyűjtő, textilipari és biztosítási ágazatokban fejlesztik. magán, nagy fogyasztás és ékszer, hogy tájékoztassa Önt (postai, telefonos, személyes és / vagy telematikai) az Ön termékeiről és / vagy szolgáltatásairól, kivéve, ha ellenzi ezt a négyzetet:

Ön beleegyezik abba, hogy a THREEPOINTS EDUCATION, az SLU (postai, telefonos, személyes és / vagy telematikai) információkkal látja el azokat a cégeket, amelyek az előző bekezdésben említett ágazatokban végeznek tevékenységet,

Ön beleegyezik abba, hogy a THREEPOINTS EDUCATION, az SLU (postai, telefonos, személyes és / vagy telematikai) információkkal látja el azokat a cégeket, amelyek tevékenységüket távközlési, banki és pénzügyi szervezetek, utazás, technológia és jogi ellene ellenőrizze ezt a négyzetet:

A hozzájárulások, törlések, helyesbítések, felszólalások és visszavonás jogát a "THREEPOINTS EDUCATION", SLU, Av. Diagonal 662, 08034 Barcelona, ​​levélben, az e-mailben a lopd @ threepoints.com

Helyszínek

Spanyolország Online

Address
Spanyolország Online, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket