PC Carrier

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1987 óta az Információs és Kommunikációs Technológiák (IKT) hivatalos iskolája vagyunk. A katalógusunk a vállalatok által leginkább igényelt kurzusokat foglalja magában, három képzési rendszer alkalmazásával, melyeket diákjaink választanak:

  • Csoportképzés (face-to-face vagy telepresential)
  • Személyre szabott képzés (a tanulóhoz igazítva)
  • INCOMPANY képzés (testre szabva a cégnél)

Tanáraink, professzoraink és oktatóink megfelelő mértékben és hitelesített előkészítéssel rendelkeznek azoktól a cégektől, amelyek saját partnerként együttműködési megállapodást kötöttek. A tanfolyamaink sok esetben olyan gyakorlati modulokkal egészülnek ki, amelyek kifizethetők vagy nem, attól függően, hogy milyen típusú tanfolyamot és időtartamot, valamint a vállalatokkal kötött megállapodásokat.

Az A Coruña-i székhelyünk által tervezett és ellenőrzött tanfolyamok az ISO 9001: 2008 szabványt követik, hogy biztosítsák a képzési folyamatok kiválóságát és a telepresenciális nyitott képzési modellünk minőségét szinkron módon (virtuális csoportos osztályban) és aszinkron (egyéni tartalmi útmutatók).

Speciális modulokat biztosítunk diákjainknak, így a tanúsítványt különböző információs és kommunikációs technológiákhoz kapcsolódó szakemberként szerezhetik meg: a Cisco Systems, az Oracle, a Microsoft, a Linux, az SAP, az Adobe, a Savia Amadeus stb.

A hallgató egy adott IKT-ban kér egy vizsgakövetelményt, és leküzdve azt a nemzetközi azonosító nyilvántartásba (IDE) nyilvántartásba veszi, amely ezt a technológiát globálisan akkreditálja bármely köz- vagy magánszervezet előtt. A hallgatók akkreditálhatók a vállalat hivatalos technikusaként, használhatják a márka hivatalos logóját, és szerezhetik meg a szoftvereinek és anyagainak terjesztésének előnyeit, amelyeket ez szakemberek számára jelölt.

Helyszínek

A Coruña

Address
Rua Enrique Dequidt Hevia,10
15005 A Coruña, Galicia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket