Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Bevezetés

Hivatalos Leírás


2006-ban a Real Madrid CFand Universidad Europea de Madrid létrehozta az első sporttudományi egyetemet, valamint a menedzsmenttel, az egészséggel, a kommunikációval és a szabadidős / szabadidős tevékenységekkel kapcsolatos kapcsolatát.

A Real Madrid Graduate School – Universidad Europea túllép a sport határain keresztül azáltal, hogy szakmai vezetőket képz minden olyan tudományágban, amelyek így vagy úgy kapcsolódnak ehhez a területhez. A posztgraduális programok a különféle területekre összpontosítanak, és a különféle ágazatokban végzett egyetemi diplomások és dolgozó szakemberek számára készültek, mind professzionális, mind amatőr sporthoz kapcsolódva.

Az iskola egy erős nemzetközi komponenssel jött létre, akárcsak a két intézmény, amely támogatja. Az egyik oldalon egy Real Madrid labdarúgó-klub, amely egy spanyol céget vett és vezető nemzetközi csapattá vált; a másik a Universidad Europea de Madrid, a Laureate International Universities tagja, a fejlett felsőoktatás világelsője.

A Real Madrid Nemzetközi Szakiskolai Egyetem minden fokozatának mögött álló irányadó oktatási alapelv szakmai szempont. Ezeknek a programoknak a tervezését és megvalósítását mind a Real Madrid, mind az Universidad Europea de Madrid szakemberei végzik.

A gyakorlati oktatás megteremtése érdekében a posztgraduális programokat a legkorszerűbb létesítményekben tanítják: a Real Madrid létesítményeit a vadonatúj Sports City és a Santiago Bernabéu Stadion, valamint az Universidad Europea de Madrid egyetemei Alcobendasban ( Madrid) és Villaviciosa de Odón (Madrid). Ezen túlmenően a legtöbb posztgraduális program magában foglalja a vállalati látogatásokat vagy a tantervhez kapcsolódó eseményeket, mint például az All England Club, ahol a híres Wimbledon Grand Slam kerül megrendezésre, az Alfredo Di Stefano MBA Sport Menedzsment.

Felszerelés

Az iskola a legmodernebb létesítményeket kínálja a diákoknak: a madridi Valdebebas kerületben a Real Madrid sportvárosban és a Santiago Bernabéu stadionban , valamint az Universidad Europea de Madrid (Alcobendas) (Madrid) és Villaviciosa de Odón (Madrid)

Alcobendas Campus

Az épület Alcobendas városában található, és 13 000 m2-t tesz ki . A négy emeleten a következők tartoznak: több mint 50 tanterem, számítógépes laboratórium, oktatási irodák, diákok csoportos projekttermei, oktatói irodák és többcélú terek. Az épület a legújabb oktatási berendezésekkel és számítógépes hálózatokkal van felszerelve . Akadálymentesített.

Villaviciosa de Odón Campus

A Villaviciosa de Odón campus rendelkezik a szükséges infrastruktúrával a tanulási élmény optimalizálása érdekében . A sportlétesítmények tekintetében van a sportkomplexum , amely rendelkezik bíróságokkal és szakterületekkel az egyes tudományok gyakorlásához, valamint a legkorszerűbb laboratóriumokhoz , a mozgástechnikához, az élettani fiziológiához és a mozgás biomechanikájához. Ez biztosítja a tökéletes keretet az oktatás, valamint a sport képzés.

Két olyan egyetemi hallgatói kollégium is van, amelyek több mint 550 férőhellyel rendelkeznek. Ez a lehetőség a hallgatók számára kényelmes életet biztosít, minden szükséges kényelmi lehetőséggel.

Santiago Bernabéu

Néhány stadion a világon olyan magas szintű szakmai tevékenységet folytat minden területen, mint a Santiago Bernabéu Stadion. Sok olyan részlet van, amelyek a Bernabéu Stadionot egyedülállóvá teszik a világon . A szervezet sikeresen alkalmazta a többi stadion legjobb aspektusait és alkalmazkodott az igényeinek. Ez megmagyarázza, hogy a Cisco Systems, a világ egyik leginkább nagy aktivitású informatikai vállalata, a Santiago Bernabéu stadiont választja példaként a stadionok kezelésében.

A Real Madrid sportvárosában

A Real Madrid Sports City a legnagyobb sportkomplexum, amelyet egy labdarúgó szervezet épített . Az 120000 négyzetméteren mind a sportszakemberek, mind a rajongók egyaránt otthonosak. A helyszín a Parque de Valdebebas, a főváros egyik legizgalmasabb és legelterjedtebb területe.

Nemzetközi hálózat

A Real Madrid Graduate School – Universidad Europea nemzetközi fókuszpontja, csakúgy, mint az azt Real Madrid Graduate School – Universidad Europea intézmények. A Real Madrid CF világméretű elismerése és hagyománya révén meghaladja a lokalizmust. Ezen túlmenően az Európai Universidad de Madrid a Laureate International Universities csoport része, a felsőoktatás globális vezetője.

Ez a szövetség csak egy nemzetközileg ambiciózus projekthez vezethet, és ezért a Real Madrid Graduate School – Universidad Europea jelenleg jelen van Európa számos országában, Ázsiában, Óceániában és Amerikában.

Az akadémiai kiválóság iránti elkötelezettségünknek és a szakmai megközelítésnek megfelelően, amikor egy iskola új országba történő felállítása során előzetesen áttekintjük a programokat. Ellenőrizzük, hogy szinkronban vannak-e az egyes helyszínek valóságával, így biztosítva a hallgatók számára rendkívül kifizetődő élményt. Ezenkívül minden programnak van egy olyan nemzetközi karja, amely spanyol oktatási szakemberekből áll, akik az ország vezető szakemberei mellett dolgoznak, ahol a diplomás programokat tanítják.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea oktatási programjait jelenleg számos egyetemen tanítják szerte a világon.

Helyszínek

Madrid

Address
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

28670 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket