Hivatalos Leírás

Rólunk

Egy nonprofit intézmény, amelynek története és presztízse van.

Az RCU Escorial-Mª Cristina-t María Cristina de Hasburgo y Lorena királynő alapította 1892-ben, az alapítás óta az augusztiai vallási rend vezette. A Madridi Complutense Egyetemhez tartozó felsőoktatási központ.

Tanulmányozzuk a Bachelor of Laws és a Business Administration, a Master of Law és a Chiropractic magánfokozatot.

Az Escorial - María Cristina Royal University Center rendkívüli környezetben és mesés környezetben található. Az Egyetem Campus része az El Escorial királyi kolostorának a XII. Században alapított királyi monostor építészeti komplexumának. Mindez különösen kedvező légkört biztosít a tanuláshoz és a személyes / személyes kapcsolatokhoz.

Az épületek az építészet igazi gyöngyszeme, teljesen korszerűsített létesítményekkel: Diáklakás, Könyvtár, sportpálya, vetítőtermekkel felszerelt előadótermek, számítástechnikai helyiségek stb.

Az Escorial - María Cristina Királyi Egyetem Központ által kínált oktatási program elsődleges célja az egyének általános képzése a kognitív, fizikai, társadalmi-kulturális lehetőségeik fejlesztése révén, amely a tudásuk korlátaira vezet. A kreativitást és a tudományos kutatást akadémiai oktatás, tudás és kultúra közvetítésével ösztönözzük.

A központ vezetése felügyeli a minőséget és az oktatási kiválóságot, folyamatos és folyamatos párbeszédben az oktatók és a diákok között, messze a steril bürokratikus formális oktatástól.

A Madridi Complutense Egyetemből és az üzleti világból nagyrészt az előadó munkatársak személyesen és szakmailag részt vesznek területeik képzésében és oktatási tevékenységében.

Ön a teljes intézményi akadémiai munkánk érdeklődésének középpontjában áll. Emiatt minden hallgatónak van egy oktatója / oktatója, aki a szakmai és tudományos képzésben vezeti és kíséri őt.

- Menjetek velem, ha ugyanazok az igazságok vannak. Vizsgálja meg velem, ha ugyanazokat a kétségeket tartja. Ha felismeri a hibát, gyere velem. Hol ismeri fel az enyémet, vigyél magával (Szent Ágoston).

Ennek az összehasonlíthatatlan építészeti környezetnek, az egyetemesség és a testvériség jelképének kontextusából kéri, hogy diákjaink / szakembereink mellett olyan férfiak és nők legyenek, akik polgári értékekkel rendelkeznek, érzékenyek és elkötelezettek az emberi méltóság fejlődésében és tiszteletben tartásában.

Nyitjuk ajtóinkat mindenkinek, anélkül, hogy megkülönböztetnénk a versenyt, a hitvallást vagy a pozíciót, megkönnyítve a kölcsönös képzést és tájékoztatást más egyetemi központokkal.

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

Mester

Royal University Center Maria Cristina

Az ügyvédi szakmához való hozzáférés a mester fokozatosan megszerezte azokat a hallgatókat, akik a jogi diplomát (és diplomát) szerezték, és meg kívánják szerezni azokat ... [+]

A fokozat jellemzői

Akadémiai év, amelyben megvalósult: 2014/15

A tanítás típusa: Helyszíni

Az új helyek száma: 30

Az ECTS minimális száma beiratkozási és tanítási időszakonként

első évbenTeljes munkaidő: 60 ECTSRészidős oktatás: 42 ECTSA többi évTeljes munkaidő: 30 ECTSRészidős oktatás: 30 ECTScélkitűzések

Az ügyvéd szakmai címének megszerzése két szakaszból áll. Az első a szakmai képzés megszerzése, a második a szakképzés akkreditálásában. A szakképzés megszerzése „szabályozott és hivatalos” képzésen keresztül történik (a 34/2006 törvény 2.2. Cikke). Amikor ezt egy egyetemen tanítják, és mivel ez egy posztgraduális képzés, akkor azt csak egyetemi mesterképzésként lehet konfigurálni, az RD1393 / 2007 8. cikkének, október 29-i rendelkezéseinek megfelelően. A hivatalos egyetemi oktatás szervezése. Ezt a művészet is bizonyítja. 775/2011. Királyi rendelet, a június 3-i 775/2011. Sz. Királyi rendelet 4.1. A) pontja, amely az ügyvédi és ügyvédi szakmákhoz való hozzáférésről szóló 34/2006. A szakmai kapacitás akkreditációját az igazságügyi és oktatási minisztériumok által évente meghívott alkalmassági felmérés végzi, amely egyedülálló és azonos a teljes ország területén, és több válasz objektív vizsgálatából és egy gyakorlati eset megoldásáról áll. (177. cikk, RD 775/2011).... [-]

Spanyolország Madrid
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul