Seeway - Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Seewayről - LCI Barcelona

A Seeway az LCI Barcelona grafikai, fotózási, animációs és videojáték-tervező iskolája, a város leginkább nemzetközi iskolája, köszönhetően az LCI oktatási hálózat öt kontinensén elterülő 23 egyetemen. A Seeway egyben a kreativitás, a nem megfelelőség, a mozgásban lévő ötletek, a tapasztalati tanuláson alapuló koncepció, a tehetséges emberek számára, akik maguknak találják magukat.

Új kezdetek

Tavaly a Seeway elkezdett sétálni az LCI Barcelona-val, amelynek tapasztalata 1928-ból származik, megszilárdítva a grafikai tervezés területét, és kibővítve a divat-, termék- és belsőépítést a videojátékok, az animáció és a fényképezés tudományágával.

A campus

A campus Sarrià-Sant Gervasi-ban található, egy olyan területen, ahol nagy a kereskedelmi és kulturális aktivitás, amely lehetővé teszi a barcelonai kreatív légkör lélegzetét. Barcelona városa nyitott a világ számára, esztétikája és kultúrája inspirálja, nyitott és kozmopolita jellege impregnálva van a Seeway identitásában.

Seeway - Az LCI Barcelona tudományos kínálata nagyon széles és magában foglalja:

• Magasabb diploma a grafikai és digitális tervezésben, a 2D és a 3D animációban, a videojátékok tervezésében és a digitális fényképezésben (diplomája a Universidad San Jorge-tól)

• Mesterek a grafikai tervezésben

• Mesterek animációban

• Mesterek a videojátékok tervezésében

• Mesterek a fotózásban

• Online programok a grafikai tervezés és a fényképezés területén

• Szakterület tanfolyamok a grafikai tervezés és az animáció területén

Helyszínek

Barcelona

Address
Pau Clarís 115
08009 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket