Sports Management School - Barcelona

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Sports Management School egy nemzetközi iskola szakosodott Sports Management, amely Párizsban, Lausanne és a Barcelona, amely kizárólag a sport irányítását. Ez ad nekünk nagy tapasztalattal kapcsolatos valamennyi területen ez a világ, és különösen a kereskedelem és forgalmazás, marketing, kommunikáció, sportesemények szervezése, stb

Célunk, hogy a vonat a fiatal szakemberek és vezetők a sport. Mivel a mi kezdetektől 2010-ben, Sport Management School, és 300 graduális és posztgraduális hallgatók, és több mint 100 diplomás, egy integrációs aránya 90% volt az ágazat vállalatai megszerzése után az oklevelet.


Michael Tapiro - alapítója Sports Management School/>

„Az üzleti szektor sport, amely eddig a világ tisztán hajtja a szenvedély sokáig vált ma gazdasági univerzum tele van, amely körül forog nemzetközi sportversenyek, a közvetítési jogok és egyre több néző. sport most a kezében szakemberek jog, pénzügy, menedzsment és marketing, miközben jelentős tényező a társadalmi és politikai befolyása a gazdaság fejlődésével az önkormányzati, tartományi vagy regionális, vagy akár az ország vagy kontinens, a hitelesség és a fellebbezésében nem fogja megállítani növekszik.

Sport nem ismer határokat. Konszolidálja nemzetközi fejlesztési növekedésével a feltörekvő országok, köszönhetően a nagyszerű multimédiás sugárzott médiában. A fejlesztés a sportszervezetek megköveteli az új profilok kísérő ezt a változást. Sport Management School vonatok leendő vezetők számára sportaréna keres speciális profilok, tisztában az új kihívásokra a fejlődés és társadalmi szükségleteket etika és a jó kormányzás. "


berendezések/>


Sport Management School Campus Barcelona/>

Campus Sports Management School található L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​és megosztani a helyét más képzők Grupo Planeta belül 10.800 m2 és befogadóképessége több mint 3000 diák. Ez tantermek tanulás és gyakorlat, tárgyalók, könyvtár, kávézó és a nézőtér.


Campus Sports Management School Párizs/>

Sport Management School Lausanne Campus


Bolygó kialakulása és egyetemek/>


Planeta, 1949-ben alapított, áll, mint az első spanyol kiadói csoport és a kommunikáció. Union kiemelkedik az erős innovációs kifejezetten többcsatornás üzleti hagyomány és a nagy kapacitás és a hivatását. A széles körű középpontjában vezeti a kultúra, a képzés, a tájékoztatás és az audiovizuális szórakoztató./>

A képzés területén, Képzési és egyetemek Planet kínál átfogó katalógust speciális képzés, hogy mozog a szakképzés tanulmányok graduális, posztgraduális és a mester. Az ilyen képzés ajánlat kiemelkedően koncentrált piaci igények és tanított egyesíti a rugalmas módszertan és a legújabb technológiákat.


egyetemi projektek:/>

 • EAE Business School közül az első 30 üzleti iskolák rangsorolt ​​amerikai gazdaság és a leggyorsabban növekvő az elmúlt három évben.
 • OBS Business School: az első üzleti iskola 100% -os online.
 • UNIBA International Center of Barcelona csatolt, a University of Barcelona, ​​alapképzési és mesterképzési Intézet.
 • VIU (valenciai International University): Private University, online és nemzetközi vetülete körű fok és a hivatalos mester.
 • Ostelea, School of Hospitality
 • ESdesign - School of Design Barcelona: Iskola középpontjában a design területén kínál mesterek, amelyek lehetővé teszik a szakemberek, hogy szakosodott saját szakterületükön a tervezés, a vállalati jövőkép szektorban.
 • ESLSCA Business School Paris közül az 10 legjobb európai egyetemek és iskolák, valamint az első 4 a francia piacon, a legjobb szakmai oklevelek.
 • EDC Paris Business School: A legrégebbi magán- és nemzetközi francia iskola. 15.000 diplomások elosztva 77 országban, sok üzleti vezetők.
 • Institut superier Marketing du Luxe: által alapított Cartier House, így a vezetők és a fiatal tervezők kezét szakemberek a világon a luxus
 • Ecole de guerre Economique EGE-: First School of Economic Warfare francia, ő pedagógiai modell Az összehasonlító elemzés a nemzeti és nemzetközi rendszerek, transzfer a katonai világ a polgári világ, és annak fontosságát, hogy a támadó menedzsment információkat a gazdasági tevékenységek fejlődését.
 • IFAM Business School: az egyik első meglévő nemzetközi programok, az iskola összpontosít esettanulmányok ösztönző kezdeményezés, kitérve a különböző nézetek és optimalizálja a döntéshozatalban.

Helyszínek

Barcelona

Address
Av. Josep Tarradellas 171-177
l’Hospitalet de Llobregat

08902 Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: