ThePowerMBA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A legfontosabb tudás eddig kevés ember kezében volt.

Csatlakozzon a változást vezető üzleti iskolához.

A teljes üzleti Master, ahol referenciaadatokból tanulhat, több ezer emberrel kapcsolatba léphet az Ön aggodalmaival, és megerősítheti személyes márkáját anélkül, hogy időben vagy pénzben erőfeszítést tenné.

A legjobb cégek által támogatottak, amelyek munkatársaikat már a ThePowerMBA val ThePowerMBA :

126085_empresas01.jpg

Miért?

Ha rendelkeznek kulcsfontosságú ismeretekkel, kapcsolatokkal és személyes márkával, amely hitelesíti Önt, sokkal könnyebb elérni minden célját.

  • Frissítse tudását
  • Adj karriert vagy magas karriert
  • Indítsa el sikeresen
  • Növelje vállalkozását / társaságát
  • Legyen üzleti szakértő

Több mint 12 000 spanyol, mexikói, perui, chilei és kolumbiai hallgató megértette, hogy ez egy lehetőség, és bíztak a ThePowerMBA .126091_alumnos.jpg

módszertan

elmélet

A világ legjobb MBA-jeinek legfontosabb elméleti tartalma (stratégia, digitális marketing, számvitel stb.)

gyakorlat

Az induló vállalkozások, vállalatok és helyi vállalatok sikertörténete (és kudarca), amelyek megerősítik az összes megszerzett tudást.

Szakterületek

"Vettem kurzusokat a Yale-n, a Harvardon, a HEC-nél, a Cornellnél, és ez az MBA, véleményem szerint, nagyon magas pontszámot kap" Carlos Montoro - ThePowerMBA hallgató

Stratégia és üzleti modellek

A legjobb eszközök és modellek (üzleti modell vászon, stratégiai diagram és értékgörbék, Porter, Ansoff stb.) És számos sikertörténet elemzése alapján olyan ismereteket szerezhet, amelyek lehetővé teszik a megértést és a megértést. elemzi az üzleti modelleket, a versenyt, a versenyelőnyeket, a növekedési stratégiákat stb.

Innováció és karcsú indítás

Valódi kézikönyv nyereséges és fenntartható üzleti modellek létrehozására bizonytalan környezetben. Egy olyan filozófia, amely átalakítja az üzleti stratégiát, és amelyet a világ minden vezetõjének és vállalatának be kell építenie a DNS-be.

Marketing és digitális marketing

Nincs digitális marketing, a digitális marketing IS. Tanulja meg stratégiájának megtervezését és végrehajtását vállalkozása digitális csatornákon alapuló növekedéséhez: célok kitűzése, konverziós célok kitűzése a teljes csatornán, a fő eszközök és rögzítési csatornák használata, elemzés, trendek stb. .

Számvitel és pénzügyek

Amíg meg nem érti a pénzügyeket és a könyvelést, nem érti az üzletet és a társaságot. Ez a tanfolyam segít megérteni a könyvelés nyelvét és alapelveit, nagyon intuitív módon, a társaság finanszírozását, a beruházás elemzését, a fő mutatókat és arányokat a jövedelmezőség és a kockázat értékeléséhez, a társaság fő értékelési módszerei stb.

Személyes fejlődés

Személyes és szakmai fejlődéshez szükséges puha képességek.

Vezető szervezetek

A társaságok emberekből állnak, és az emberek megfelelő irányítása, kihívásaik, üzleti kultúrájuk, érdekcsoportjai és változási folyamatok, vagyis a szervezeti magatartás irányítása az egyik fő kulcsa amelyek különbséget tesznek a közepes és a kiváló társaságok között.

Az oktatás történetének legnagyobb zavara

"Mindeddig nem tűnt lehetségesnek, hogy egy ilyen szintű mesterfokozat megkapja ezt az árat"

Mostanáig a legjobb tudás csak kevés kezében volt, akik tekintélyes iskolákba léphetnek be.

ThePowerMBA egy másik iskola. Hiszünk abban, hogy ezt az ismeretet nyugtalan és vágyakozó embereknek juttatjuk el, támaszkodva referenciákra a világ minden tájáról és rugalmas módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne veszélyeztesse életének tempóját vagy pénzügyeit.

Helyszínek

Madrid

Address
Calle Urogallo 9, Ciudalcampo
28707 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: