Autonomous University of Barcelona (UAB)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Barcelonai Autonóm Egyetem 1968-ban alakult. Az alapítók célja, hogy létrehozza négy alapelve az autonómia: szabadon választhat tantestület, az összes felvételi diákok (de korlátozott számban), a szabadságot, hogy saját vizsgálati terveket és a szabadság kezelni fővárosban University 's. Ezért egy fiatal egyetemi, hanem annak rövid története már előrehaladott gyors ütemben.

Struktúra UAB 's három egyetemen, mind a nagyvárosi területen Barcelona és környéke.

Bellaterra: egy nagy campus oktatási és kutatási A fő UAB campus Cerdanyola del Valles ad otthont a legtöbb karok, tanszékek, intézetek és szolgáltatások, valamint a jelentős csoportja a tudomány és a technológia.

Bellaterra campus is otthont ad a UAB Research Park, egy csoport központok és speciális kutatóintézetek pár létre, hogy megfeleljenek a követelményeknek fontos kutatási területeken.

Sabadell: elkötelezett a technológia, az üzleti és egészségügyi Sabadell, valamint a Bellaterra campus, ez ad otthont a School of Engineering, a Gazdaságtudományi Kar és a Parc Tauli tanítási egység (Kar gyógyszer).

Barcelona: új campus Tudományegyetem Egészségtudományi Három a hat óraszámát az Általános Orvostudományi Kar Barcelona - Sant Pau tanítási egység - Vall d'Hebron Oktató Unit - Hospital del Mar tanítási egység üdvözli Badalona németek Trias i Pujol tanítási egység.

Helyszínek

Barcelona

Address
Bloque E, Oficina 1
08196 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) España

Barcelona, Katalónia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket